Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA FOTBAL 17.- 22.5. 2017

 

POZVÁNKA NA FOTBAL 27. – 28.5. 2017  

 

 O nejdůležitější body hrají týmy z Pošumaví doma

 

Čtyři kola před koncem fotbalových soutěží dospělých je stále o co hrát. To platí o v tomto kole, kdy se bude bojovat hned na několika hřištích v Pošumaví o cenné body, zejména pak o body potřebné k záchraně v kraji v 1.A i v 1.B třídě.  

 

D O S P Ě L Í

 

Sobota  27.5.  – 17:00 hodin

 

Divize

SK SENCO DOUBRAVKA – SK KLATOVY 1898

Krajské divizní derby, ve kterém se střetnou dva soupeři se vzácně vyrovnanou bilancí ze vzájemných zápasů. Z 19 zápasů domácí Senco vyhrálo osmkrát, dvakrát remizovalo a devětkrát prohrálo, přičemž v této bilanci jsou daleko úspěšnější doma než na hřišti v Klatovech, ale v posledních dvou ročnících v Plzni vyhrály dvakrát za sebou Klatovy. I tento fakt by mohl v tomto duelu hrát dost významnou roli, a tak šance na bodový zisk pro oba týmy jsou tentokrát naprosto vyrovnané.


Krajský přebor

SK SLAVIA VEJPRNICE – TJ START LUBY
Domácí překvapivě po nevydařeném podzimu byli dokonce v tabulce ohroženi sestupem. Letošní jaro přineslo zlepšení, bodové zisky a devět získaných bodů z posledních třech zápasech je posunulo v tabulce na desáté místo. To ale neznamená, že jim body v souboji s lubskými fotbalisty spadnou do klína. Hosté se potřebující v posledních kolech výsledkově zvednout a pokud se jim zadaří mohli by se na jaře připojit na seznam k tě kde jsou uvedeny kluby SSC Bolevec, TJ Zruč a SK Petřín, které si body z Vejprnic na jaře odvezly.


1.A třída

TJ ŽICHOVICE – START TLUMAČOV

Hosté je z pohledu 43% úspěšnosti v této soutěži na hřištích soupeřů v této tabulce na 4.místě, nicméně když odjeli z utkání v Mochtíně po prohře 2:0 bez bodů, proč by tomu tak nemělo být i podobně i v Žichovicích. Domácí si nebudou chtít pokazit vynikající bilanci z utkání doma, kde naposledy prohráli 22.října s Horní Břízou, tedy se soupeřem se kterým neuspěli ani v minulém kole na půdě tohoto soupeře.

T.J. TLUČNÁ – FK HORAŽĎOVICE
Zápas by měl být plně v režii hostů, kteří by neměli dát beznadějně bez bodového v tabulce poslednímu nováčkovi soutěže šanci, a proto by do Horažďovic putovat všechny povinné tři body.

SOKOL PAČEJOV – MĚSTO TOUŠKOV
Domácí nepřipustí po těsných prohrách v Nepomuku a v Mýtě další zklamání a udělají radost svým příznivcům vítězstvím nad předposledním týmem tabulky, kterému vrátí nepříjemnou porážku 3:0 z podzimu.

 

1.B třída

TATRAN DLOUHÁ VES – SPÁLENÉ POŘÍČÍ

Zápas o šest bodů sestupem ohrožených celků, které spolu sousedí v tabulce se stejným počtem 24 bodů více nahrává výhoda domácího prostředí Tartanu, který také byl mimořádně úspěšný na podzim na hřišti soupeře ve Spáleném Poříčí, kde domácí deklasoval prohrou 6:1!  Nicméně pozor, každý zápas je jiný.

 

SVATOBOR HRÁDEK – SOKOL MĚČÍN

Domácí sice zřejmě rozhodující bitvu před týdnem doma s lídrem tabulky z plzeňského předměstí prohráli, ale do konce zbývají čtyři kola a to se ještě může situace na prvních čtyřech místech s účastí Hrádku, pokud tento zápas s Měčínem vyhraje ještě pořádně zamotat.

 

Okresní přebor

SK BOLEŠINY – TJ SUŠICE B

TJ MĚCHOLUPY – TJ NEZAMYSLICE

DUKLA JANOVICE – TJ START DEŠENICE

S. VELKÝ BOR - S. VRHAVEČ

III. třída

TATRAN V.HYDČICE – TJ ŽIHOBCE

S. CHUDENICE - S. PLÁNICE

TJ KAŠPERSKÉ HORY – FK SVÉRADICE B

SK VELHARTICE – SVATOBOR HRÁDEK B
 

IV. TŘÍDA A

S. KŘENICE - S. TÝNEC          

SK JEŽOVY – FK OKULA NÝRSKO B  

TJ SPŮLE 1994 - TJ MĚCHOLUPY B (hř.Pocinovice) 

 

IV. TŘÍDA B

SOKOL MYSLÍV – SOKOL NALŽ. HORY (11:00)

TJ SUŠICE C – SOKOL HRADEŠICE B

SOKOL VEŘECHOV – TJ SOBĚŠICE   

SOKOL KOLINEC – TJ HORY MATKY BOŽÍ    

 

Neděle  28.5.  – 17:00

 

Divize

TJ SUŠICE – FK SLAVOJ ČESKÝ KRUMLOV
Duel dvou celků, ze suterénu divizní tabulky. Domácí to mají v této soutěži z pohledu sestupu po nevydařeného podzimu již spočítané. Hosté ještě teoreticky v boji o záchranu žijí a proto půjdou do zápasu větším nasazením, mají stále ještě o co hrát a navíc ještě jsou hnáni podvědomím, že v předcházejících ročnících kdy dvakrát v Sušici hráli se vraceli domů s vítězstvím.

 

Krajský přebor

FK OKULA NÝRSKO – FC ROKYCANY B (15:00)

Domácí mají šanci zastavit bodový propad z předcházejících zápasů a na svém hřišti potvrdit v duelu s posledním celkem tabulky to, podzimní vysokou a zaslouženou výhru 5:1 na půdě soupeře kde se v tomto zápase střelecky blýskl autor čtyř gólů Výtisk.

FK SVÉRADICE – TJ ROZVADOV (16:00)
Šest zápasů prohraných v řadě žádnému týmu klidu nepřidá a natož když je k tomu tak jako domácí Svéradice na předposledním místě tabulky. Bez ohledu na konečný výsledek by mělo jít domácím o diváky a vynasnažit se udělal maximum, aby jako oni, tak diváci odcházely ze souboje Svéradic s pátým celkem tabulky z Rozvadova relativně spokojeni.

 

1.A třída

SOKOL MOCHTÍN – SOKOL KRALOVICE

Hosté tak jak výborně první polovinu podzimu začali, kdy ze šesti zápasů vyhráli pětkrát, tak ve velkém stylu pokračují ve druhé polovině letošního jara a do Mochtína přijedou ozdobeni pěti výhrami za sebou a mezi nimi dvou i dvě velmi cenná vítězství venku se Slavojem Mýto a v Horažďovicích. Pro domácí jistě soupeř, kterého nelze podcenit, ale naopak bude je ještě více motivovat po těsné prohře na podzim v Kralovicích 1:0 k zisku důležitých bodů.

 

1.B třída

TJ PŘEŠTICE B – KOVODRUŽSTVO STRÁŽOV (10:15)

Domácí mají za sebou pět porážek za sebou, a proto jakékoliv podcenění posledního týmu tabulky si nemohou dovolit, neboť jsou bodově na dostřel ostatních smečky čtyř týmů bojujících o záchranu.

 

SK PETŘÍN PLZEŇ B – HAAS CHANOVICE

Domácí po sérii 15 získaných bodů se posunuli ze sestupových vod na 8.místo. Poprvé po této vítězné jízdě v minulém kole vyšli bodově naprázdno v Chotěšově, ale doma se proti druhému celku tabulky bude chtít opět blýsknout a zkomplikovat Chanovicím jejich šance na boj o konečné prvenstvím v této soutěži.

 

SK KLATOVY B – SK STARÝ PLZENEC 

Klatovská rezerva na jaře na rozdíl od podzim u vůbec nezáří. Doma mimo jediné výhry v dalších čtyřech zápasech ztratila až příliš bodů  a ani proti jednomu z kandidátů na zisk minimálně druhého místa a tím i účast v baráži o postup to nebude také žádná procházka růžovým sadem.

 

Okresní přebor

S. BĚŠINY – FK BUDĚTICE 2012 (16:00)

S. HRADEŠICE - S. HARTMANICE (16:00)

START LUBY B – SK MALÝ BOR 1929(16:00)

III. třída

S. ZAVLEKOV - S. MOCHTÍN B (15:00)

DUKLA JANOVICE B – SK BOLEŠINY B

TJ BEZDĚKOV – SRK Ž. RUDA
 

IV. TŘÍDA A

S. MĚČÍN B – FC ŠVIHOV (15:00)

S. VRHAVEČ B - S. NEZNAŠOVY
 

IV. TŘÍDA B

SOKOL PAČEJOV B – TJ MILČICE (15:00)

MLÁDEŽ

 

 

Pátek  26.5.  

 

O pohár STK ml. žáků 

TJ SOKOL KOLINEC – SK KLATOVY B (16:30)

 

Sobota  27.5. - 10:00

 

KP dorost - 10:00 st., 12:15 ml.

FC DYNAMO H. TÝN – TJ SUŠICE

 

SK KLATOVY – SK PETŘÍN PLZEŇ

KS dorostu A

FK HORAŽĎOVICE – ZD MECLOV

SOKOL MRÁKOV – FK OKULA NÝRSKO

FK STAŇKOV – START LUBY

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

SENCO DOUBRAVKA – SK KLATOVY

TJ SUŠICE – KOŠUTKA PLZEŇ


KS žáků

FC ŠVIHOV – FC ROKYCANY B

Okresní přebor žáků

TJ SOKOL PLÁNICE – SOKOL MOCHTÍN

O pohár komise mládeže (ml. žáci)

HAAS CHANOVICE – OKULA NÝRSKO B

SK BOLEŠINY - S. MĚČÍN (14:00)

 

Neděle  28.5.  - 10:00

 

KS dorostu A

TJ NEZAMYSLICE – SOKOL KASEJOVICE      

FK NEPOMUK – FK HOLÝŠOV           

KERAMIKA CHLUMČANY – NALŽOVSKÉ HORY

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

 START LUBY – FK HORAŽĎOVICE

 

Okresní přebor žáků

KOVO STRÁŽOV – SVATOBOR HRÁDEK

 

Pondělí  29.5.  - 16:30

 

Okresní přebor žáků

SOKOL KOLINEC - S. HRADEŠIC

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku