Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DĚKUJI !!

   Vážený pane Sedlmaiere,
 s lítostí jsem si přečetl Vaše rozhodnutí skončit s komentováním fotbalových soutěží na e-mailu Šumavanet. Ale úplně Vás chápu. Sám jsem působil zhruba 25 let jako sportovní redaktor v celostátním deníku Expres a dalších periodikách. Mou hlavní obsahovou náplní byl fotbal, takže snad vím co tato práce obnáší. I já jsem zažil syndrom "vyhoření". Vím o čem se řeč. Teď si užívám důchodu a na fotbal už chodím výhradně jako divák.
Chci Vám osobně, a snad imohu mluvit i za další uživatele stránek netu, poděkovat za skvělou práci a popřát Vám pevné zdraví a hlavně spokojenost v osobním i rodinném životě.
S úctou Jiří Bláha


 Vážený pane Sedlmaiere,

reaguji na informaci o mezení činnosti fotbalových stránek. Chtěl jsem Vám projevit obrovské uznání za Vaši dlouhodobou práci. Vždy jsem si uvědomoval kolik energie a času musíte každý víkend vynaložit, neuměl jsem si představit, že bych něco podobného dokázal. Bylo patrné, že jste naprostým fotbalovým nadšencem, na kterých stojí kopaná této úrovně. Bohužel takových lidí je stále méně.

Ještě jednou tedy přijměte moje srdečné poděkování za tuto práci, bude mě to chybět, byl to unikátní projekt.

Přeji Vám hlavně zdraví, ve Vašem osobním i fotbalovém životě hodně radosti. Také přeji Strážovu, aby se brzy vrátil do krajských soutěží, kam vždy patřil.

S pozdravem Mgr. Jiří Skala, bývalý hráč Startu Luby, TJ Klatovy, Sokola Bezděkov. Nyní si občas zahraju - pokud do zdraví dovolí i v 60 ti letech 4. třídu za Sokol Dlažov.


 Dobrý den, pane Sedlmaiere,
dovoluji si jménem FK Budětice 2012 poděkovat za spolupráci a věřím, že Vaše rozhodnutí ukončit činnost na sumavanetu ještě přehodnotíte.
Zbyněk Chmelík


Dobrý den pane Sedlmaiere ,
právě jsem se vrátil z dovolené , pátrám , jako každý týden po výsledcích fotbalových zápasů a najdu článek , který mi nejprve jaksi vyrazil dech , ale vzápětí po jeho přečtení naprosto rozumím . Jsem ovšem pesimista v tom , že se po Vás objeví nějaký nástupce .
Chtěl bych Vám za sebe poděkovat za to , jak  jste na Vašich stránkách a následně i v KT deníku psal o mini žácích a ml.žácích Lub , které jsem před lety trénoval. Nyní už jsou to muži , ale tenkrát to na ně mělo obrovsky pozitivní vliv.
Mějte se fajn , přeji zdravíčko a pohodu.
Pavel Čipera





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku