Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.A třída 21. kolo 15.-16.4.2017

 

1.A TŘÍDA 

 

VÝSLEDKY

TABULKA

STŘELCI


 BODOVÁ ŠŇŮRA ŽICHOVIC NAROSTLA NA SEDM ZÁPASŮ, PAČEJOV SE DOTÁHL V TABULCE  ZA MOCHTÍN NA RODÍL JEDNOHO BODU , ČEKÁNÍ HORAĎOVIC NA PRVNÍ JARNÍ VÍTĚZSTVÍ BYLO ZNOVU ODLOŽENO 

 

Ve 21.kole 1.A třídy dosáhly TJ Žichovice na hřišti v Křimicích výsledku s domácím celkem jako přes kopírák, jaký zde uhrál v 18.kole Sokol Pačejov a to jak bezbrankovou remízu tak i vítězství stejným skórem 3:4 na pokutové kopy! Oba jmenované týmy z Pošumaví, které v minulém kole ve vzájemném duelu uhrály remízu ve svých slibných výkonech pokračují s to se nadále pozitivně promítá v tabulce. Žichovice dokonce útočí na čtvrté barážové místo, Pačejov po domácím vítězném zápase s Košutkou o šest bodů se přibližuje k desátému místu na kterém po domácí smolné prohře s rozjetou chlumčanskou Keramikou zůstal Mochtín na rozdíl jediného bodu. Na první jarní výhru stále čekají Horažďovice . Z dosavadních šesti zápasů vytěžily pouze tři remízy na domácím hřišti a venku je pro tým, který měl daleko vyšší ambice víc než málo ! Ve hře

je ale 27 bodů a vše se může k dobrému obrátit, ale zatím to tak nevypadá. 

 

  SOKOL KŘIMICE - TJ ŽICHOVICE 0:0  PK 3:4

Zdroj: http://tj.zichovice.cz/

V Křimicích jsme se postavili týmu, který je v domácím prostředí a kompletní sestavě velmi nebezpečný. To se během zápasu potvrdilo, a přestože se ani jednomu týmu nedařilo držet míč na zemi, domácí i my jsme si vytvořili šance na rozhodnutí. Střelci však selhali a oba brankáři byli výborní, proto se rozhodovalo až v dovednostní soutěži na závěr. V té o bodu navíc pro nás rozhodl nejlepší hráč zápasu, brankář Pavel Janda.

První poločas přinesl vyrovnanou kopanou, domácí hrozili přímými kopy Bezdičky, na druhé straně hřiště volaly po gólu střela Linharta, hlavička Musila či dorážka Roberta Beneše. Bojovný poločas tak gól nepřinesl.

Po přestávce se do ložených šancí dostali domácí kanonýři Kovačič a Bezdička, ale ani jeden branku netrefil. Ani my jsme však v ofenzivě nezaháleli. Linhart připravil tutovku pro Roberta Beneše, ten však mířil pánubohu do oken. Přesnější byl Musil, ale jeho střelu zastavila spojnice břevna a tyče. Největší šanci rozhodnout měl v závěru Prchlík. Robert Beneš vybojoval penaltu, ale Milánek nechal vyniknout hostujícího brankáře. Pak ještě domácí dostali míč do naší sítě, ale předcházel mu faul na brankáře.

Penalty se pro nás po zaváhání Černého nevyvíjely dobře, ale famózní Janda dvakrát čaroval, v páté sérii si spravil chuť Prchlík, a protože kromě něj se trefili ještě Frýzek, Bálek a Šimáček, přivezli jsme z Křimic zasloužené dva body.

Zápas rozhodoval výborný rozhodčí Hucl, ŽK 2:2, diváků 80.

Sestava: P.Janda – L.Mourek, P.Bálek, D.Staněk, L.Černý – O.Musil, R.Beneš, J.Beneš (90.J.Landa), R.Šiška (57.M.Prchlík), M.Linhart (75.J.Frýzek) – J.Šimáček..


  SOKOL PAČEJOV - KOŠUTKA PLZEŇ 3:1 (1:1)

Tomáš Cihlář

     K důležitému velikonočnímu utkání nastoupili domácí bez několika hráčů základní sestavy. Zápas nakonec zvládli na výbornou a do tabulky si připsali nesmírně cenné tři body.  Pačejovu vyšel úvod zápasu a už ve 12.minutě šel do vedení po střele Vítka Panušky. Tvrdou umístěnou ránu vyrazil gólman Frémund na tyč, míč se poté od jeho hlavy odrazil do sítě! Košutka mohla vzápětí skórovat, ale Tomáš Pekník zblízka přestřelil. Na vyrovnání si hosté museli počkat až do 38.minuty. Přesně zahraný trestný kop našel hlavu Pavla Machta a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

    Pěkný fotbal se hrál i po přestávce. V 59.minutě šel Lukáš Plánička sám na brankáře, ale s jeho slabou střelou si Frémund poradil.  V 66.minutě se Plánička pěkně uvolnil na křídle, našel ve vápně Vaška Kláska, ten trefil tyč a odražený míč poslal do sítě Pepa Ticháček. V 68. minutě přišla další Pláničkova tutovka, ale opět bez gólového efektu.  Hosté pak zvýšili obrátky, ale jejich dvě příležitosti skončily na tyči a břevně Kozlíkovy svatyně.  Rozhodnutí přišlo v 79.minutě. Na trestný kop Josefa Hlůžka si naskočil nejmenší hráč na hřišti Michal Štětiny a jeho hlavička skončila v síti. Výsledek si už domácí bez problémů pohlídali.

Branky: 13. Panuška Vítek, 65. Ticháček Josef, 79. Štětina Michal - 38. Macht Pavel

Rozhodčí: Fillinger Miloš - Kříž Lukáš, Šimek František, ŽK 0:2,150 diváků.

Sestava :  Kozlík – Žák – Panuška – Polena – Pavelec – Štětina –  Klásek –  Hlůžek (K) – Ticháček – Plánička  /89.Voska/ – Fiřt  /83.Sedláček/


  HORAŽĎOVICE - START TLUMAČOV  1:1 (0:0) PK 2:4

Stanislav Jůda -Jiří Mazuch 
Na Lipkách se představil velmi kvalitní soupeř, který od první minuty svým nasazením a předváděnou hrou dokazoval, že jeho čtvrté místo v tabulce není náhoda. Horažďovičtí nehráli špatně, ale tréninková absence některých hráčů se opět projevila zejména v proměňování šancí.
V 5. minutě Daniel Macoun trochu vystrašil střelou z hranice velkého vápna brankáře Tlumačova Touše, bohužel jeho střela minula těsně branku. V 7. minutě mířil ze slibné pozice vedle Josef Nauš. Gól nedal ve 36. minutě ani Tomáš Jůda, který po pěkném centru Josefa Nauše trefil z voleje tyč. O chvíli později krásně nahrál ve vápně tlumačovský Jakub Šot svému  spoluhráči Martinu Wolfovi, ten ze slibné pozice přestřelil branku Jiřího Rybára. Ve 40. minutě centr Tomáše Jůdy skončil na spojnici tyčky a břevna brankáře Jiřího Touše. Ve 43. minutě Jiří Janouškovec musel řešit únik tlumačovského útočníka nedovoleným zatažením za dres na hranici velkého vápna. Rozhodčí Ruda ukázal v první chvíli na značku pokutového kopu, po konzultaci s pomezním však své rozhodnutí změnil na trestný kop z hranice velkého vápna, Jiří Janouškovec uviděl červenou kartu. Pěknou střelu k tyči Jakuba Šota z tohoto trestného kopu bravurně vyrazil domácí brankář Jiří Rybár.
Ve druhém poločase domácí fotbalisté sice hráli pouze v deseti, přesto však několikrát ohrozili brankáře hostů. K podivné herní události došlo v 64. minutě na hranici velkého vápna domácích. Tlumačovský útočník Jakub Šot podkopl domácího obránce Martina Šaška, následně všichni hráči přestali hrát v domnění, že vedle stojící hlavní rozhodčí Ruda tento jasný faul odpíská. Když se tak ale nestalo, Jakub Šot pohodlně uklidil míč do sítě v té chvíli nechytajícího brankáře Jiřího Rybára - 0:1. Tato nespravedlnost hráče Horažďovic vyprovokovala ještě k větší bojovnosti, což vedlo v 84. minutě k „závaru“ v pokutovém území hostů, kteří zabránili vstřelení branky rukou svého obránce. Následný pokutový kop s přehledem proměnil v 85. minutě Tomáš Jůda - 1:1.
V penaltovém rozstřelu pak byli úspěšnější hosté.
Branky: 85. T. Jůda (p.) - 64. J. Šot
Rozhodčí: Ruda Daniel - König Michal, Liškutín Antonín.
ŽK: 8. M. Šafanda, 64. J. Rybár, 88. M. Forman - 57. J. Šmirkl, 79. F. Copák, 83. R. Šindelář, 84. L. Leitl, 85. J. Touš. ČK: 43. J. Janouškovec .Počet diváků: 100
FK Horažďovice: J. Rybár  - T. Greger, M. Šašek (77. J. Štěch), M. Forman, A. Vachuška, J. Forman (66. M. Boř), T. Jůda, J. Nauš, D. Macoun, J. Janouškovec, M. Šafanda (K)
TJ Start Tlumačov: J. Touš - J. Malík, R. Šindelář, M. Tesař, M. Wolf (85. O. Polák), L. Leitl, Z. Bláha, F. Copák (90. T. Řezníček), J. Šot (79. M. Frček), J. Podestát, J. Šmirkl.


  SOKOL MOCHTÍN - K. CHLUMČANY  0:2 (0:1)

Zdroj: http://www.tjmochtin.cz 

 Chladné počasí a místy i ledové děšťové přeháňky provázely tento duel dvou sousedů v tabulce. Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Rubáše bylo vidět, že hostující Keramika má výborné mužstvo. Její hráči hýřili pohybem, byli důrazní v soubojích,dobře kombinovali, tlačili se do zakončení. Mochtín hrál dost zakřiknutě, snažil se překvapit soupeře jen dlouhými nákopy, ale to nestačilo, zkrátka : Keramika byla v 1.poločase lepším týmem. Přesto s ní náš tým držel dlouho čisté konto. Ke změně skore došlo až dvě minuty před přestávkou, kdy náš golman neodržel v náručí míč po tvrdé střele, ten mu pohotově do sítě dorážkou posílá dobíhající Dušek - hosté vedou 0:1. Po přestávce Mochtín přidal na aktivitě, vyrovnal hru, ale do nějakých větších útočných akcí ho soupeř moc nepouštěl. V 61. min. obdržel náš Jiří Čeleda navíc druhou ŽK a tím pádem i červenou, takže 30 posledních minut musel náš tým odehrát jen v deseti lidech. Zdálo se, že je po nadějích, ale Mochtín se semknul, bojoval a i v oslabení plných dvacet minut přehrával soupeře, chtěl vyrovnat. To se mu nakonec nepovedlo, naopak. V 79. min. soupeř využil chyby naší obrany, šel do brejku, který zakončil druhým golem znovu Dušek - Keramika vedla 0:2 a toto vedení bez problémů uhájila.

Sestava Mochtína : Rajtmajer Petr, Žiak Jan, Dolejš Jiří, Novák Zdeněk, Bejvl Jakub,  Dolejš Tomáš (80. Pretzelmayer Jar.), Velek Tomáš, Smolík Zbyněk, Čeleda Jiří, Cihlář Jaroslav, Plánička Zdeněk.

Branky: 43. Dušek Václav, 79. Dušek Václav. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav, Chmelík Miroslav, Fanfule Ladislav,ŽK 4:1, ČK 1:0 (61.Čeleda Jiří), 100 diváků .


OSTATNÍ VÝSLEDKY :

 Sokol Kralovice - FK Nepomuk 1:2 (0:0)
Branky: 52. Růžek Ondřej - 53. Kalabza Pavel, 76. Vosyka Jakub

 Město Touškov - Slavoj Mýto 2:2 (2:2) PK 4:3
Branky:  21. Vrba David, 42. Bouzek Matěj - 10. Hereit Jiří, 25. Štych Petr

Slavoj Žihle - SK Kdyně 1920  6:1 (3:0)
Branky:14. Masopust Jiří, 27. Masopust Jiří, 44. Nový Jakub (pen.), 46. Romanovskyy Markiyan, 50. Nový Jakub, 74. Nový Jakub - 59. Džugan Michael

T.J. TLUČNÁ - SK HORNÍ BŘÍZA  1:5 (0:4)
Branky: 84. Paum František - 17. Čermák Václav, 23. Sedlecký Jiří, 27. Macháček Martin, 43. Němeček Josef, 74. Chocholatý Pavel
 

Tabulka celková

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

-

Skóre

Body

Penalty +

Penalty -

1

Slavoj Žihle

21

17

0

4

53:23

50

1

0

2

Slavoj Mýto

21

16

0

5

60:26

48

1

1

3

SK Horní Bříza

21

16

0

5

52:25

47

2

1

4

Start Tlumačov

21

12

0

9

38:31

37

1

2

5

TJ Žichovice

21

12

0

9

41:35

34

4

2

6

Sokol Křimice

21

12

0

9

46:48

34

4

2

7

FK Horažďovice

21

10

0

11

58:36

33

2

5

8

Keramika Chlumčany

21

11

0

10

52:40

33

1

1

9

FK Nepomuk

21

10

0

11

50:38

33

1

4

10

Sokol Mochtín

21

10

0

11

36:41

29

2

1

11

Sokol Pačejov

21

10

0

11

31:36

28

3

1

12

Košutka Plzeň

21

9

0

12

36:43

27

1

1

13

Sokol Kralovice

21

8

0

13

36:43

26

1

3

14

SK Kdyně 1920

21

9

0

12

19:42

26

2

1

15

Město Touškov

21

6

0

15

41:55

19

1

2

16

T.J. Tlučná

21

0

0

21

16:103

0

0

0






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku