Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA FOTBAL 29.-30.4. 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POZVÁNKA NA FOTBAL  29. – 30.4. 2017  

 

 Magnetem bude divizní derby v Sušici

 

         Sobota a neděle před prvním květnovým svátkem přinese nebývalý ruch nejen spojené s oslavami prvního máje a s tím stavění tradičních májek, ale na pilno budou mít i účastníci fotbalových soutěží. Ty čeká svátek, ne svátek, víkend ne víkend další kolo ze seriálu jarních mistrovských utkání. Prakticky každé kolo nabízí nějaký magnet, resp. lahůdku pro příznivce tohoto sportu. Ne jinak tomu bude i tentokrát a co může nabídnout lepšího než vzájemný duel mezi dvěma největšími kluby z Pošumaví v divizi na hřišti v Sušici. Zápas bude o to cennější, neboť bude zřejmě z důvodu sestupu Sušice na nějaký ten čas posledním v této soutěži.

          Ale i ostatní soutěže mají co nabídnout. V krajském přeboru se všechny tři celky Luby, Nýrsko a Svéradice představí doma, v 1.A třídě na Horažďovicko do Pačejova a Horažďovic, stejně tak jako do Mochtína  míří týmy aspirující na postup, nejúspěšnější tým z Pošumaví ve vyšších soutěžích, dosud na jaře neporažené Žichovice budou doma usilovat o prodloužení své úspěšné série, na Sušici mimo nedělního derby v Sušici se o den dříve hraje další zajímavý mač v Dlouhé Vsi kam míří Svatobor Hrádek, ale místo dalšího výčtu si stačí vybrat z níže uvedené kompletní pozvánky.

 

D O S P Ě L Í

 

Sobota  29.4.  – 17:00 hodin

 

Krajský přebor

TJ START LUBY – FC ROKYCANY B

Lubským se na hřištích soupeřů na jeře nedaří podle jejich přání, nicméně doma výsledkově letos nepropadli, a ne jinak by tomu mělo být v k domácím klání se soupeřem nad kterým zvítězili i na podzim na jeho hřišti a který je již druhý ročník za sebou na spadnutí a letos již to mají prakticky spočítané. Dosud na jaře brala rokycanská rezerva pouze bod za remízu doma ze Zručí a jediný gól ve čtyřech zápasech venku žádný respekt nevyvolává.

 

1.A třída

TJ ŽICHOVICE – SK KDYNĚ 1920 (15:00) 

Výsledkově jsou na tom na jaře daleko lépe domácí, kteří mají za sebou sérii osmi zápasů a jako jediní z Pošumaví ve vyšších soutěží ještě neprohráli. Hosté na jaře již stihli prohrát třikrát, ale zdobí je vedle  cenné výhry z Pačejova  i poslední vysoké vítězství doma nad Touškovem, kterému dali doma kanára.

 

SOKOL PAČEJOV – SK HORNÍ BŘÍZA

Podruhé na jaře přijíždí do Pačejova soupeř, který na hřiště nastoupí v roli lídra tabulky. Poprvé to byla Žihle a odházela z pačejovského trávníku bez bodů. Současný lídr z Horní Břízy má ještě kvalitnější kádr, a tak by se situace tentokrát nemusela opakovat. Domácí ale potřebují před sérií tří zápasů za sebou na hřištích těžkých soupeřů (Tlumačov, Nepomuk a Mýto) si nemohou doma dovolit body rozdávat.

 

SOKOL MOCHTÍN – START TLUMAČOV

Od desátého místa dělí pět dalších týmů do 14.místa pouhé dva body. Dvanáctý Mochtín nečeká snadná cesta za dalšími body. V cestě má soupeř, který nemíní lehce opustit současné čtvrté, barážové místo. Doma sice měl s Mochtínem na podzim šťastně vyhrál 2:1, ale naposledy ziskem bodů v Horažďovicích Tlumačov potvrdil, že jeho doménou není pouze domácí hřiště.

 

FK HORAŽĎOVICE – SLAVOJ MÝTO

V tabulce druhé Mýto v průběhu podzimu vévodilo tabulce a druhé postupové místo naplňuje jejich cíl, Návrat do KP. Obdobný cíl se postupně vzdálil na rozdíl sedmi bodů  domácím. Ti k bodovým výpadkům venku kde jsou s devíti získanými body na třetím místě od konce, přidali na jaře i bodové ztráty doma, ale případná první letošní výhra by mohla napomoci obrátit úspěšnost do kladných čísel.

   

1.B třída

TJ SOKOL ŠTĚNOVICE – HAAS CHANOVICE (16:00)

Předposlední v tabulce domácí Štěnovice potřebují body k záchraně, hosté k udržení 3.místa a kontaktu s absolutní špičkou této soutěže. Výhra Chanovic doma 4:0 a 25 bodů, které je dělí od domácích staví hosty do role favorita.

 

FK ŽÁKAVA – KOVODRUŽSTVO STRÁŽOV

Domácí překvapili nejen doma např. vítězstvím nad kandidátem na postup Sokolem Černice. Ale zaujali také v Hrádku a naposledy v Chanovicích, kde na obou hřištích získali za výhry na penalty po dvou bodech, a i v tomto zápase doma měli tahat za delší konec.

  

TATRAN DLOUHÁ VES – SVATOBOR HRÁDEK

Na Sušicku se hraje zajímavé derby mezi dvěma soupeři, které sice dělí 21 bodů, ale ani tento náskok hráče Svatoboru předem nepředurčuje na plný bodový zisk. Na podzim v Hrádku byl vzájemný souboj hodně vyrovnaný (2:1) a stejně tak tomu bylo i ve finále zimního turnaje v Sušici. Oba týmy si bodové ztráty nechtějí připustit a budou hrát na vítězství.

 

Okresní přebor

S. HRADEŠICE – SK MALÝ BOR 1929 (16:00)

FK BUDĚTICE 2012 - TJ START DEŠENICE (16:00 hř. Rabí)

S. VELKÝ BOR - S. HARTMANICE odloženo na 8.5. 17:00

S. VRHAVEČ – TJ NEZAMYSLICE

TJ MĚCHOLUPY – SK BOLEŠINY odloženo na 1.5. 17:00

DUKLA JANOVICE – START LUBY B

 

III. třída

S. CHUDENICE – TATRAN V.HYDČICE

TJ KAŠPERSKÉ HORY – TJ ŽIHOBCE odloženo  8.5. 15:00

SK VELHARTICE – SRK Ž. RUDA  odloženo  8.5.17:00

FK SVÉRADICE B – SK BOLEŠINY B

 

IV. TŘÍDA A

TJ SPŮLE 1994 - S. KŘENICE  odloženo na 8.5. 14:00

FC ŠVIHOV – TJ MĚCHOLUPY
 

IV. TŘÍDA B

TJ SUŠICE C – SOKOL KVASETICE

SOKOL MYSLÍV – TJ SOBĚŠICE odloženo na 8.5. 15:00

HORY MATKY BOŽÍ – SOKOL NALŽ. HORY

 

 

Neděle  30.4.  – 17:00

 

Divize

TJ SUŠICE – SK KLATOVY 1898
K pošumavskému derby v divizi ani k jeho aktérům není třeba příliš dodávat. Drtivá většina příznivců fotbalu má dlouhodobě přehled o dění v obou klubech i o hráčských kádrech. Tento soutěžní ročník právě problémy s dlouhodobě zraněnými hráči mají domácí. V průběhu jara zápas o zápasu se do domácího týmu vrací herní pohoda a jediné co mu chybí jsou body. V Sušici věří, že s favorizovaným týmem z Klatov, který ještě na jaře venku nenašel přemožitele sehrají takovou partii, která by uspokojila jejich příznivce, kteří by měli být v hledišti převahu. Bilance od roku 2009 se oba týmy častěji střetávaly proti sobě a bilance z osmi zápasů hovoří zejména díky úspěšnosti doma pro Klatovy, které vyhrály čtyřikrát, dvakrát remizovali a dvakrát vyšly bodově naprázdno. Do Klatov si odvezli hosté pouze jednu výhru v srpnu 2010, naposledy před dvěma roky v Sušici skončil zápas plichtou 2:2.

 

Krajský přebor

FK OKULA NÝRSKO – BANÍK STŘÍBRO (15:00)

Před rokem v 1.A třídě spolu bojovali úspěšně o postup do krajském přeboru a ani v něm se oba nováčkové zatím neztratili. Na podzim byl úspěšnější výsledkově Baník, jaře jsou daleko úspěšnější fotbalisté Okuly. Ti nastoupí doma letos již k pátému zápasu, hosté jsou na tom opačně s v Nýrsku je čeká již šestý zápas venku. Nebýt těsné výhry v Holýšově, pak již v dalších duelech na jaře již o body nezavadili, a tak lze očekávat, možná těsné a vydřené vítězství domácích, kteří se budou chtít rehabilitovat za ztrátu jarní neporazitelnosti před týdnem na Bolevci.

  

FK SVÉRADICE – SOKOL LHOTA (16:00)

Štika tohoto ročníku přeboru kraje hostující Lhota v posledních dvou kolech na body nedosáhla, což se ještě v tomto ročníku nestalo. Ta poslední prohra s lídrem tabulky byla velmi těsná, ovšem další klopýtnutí by již mohlo ohrožovat jejich krásné druhé místo v tabulce. V tabulce na druhém místě jsou i Svéradice, ale na opačném pólu tabulky z pohledu od konce. Favorita tudíž není třeba hledat dlouho, je jen a domácích, zda se s úlohou poraženého míří smířit anebo si nalejí úspěšným výsledkem nové sily do rozhodujících kol v boji o záchranu.

 

1.B třída

SK KLATOVY B - TJ CHOTĚŠOV

Klatovská divizní rezerva na jaře na své vítězství doma čeká. V předcházejících dvou zápasech byla vždy jednou nohou nakročena k plnému bodovému zisku, ale góly v úplném závěru se Sokolem Černice dokonce již v nastavení o ně přišla. V duelu dvou nováčků , kteří spolu sousedí v  půjde o přímý souboj o páté místo  na kterém jsou s dvoubodovým náskokem  zatím chotěšovští fotbalisté.

 

SK PETŘÍN PLZEŇ B – SOKOL MĚČÍN

Z pohledu souboje o záchranu se hraje o šest bodů. Oba týmy byly po podzimu zralí umístěním na sestup, ale na jaře oba zabraly a mají namířeno za úspěšnou záchranou.

 

Okresní přebor

S. BĚŠINY - TJ SUŠICE B(16:00)

 

III. třída

SVATOBOR HRÁDEK B - S. PLÁNICE (15:00)

DUKLA JANOVICE B - S. ZAVLEKOV

TJ BEZDĚKOV - S. MOCHTÍN B

 

IV. TŘÍDA A

S. MĚČÍN B - S. DLAŽOV MĚČÍN (15:00)

S. NEZNAŠOVY – FK OKULA NÝRSKO B (16:00) odloženo    

S. VRHAVEČ B - S. TÝNEC


IV. TŘÍDA B

SOKOL PAČEJOV B – SOKOL VEŘECHOV (15:00)

SOKOL HRADEŠICE B – TJ MILČICE (16:00) odloženo na 8.5. 16:00



MLÁDEŽ

 

 

Pátek 28.4.  

 

Okresní přebor mladších žáků
SK KLATOVY B - SK BOLEŠINY (16:30)  odloženo na 8.5. 10:00

 

 

Sobota  29.4. - 10:00

 

KP dorost - 10:00 st., 12:15 ml.

SK KLATOVY - FC DYNAMO H. TÝN

 

KS dorostu A

START LUBY - FK OKULA NÝRSKO

FK STAŇKOV - NALŽOVSKÉ HORY

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

SENCO DOUBRAVKA – FK HORAŽĎOVICE

TJ PŘEŠTICE – START LUBY (hř.Chotěšov)

TJ SUŠICE – SK KLATOVY 1898

 

KS žáků

FC ŠVIHOV – DIOSS NÝŘANY

 

Okresní přebor žáků

KOVO STRÁŽOV – TJ SOKOL PLÁNICE odloženo 8.5.10:00

 

Okresní přebor mladších žáků

OKULA NÝRSKO B - S. KOLINEC odloženo na 8.5. 10:00

 

Neděle  30.4.  - 10:00

 

KP dorost - 10:00 st., 12:15 ml.

T.J. TLUČNÁ – TJ SUŠICE       

 

KS dorostu A

TJ NEZAMYSLICE – KERAMIKA CHLUMČANY

FK NEPOMUK – FK HORAŽĎOVICE

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

KOŠUTKA PLZEŇ – OKULA NÝRSKO

 

Okresní přebor žáků

SOKOL MOCHTÍN – SOKOL KOLINEC odloženo na 4.5. 18:00

S. HRADEŠICE – SVATOBOR HRÁDEK (13:15) odloženo na 8.5. 10:00

 

Okresní přebor mladších žáků

S. NALŽ. HORY – FK HORAŽĎOVICE B odloženo na 8.5. 10:00

HAAS CHANOVICE - S. MĚČÍN odloženo na 8.5. 10:00

 

Pondělí 1.5. 

 

Okresní přebor mladších žáků

TJ SUŠICE B – START LUBY B (17:30)  - hraje se na UMT

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku