Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
IV. třída, skupina B 21.kolo : 10.-11.6.2017

 

IV. TŘÍDA – skupina B

 

VÝSLEDKY

TABULKA

STŘELCI

 

SUŠICKÉ CÉČKO ZAKONČILO JARO PROHROU NA PENALTY
 

 Jako první zakončilo jarní část soutěžního ročníku IV. třídy sk. B céčko TJ Sušice(viz níže uvedené hodnocení sezóny tohoto týmu), které v posledním zápase po bezbrankovém průběhu zápasu prohrálo doma s Myslívem na penalty. Kvasetice další prohrou, tentokráte doma  s H.M.Boží před posledním kolem ponechaly stále nevyřešenou leštěnku o konečném  umístění na druhém a třetím místě této soutěže. Šanci ještě si polepšit v tabulce  má minimálně  o jedno místo má tým TJ H.M.Boží, neboť   v závěrečném utkání hraje doma s posledním TJ Soběšice, který z důvodu nepřihlášení se do nového ročníku minimálně jeden rok se do bojů o soutěžní body nezapojí. 

 

SOKOL KVASETICE - TJ HORY MATKY BOŽÍ 1:2 (1:2)

Branky:  6. Vojta Lukáš - 3. Uher Michael, 44. Halas Pavel. Rozhodčí: Mácal Roman, ŽK 2:4, ČK 0:1 (62.Kundráč Martin), 30 diváků.

 

SOKOL VEŘECHOV - TJ MILČICE 5:1 (3:1)

Branky: 2. Andrle Richard, 17. Šíp Petr, 27. Želíska Jan, 70. Sochor Václav, 87. Brabec Jiří - 34. Beran Pavel.  Rozhodčí: Blaheta Josef, ŽK 2:0, 50 diváků. 

 

SOKOL KOLINEC - SOKOL HRADEŠICE B 5:5 (2:3) PK 3:2

Branky: 10. Horák Jan, 32. Břečka Petr, 60. Břečka Petr, 67. Šikl René, 89. Horák Jan - 4. Kodýdek Pavel, 19. Kotiš Václav, 33. Melka Lukáš, 63. Vaněček David, 70. Vaněček David. Rozhodčí: Panušková Aneta, 90 diváků.

SOKOL PAČEJOV B - SOKOL NALŽ. HORY 2:0 (0:0)

Branky:  52. Vaněk Luděk (vl.), 66. Kőnigsmark Daniel. Rozhodčí: Panušková Aneta, ŽK 1:0, 30 diváků.

TJ SUŠICE C - SOKOL MYSLÍV 0:0 (0:0) PK 8:9

Zdroj: www.facebook.com/tjsusicefotbal/
Zápas, ve kterém bylo od počátku vidět, že se potkávají týmy, které sdílí společnou pozici v tabulce. Sušice byla na opticky lepším týmem, více na míči, bohužel se nepovedlo dotáhnout útoky ke zdárnému konci.
Největší šanci zápasu spálil Petr Mottl, který v 88. minutě nastřelil sám před brankou pouze břevno.

Rozhodčí: Mácal Roman, ŽK 0:1, 30 diváků.  Sestava Sušice C: Staněk - Blažek, Macháček, Vaněk, Dušek - Podlipský, Hrubec, Vinický, Mottl - Kasík, Votava. Střídali: Novák, Sotona


KONEC SEZÓNY  SUŠICKÉHO CÉČKA  2016/2017
Čtvrtá sezóna utekla jak voda a Sušické céčko jí zakončuje s úsměvem na tváři. Tahle sezona přinesla opět více pozitivních, než negativních věcí.
Vše začalo už v prvním kole, kdy se do sestavy týmu připojili tři fotbalem proslavená jména Pavel Kodýdek, Richard Rovňan a Michal Votava. Bezesporu velký přínos pro hru celého týmu. Přesto tento nabitý tým zachránili až hráči ze střídačky. Což poukazuje na to, jak je tento tým schopen fungovat. S Pačejovem se jako první trefil Pavel Vinický, letos asi nejužitečnější hráč a s 10 góly nejlepší střelec týmu. Na 2:1 zvyšoval Zdeněk Matkovčík, který využil hokejového střídání (novinky ročníku 2016/2017). A když už všichni čekali, že se půjde do penaltového rozuzlení, vstřelil naší vítěznou branku Jan Kasík. Sezona byla odstartována na výbornou.
Na druhý zápas se jelo na půdu favorita, později vlastně suverénního vítěze IV třídy 2016/2017, družstva Kolince. Zde došlo k jedné klíčové situaci, zranil se Pepa Sova, který se dále musel podrobit operaci a doposud není jisté, zda se k týmu vůbec ještě někdy připojí. Krom debaklu 4:0 a třech břeven, které jsme zde nastřelili, si vzpomínáme na premiérových pár minut Honzy Adamce (Honza Chuckie). Jeho start vlastně pak zasponzoroval zbytek sezóny a na zápasy jsme mohli jezdit autobusem. Bohužel nám zůstal viset na mezi v HMB, kde se prostě neotočil.
Sezona plynula dál, Sušice opět zvítězila doma gólem z posledních sekund. Tenkrát se dohrávalo o deseti, po vyloučení Petra Mottla. Jak už to v tomto týmu bývá zvykem, bez kapitána to nejde a přišel výprask od Kvasetic. Ukázalo se, že se Sušici hraje lépe doma. Nulový přínos z venkovních zápasů hráče trošku otrávil. Následující páté kolo, jsme si pak doma spravili chuť. Rekordní výhra 14:0 proti Soběšicím, konečně prověřila naší novou elektronickou tabuli. Pěti-gólový Richard Rovňan pak okusil hloubku týmové kasy. Po tomto zápase jsme doufali v první venkovní body, kort když jsme věděli, že máme v týmu hráče ve střelecké formě (Vinický 3, Kasík 3, Rovňan 6). Tak se odjelo na zápas na Hory Matky Boží s vidinou prvních venkovních bodů. Bohužel se nám ta vidina asi cestou vytratila z kufru někde v Mokrosukách, protože přišla další „sedmička“ a vlastně rekordní prohra. Po další domácí výhře, kde v mužské kategorii debutovalo 5 dorostenců, jejichž zapojení bereme jako velké pozitivum, se jelo na horkou půdu do Hradešic. Tehdy nás tam držel na postě stopera Matyáš Kamašek a první body byly na světě. Prohra na penalty 3:2 už radost nezkazila. Následovala opět výhra doma a další hattrick Ríši Rovňana. No a v Myslívě o týden později, tehdy v posledním podzimním kole, se prohrálo už jen o fous.
Jarní část nepřinesla asi žádnou změnu, přesto jsme v prvním kole byli svědky velkého debutu. Aleš Černý ze staršího dorostu, nastoupil v Pačejově poprvé za muže. Vstřelil svou první branku a aby toho nebylo málo, trefil se z vlastní poloviny. Celý tým ho pak doplnil výborným výkonem a domu se poprvé vezly tři body. První domácí prohra přišla s Kolincem, tentokrát jsme zvládli alespoň korigovat výsledek dvěma góly z konce zápasu. Výsledek 2:4 nebyl nikterak hrozivý, vzhledem k tomu, jak Kolinec letos vévodil IV. třídě. Ve Veřechově následoval tradiční venkovní výprask, tam ale můžeme vinu hodit alespoň na rozhodčího „laika“ a blbé počasí.
Do sezony se připojil i matador Pavel Hrubec, vlastně hráč, který za poslední rok dokázal vsítit branku za všechny týmy TJ Sušice. Nedělalo mu tedy problém v domácím utkání proti Kvaseticím vstřelit hattrick a výrazně se tak podílet na vítězství 4:3. Další tři body ze Soběšic byly povinností. Čekala na nás tedy odveta proti Horám Matky Boží. A povedlo se! Pavel Hrubec posunul svou hranici a vstřelil čtyři branky, hosté nakonec odjížděli s neslavným „bůrem“. Další kolo v Milčicích nezvládl rozhodčí Javorský a nám chybělo štěstíčko. Doma jsme nezvládli zápas s Hradešicema, tehdy jsme si možná chtěli vydělat na dokopnou, kdo ví. Výhra v Nalžovských Horách 4:1 režírována hrou Blažků (syn Lukyn Blaza a otec), nás nasměrovala do posledního zápasu sezony. Ten jsme odehráli dnes v tzv. „Žižkovském čase“ – neděle 10:15 a prohráli ho na penalty 8:9 se slovy "Pátá sezóna bude ta vítězná". Koloběh mistrovských utkání pro nás možná končí, ale určitě trénujeme dále a to každou středu od 18:00 a brzy přijdou i přípravné zápasy, to abychom od srpna nového ročníku na prvním místě vystřídali Kolinec :)))
Sečteno podtrženo 7.místo tabulky, může nést řadu zklamání, avšak žádné zbytečné obavy. Pro bandu s věkovým průměrem 40.6 let hrající pro radost, je to úspěch. S případným prodáváním postupové pozice za prase a dva sudy si můžeme lámat hlavu až za rok, no a sestoupit taky nemůžeme, leda že by Románek zase něco vymyslel.
Dále:
Nová zkušenost pro mladé dorostence s dospělým fotbalem. Celá řada dalších unikátních rekordů, jako např. věkový rozdíl dvou Macháčků na hřišti. Ondra Macháček (15) Jaroslav (62). Ne, neříkal mu dědo/vnoučku.
Čtvrtá sezona v řadě za sebou, která nestála oddíl ani korunu, neboť hráči „C“ týmu fungují na vlastní náklady.
Velké comebacky k fotbalu, at už to byl Míra Tonner, Jan Chudý nebo třeba Michal Votava... byla toho spousta, tak snad jsme to krátce shrnuli a uvidíme se v dalším ročníku populárního pralesa!
Tabulka střelců:
Vinický 10x
Rovňan 9x
Hrubec 7x
Kratejl 6x
Petr Sotona 5x
Kasík 3x
Koryťák 2x Libor Vaněk 2x Macháček 2x Matkovčík 2x
Černý, Podlispký, Jakub Novák, Chudý a Kodýdek 1x
Fotka uživatele TJ SUŠICE fotbal.
Tým TJ Sušice C

 

TABULKA
 

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

-

Skóre

Body

Penalty +

Penalty -

1

Sokol Kolinec

19

17

0

2

93:22

50

2

1

2

Sokol Veřechov

19

14

0

5

65:36

39

3

0

3

Sokol Kvasetice

19

12

0

7

56:25

37

1

2

4

Sokol Hradešice B

19

13

0

6

49:34

37

4

2

5

Sokol Myslív

19

11

0

8

54:37

32

3

2

6

TJ Sušice C

20

10

0

10

54:50

31

1

2

7

TJ Hory Matky Boží

19

11

0

8

40:45

30

3

0

8

Sokol Pačejov B

19

8

0

11

36:51

25

2

3

9

TJ Milčice

19

5

0

14

61:46

20

0

5

10

Sokol Nalž. Hory

19

4

0

15

42:77

13

0

1

11

TJ Soběšice

19

0

0

19

12:139

-2

0

1

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku