Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
TJ Žichovice – shrnutí sezóny 2016/17

TJ Žichovice – shrnutí sezóny 2016/17

Zdroj : http://tj.zichovice.cz/2017/tj-zichovice-shrnuti-sezony-201617/
Skončila další sezóna, která byla pro TJ Žichovice velmi úspěšná. Trenér týmu mužů Tomáš Čakrt se snad nebude zlobit, když v hodnocení použiji většinu z jeho shrnutí, které zaznělo na začátku dokopné, protože to byla slova, která přesně vystihovala situaci v klubu i fotbalu obecně.
Pro dobré fungování jakéhokoli oddílu, a vesnického klubu typu Žichovic obzvláště, jsou třeba lidé, kteří jsou schopni obstarat finanční prostředky a věnovat chodu klubu dostatečné množství času a energie. V Žichovicích se jedná především o dva lidi, předsedu oddílu Jiřího Říhu a multifunkčního Lukáše Mourka, jejichž podíl na úspěších klubu je největší. Z lidí, kteří pomáhají se zvelebováním areálu, je třeba za všechny jmenovat Láďu Bendu, Vlastu Eignera, Zdeňka Kubíka a Davida a Evu Krejč& iacute;. Pod sportovními úspěchy klubu je nejvíce podepsán trenér mužů Tomáš Čakrt a jeho asistent Štefan Valigurský. Největší zodpovědnost za mužstvo žáků má trenér Petr Mareš, o přípravku se stará trenér Lukáše Mourek a tým staré gardy má na starost Jaroslav Šuba. To, že v Žichovicích vše funguje na velmi dobré úrovni, není v dnešní době vůbec samozřejmostí a občasní kritici z řad hráčů či diváků by si to měli uvědomit.
Tým mužů v jarní části sezóny výrazně vylepšil své postavení, získal o 12 bodů více než na podzim a se ziskem 52 bodů mu patří v tabulce 5. místo. Jedná se o historicky nejlepší umístění a nejvyšší bodový zisk klubu. Jen těsně nám unikla účast v baráži o postup do krajského přeboru, kam se jako poslední kvalifikuje čtvrtý tým tabulky. Tým byl trenérem Čakrtem na zápasy kvalitně připraven, a to se nakonec na hřišti projevilo. Budu se opakovat, ale i způsob tr&eacu te;ninkového procesu v Žichovicích je na naší úrovni vysoce nadstandartní a trenérovi za to patří dík.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku