Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA FOTBAL 22.- 23.4. 2017

POZVÁNKA NA FOTBAL  22. –23.4. 2017  

 

 NEJVĚTŠÍM SOUPEŘEM FOTBALISTŮ MOHOU BÝT POVĚTRNOSTNÍ PODMÍNKY

 

Následující další kolo fotbalových soutěží vzhledem k současným povětrnostním podmínkám i k předpovědi počasí vzbuzuje určité pochybnosti nad tím, zda hrací plochy umožní sehrání všech utkání podle níže uvedené pozvánky. Proto ze strany příznivců fotbalu se vyplatí sledovat , zda některé zápasy nebudou již předem dle domluvy mezi kluby a řídícími svazy odloženy na náhradní termíny. V tomto se nabízí sledovat  webové stránky www.sumavanet.cz/fotbal, případně www.fotbal.cz a stránky OFS a KFS. V praxi by měli ale rozhodovat o způsobilosti hřiště delegovaní hlavní arbitři.  

 

 

D O S P Ě L Í

 

Sobota  22.4.  – 17:00 hodin

 

Divize

SK ARITMA PRAHA - TJ SUŠICE ( 10:15 UMT) 

Domácí se na jaře pohoršili, mimo bodů venku prohrou s K.Vary a remízou v derby Admirou přišli o body i doma a klesli v tabulce na 7.místo.Jsou  prakticky bez postupových nadějí i sestupových starostí a vhledem k tomu, že se Sušicí mají ze vzájemných zápasů stoprocentní bodový zisk, není příliš složité hledat kdo je favoritem tohoto duelu.

 

SK KLATOVY 1898 - TJ MALŠE ROUDNÉ

Do třetího jarního domácího zápasu nastupují Klatovy s jediným cílem. Potvrdit svůj poslední plný bodový zisk z horké půdy Viktorie M. Lázně a odčinit jediný výpadek z jara z minulého zápasu prohrou doma s Českým Krumlovem. S Jihočechy ještě doma neprohráli, naposledy je vyprovodili ze svého hřiště s porážkou 4:1 a pokud se konečně probudí také jejich střelci, pak by nebylo vůbec špatné třeba ten poslední výsledek si opět zopakovat.

 

Krajský přebor

SSC BOLEVEC - FK OKULA NÝRSKO  

Plzeňanům v době kdy jim začalo zatékat do bot se v posledních soutěžních zápasech výrazně zvedli. Kromě prvního jarního kola v dalších kolech již pravidelně bodují, nicméně nýrská Okula je letos ještě úspěšnější a v šesti zápasech nenašla přemožitele. Duel na Bolevci ale bude hodně bolet, půjde v něm o šest bodů, proto by se prodloužení neporazitelnosti o tento zápas by se náramně hodilo a znamenalo by také udržení současného odstupu od domácích o čtyři, resp. pět bodů.

 

TJ PŘEŠTICE - TJ START LUBY (10:15 hřiště v Blovicích)    

 Výsledky i umístění domácích vzhledem o tomu, že byli považováni po průběhu minulého ročníku za jednoho z hlavních favoritů tohoto ročníku je zklamáním. Pro rekonstrukci hřiště domácí zápasy hrají mimo Přeštice a ani s tím se zdá tento tým dobře nedokázal vypořádat. Na hřišti v Blovicích se tak nabízí šance Startu Luby v přímém souboji o 4.místo v tabulce uspět  a tím i poprvé na jaře venku bodovat .

 

1.A třída

TJ ŽICHOVICE - SLAVOJ ŽIHLE (15:00)

Utkání jako řemen ve kterém se střetnou na jaře velmi úspěšné týmy. Hosty jejich výsledky vynesly do čela tabulky. Jejich vedení se ztenčilo po prohře v Pačejově na dva body, ale naděje na přímý postup, které zaručují první dvě místa v tabulce stále vstoupá. Zda si pozici lídra Žihle udrží záleží na domácích. Žichovice ziskem dvou bodů v Křimicích prodloužily neporaženost na sedm zápasů za sebou. Do duelu s lídrem tabulky jdou domácí s vědomím, že hostům dvakrát za sebou doma nastříleli po čtyřech gólech  a po bezbrankové remíze v minulém kole si nějakou branku pro hosty schovali pro tento domácí duel.

  

SK HORNÍ BŘÍZA - SOKOL MOCHTÍN

Domácí si přihřívají svojí polívčičku umístěním na barážovém místě s nadějí bojovat o postup do KP a nevzdávají se ani reálné šance skončit v tabulce druzí. Mochtín, který v posledním kole doma na body se stále lepšící se Keramikou Chlumčany na body nedosáhl čeká těžké utkání. Domácí mají na svém hřišti vybudovanou nedobytnou tvrz, což 83 procentní bodová úspěšnost jen podtrhuje.        

 

FK NEPOMUK - FK HORAŽĎOVICE

Oba soupeři pamatují ve své nedaleké historii i lepší časy kdy reprezentovaly svoje kluby v krajském přeboru. V posledních dvou ročnících se musí spokojit s účastí 1.A třídě  ve které  letos na jaře je bodově úspěšnější Nepomuk, který má na svém kontě již tři výhry, zatím co Horažďovice na svojí výhru za tři body zatím čekají. Dočkají se jí v tomto duelu a tím vrátí domácím ztrátu bodů na podzimní remízu na hřišti v Horažďovicích?   

 

1.B třída

SOKOL PLZEŇ - ČERNICE - TATRAN DLOUHÁ VES

Domácím se vyplatilo v minulém zápase v Klatovech bojovat až do konce a vítězným gólem v nastaveném čase se vrátili opět do čela tabulky. Dlouhá Ves, která prohrála důležitý zápas s dosud předposledním rezervou Petřína bude v tomto klání tahat za kratší konec, stejně jako na podzim kdy doma prohrála 0:2  a na domácí nebude ani tentokrát stačit .

 

SVATOBOR HRÁDEK - SK KLATOVY B

Pošumavské derby dvou sousedů v tabulce ve kterém domácí (37 bodů) nebudou chtít přijít o šanci držet těsný kontakt s čelem tabulky na které ztrácí dva body a kvalitní klatovskou rezervu (31 bodů) přinutí nechat si zajít chuť na jakýkoliv bodový zisk a vrátí jim podzimní prohru 3:1 z klatovského hřiště.

 

SOKOL MĚČÍN - SPÁLENÉ POŘÍČÍ

Domácí vykročili k záchraně a na této cestě jim stojí soupeř, který letos dvakrát zabodovat za výhry doma a z Chanovic se vrátil s těsnou prohrou. Měčín po výhře nad Strážovem a ziskem dvou bodů venku s přeštickou rezervou bude usilovat ve čtvrtém utkání za sebou o body a takovou sérii v tomto ročníku ještě nepamatuje.  

 

HAAS CHANOVICE - FK ŽÁKAVA

Před domácím celkem je další výzva. Získat tři body a při rovnosti bodů čekat na zaváhání Černic, které vedou tabulku o skóre. Žákava jako tradičně předvádí v této soutěži výsledkové kotrmelce. Doma po porážce současného lídra tabulky  a zisku dvou bodů v Hrádku v minulém kole podlehla Chotěšovu  a je otázkou čím překvapí v tomto zápase po té kdy s Chanovicemi na podzim doma vysoko prohrála 5:1.


Okresní přebor

S. HARTMANICE - S. VRHAVEČ (14:00)

TJ NEZAMYSLICE - FK BUDĚTICE 2012

SK BOLEŠINY - DUKLA JANOVICE

 

III. třída

TATRAN V.HYDČICE - DUKLA JANOVICE B  

S. PLÁNICE - FK SVÉRADICE B

TJ ŽIHOBCE - SK VELHARTICE

SRK Ž. RUDA - SVATOBOR HRÁDEK B

 

IV. TŘÍDA A

FK OKULA NÝRSKO B - FC ŠVIHOV (16:00)

SK JEŽOVY - TJ SPŮLE 1994

S. TÝNEC - S. NEZNAŠOVY

S. DLAŽOV - S. VRHAVEČ B

S. KŘENICE - S. MĚČÍN B       

 

IV. TŘÍDA B

FK OKULA NÝRSKO B - FC ŠVIHOV (16:00)

SK JEŽOVY - TJ SPŮLE 1994

S. TÝNEC - S. NEZNAŠOVY

S. DLAŽOV - S. VRHAVEČ B

S. KŘENICE - S. MĚČÍN B       

 

Neděle  23.4.  – 17:00

 

Krajský přebor

FK SVÉRADICE - JISKRA DOMAŽLICE B (16:00)

Z krize do které se domácí na jaře dostali a klesli na předposlední místo v tabulce pomůže každý úspěch  a pokud by se to podařilo právě v zápase s takovým soupeřem, jakým je třetí tým KP rezerva domažlické Jiskry dvojnásob. Jakékoliv další zaváhání hlavně doma znamená zůstat na šikmé ploše směřují k sestupu. Dvě jarní remízy, z toho jedna doma s průměrným Chotíkovem , to je zatím velice bídný základ k záchraně.

 

1.A třída

KERAMIKA CHLUMČANY - SOKOL PAČEJOV

Domácí Keramika se postupně z role nováčka dokázala výsledkově prosazovat a získala si respekt u ostatních soupeřů. Na domácí půdě již slavila letos tři výhry a dvakrát přivezla tři body z venku, naposledy v minulém kole z Mochtína, což nahrálo soupeři z Pačejova, který se přiblížil k záchraně na rozdíl jediného bodu a na jaře má podobně jako domácí nad očekávání fazónu výsledky hodné záchrany. Proto se očekává vyrovnaný souboj ve kterém i štěstěna může pro oba týmy sehrát svojí roli, ale výhoda domácího prostředí asi zapracuje ve prospěch domácích .

 

1.B třída

KOVODRUŽSTVO STRÁŽOV - SK STARÝ PLZENEC(16:00)

Ve Strážově proti sobě nastoupí soupeři z opačných pólů tabulky a oba chtějí naplno bodovat. Domácí čekají na první jarní body i na první letošní branku. Podaří se jim to v duelu posledního s jedním z aspirantů na postup?

 

Okresní přebor

START LUBY B - S. BĚŠINY (16:00 )

SK MALÝ BOR 1929 - TJ START DEŠENICE (16:00 )

S. HRADEŠICE - TJ MĚCHOLUPY(16:00 )

TJ SUŠICE B - S. VELKÝ BOR ( UMT)

 

III. třída

S. ZAVLEKOV - TJ KAŠPERSKÉ HORY (15:00)

S. MOCHTÍN B - SK BOLEŠINY B 

TJ BEZDĚKOV - S. CHUDENICE

 

MLÁDEŽ

 

 

Pátek 21.4.  

 

Okresní přebor mladších žáků

S. KOLINEC - FK HORAŽĎOVICE B (16:30)

START LUBY B - HAAS CHANOVICE (17:00)

S. MĚČÍN - S. NALŽ. HORY (17:00)

 

Sobota  22.4. - 10:00

 

KP dorost - 10:00 st., 12:15 ml.

KOŠUTKA PLZEŇ - SK KLATOVY

TJ SUŠICE - SK PETŘÍN PLZEŇ ( UMT)

 

KS dorostu A

FK HORAŽĎOVICE - FK STAŇKOV

SOKOL MRÁKOV - TJ NEZAMYSLICE (13:30)

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

SK KLATOVY - FC DYNAMO H. TÝN ( U ZS )

 

Okresní přebor žáků

SVATOBOR HRÁDEK - TJ SOKOL PLÁNICE (14:00)

Okresní pohár žáků

S. HRADEŠICE - SOKOL MOCHTÍN
 

Okresní přebor mladších žáků

OKULA NÝRSKO B - SK KLATOVY B  

 SK BOLEŠINY - TJ SUŠICE B(14:00)

 

Neděle  23.4.  - 10:00

 

KS dorostu A

NALŽOVSKÉ HORY - START LUBY

ZD MECLOV - SOKOL KASEJOVICE

FK OKULA NÝRSKO - FK HOLÝŠOV (10:30)

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

SLAVIA VEJPRNICE - TJ SUŠICE

FK HORAŽĎOVICE - OKULA NÝRSKO

 

KS žáků

SOKOL MRÁKOV - FC ŠVIHOV (14:15)

 

 

Pondělí 24.4.  - 16:30

 

Okresní přebor žáků

SOKOL KOLINEC - KOVO STRÁŽOV

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku