Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Strážov - Nýrsko (komb.) 1:6 (1:5)

VE STRÁŽOVĚ VYHRÁL FAVORIT

Týden před tím, než vstoupí Strážov z důvodu sestupu po 25 letech strávených účastní v krajských soutěžích 1.A a 1.B třídy  do okresního přeboru sehrál  poslední přípravný zápas. Pod vedením trenérů Tomáše Strnada a Petra Presla hostil na svém hřišti nově tvořící se tým kvalitního soupeře , kombinovaný tým Okuly Nýrsko. 

 

 Strážov - okula nýrsko 1:6 (1:5)

Hosté v průběhu zápasu potvrdili roli favorita .Byli  po celé utkání lepší v kombinaci a daleko nebezpečnější v koncovce. O výsledku pro domácí posledního přípravného utkání před zahájením nového soutěžního ročníku rozhodla desetiminutovka mezi  27. a 37.minutou, kdy viděli diváci čtyři branky, z toho tři v síti domácích. Domácí se po přestávce zlepšili, měli šance ke zkorigování výsledku, ale  nedokázali je  proměnit. Tu největší  měli v 55.minutě z penalty. V souboji obou brankářů mezi exekutorem PK Dominikem Šítem a gólmanem hostů byl úspěšnější  Moravec, který penaltu chytil . Když v 86.minutě domácí ze závaru před brankou hostů nastřelili jednou břevno a dvakrát tyč, přišel pro ně v poslední minutě trest, kdy Tomáš György střelou z 35 metrů do opuštěné branky uzavřel skóre tohoto duelu.
Branky: 28. Chaluš - 27.Kohout, 30.,37. a 53. Rubáš, 45.György Ivoš , 89.György Tomáš. Rozhodčí Sedlmaier, 80 diváků.
Sestava Strážov: Šít - Hosnedl , Frous, Vališ J., Kalista - Uruba, Pangerl, Soušek, Chaluš, Linkeš. Střídali: Franc, Šancl, Flodr
, Sestava Nýrsko : Moravec - Švůgr, Kajínek(46.Hvězda) , Bastl - Antonovics, - Pavlík(46.Valenta), Gÿorgy T, György I - Kohout, Výtisk, Rubáš(54.Jarko).






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku