Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA FOTBAL 14.- 17.4. 2017

POZVÁNKA NA FOTBAL  14. –17.4. 2017  

 

VELIKONOČNÍ FOTBALOVÝ VÍKEND OZDOBÍ DERBY V NÝRSKU

 

Prodloužený velikonoční víkend nabídne dva zajímavé zápasy v krajském přeboru .Oba se hrají v sobotu  v Nýrsku dojde na derby domácích se Svéradicemi a Luby hostí Rozvadov. Tři zápasy v Pačejově , v Mochtíně a v Horažďovicích nabídne duely týmů z 1.Atřídy a slavností neděli ozdobí  divizní klání Sušice – Dobříš.  

 

D O S P Ě L Í

 

Sobota  15.4.  – 17:00 hodin

 

FC VIKTORIA MARIÁNSKÉ LÁZNĚ - SK KLATOVY 1898 (15:00)

Domácí Viktorka si začala v závěru podzimu získávat u svých soupeřů na hřišti v lázeňském městě získávat svými výsledky respekt. V posledních pěti zápasech doma byla stoprocentně úspěšná a třikrát jejich obrana odcházela ze hřiště s čistým kontem. Dosud jediný duel Klatov v M.Lázních skončil v květnu 2015 remízou 2:2 a dělbou bodů skončil i poslední zápas v loni na podzim v Klatovech výsledkem 1:1. Bez ohledu na dosavadní úspěchy M. Lázní doma je v silách klatovských hráčů na západě Čech opět bodovat.

 

Krajský přebor

TJ START LUBY - TJ ROZVADOV

Luby zachraňují dosud neúspěšné jarní výsledky na hřištích soupeřů úspěšně ziskem bodů doma, což se stále pozitivně projevuje držením v tabulce na skvělém  na 5.místě. těsně v závěsu Startu je na 6.místě se ztrátou dvou bodů sobotní soupeř lubských fotbalistů TJ Rozvadov. Pro domácí je to skvělá příležitost vrátit  týmu z Tachovska těsnou podzimní prohru 3:2 a pokud by se jim to podařilo , pak odskočit od týmu z Tachovska na rozdíl pěti bodů.

FK OKULA NÝRSKO - FK SVÉRADICE

Do okresního derby jdou z pohledu dosavadních jarních výsledků v daleko lepší kondici domácí, kteří na jaře v odehraných pěti zápasech bodují pravidelně doma i venku a dosud nenašli přemožitele. Pro hráče Okuly je tento duel vhodnou příležitostí k odvetě na nevydařený zápas v 1.A třídě, který se zde hrál téměř před dvěma roky 19.dubna 2015 . Pro Nýrsko odpadl neslavně, po prohraném prvním poločase 0:5 nakonec prohrálo se Svéradicemi  2:5, což při současné formě obou soupeřů a neškodnosti hostů na hřištích venku tentokráte domácím nehrozí.    

 

1.A třída

SOKOL KŘIMICE - TJ ŽICHOVICE

Zajímavá konfrontace sil soupeřů , kteří jsou na tom v tabulce přibližně stejně. Domácí jdou do zápasu , který na podzim skonřil v Žichovicích 2:2 z pátého týmu tabulky s jednobodovým náskokem na hosty. Celek, který z tohoto duelu bude brát tři body má jistý pobyt do dalšího kola na pátém místě a udržení si kontaktu boje o čtvrté  místo ,které by zajistilo baráž o postup do kraje.

 

SOKOL PAČEJOV - KOŠUTKA PLZEŇ

Oba celky šly do jarní části 1.A třídy s jediným cílem záchrany v soutěži a nevedou si po odehrané jedné třetině letošní sezóny vůbec špatně, aby svůj cíl splnily. Pro další vývoj budou více než důležité vzájemné zápasy sestupem ohrožených týmů, a právě tento v Pačejově je jedním z nich. Domácí   po podzimní výhře na v Plzni 3:1 mají jedinečnou příležitost se v případě zopakování podobného úspěchu posunout po tomto kole před Košutku a takových příležitostí bude do konce soutěže již jako šafránu.

 

1.B třída

SOKOL ŠTĚNOVICE - SVATOBOR HRÁDEK (16:00)

Domácímu Sokolu se začalo dařit a je to v tabulce znát. Z venku třikrát za sebou se vrátili Štěnovičtí s výsledkem 1:1, ale doma to stále je hodně bídné. Snad je mohla nakopnout třeba jediná výhra v tomto ročníku v minulém v duelu o šest bodů  nad  rezervou Petřína . Svatobor i před výpadek doma remízou se Žákavou má svojí kvalitu a proto bodovat bude pro domácí příliš silné kafé.

 

SPÁLENÉ POŘÍČÍ - KOVODRUŽSTVO STRÁŽOV

Hostům se výsledkově nedaří, nechybí jim bojovnost, ale chybí jim branky: Na jaře zatím žádnou do sítě soupeře nedali a proto jsou tam kde jsou -poslední. Domácí jsou střelecky při chuti , naposledy doma rozstříleli Chotěšov a ani Strážov i před domácí výhru 2:1 to na jejich hřišti nebude mít snadné.

 

TATRAN DLOUHÁ VES - SK PETŘÍN PLZEŇ B

Předposlední rezerva lídra tabulky krajského přeboru toho zatím moc venku nedokázala. Bodovala pouze vítězstvím v Měčíně  v 6.kole a proto výhra by měla být pro Tatran povinností už také proto, že si přivezl tři body i z podzimního zápasu s tímto soupeřem z Plzně.
 

SK STARÝ PLZENEC - HAAS CHANOVICE

Hosté v minulém  kole vystřídali Starý Plzenec na čele tabulky po té kdy domácí nezvládly poslední dva duely na svém hřišti se Svatoborem Hrádek a následně v Chotěšově ve kterých prohráli. Nyní mají šanci , při souběhu dalších okolností,  že vyhrají  nad novým lídrem soutěže a druhé Ćernice získají v Klatovech pouze jeden bod  se do čela tabulky vrátit,  a po dvou remízách a dvou prohrách překonat  své  nejméně úspěšné období v tomto ročníku. To ale nebude vůbec snadné, neboť Chanovicím se na hřišti v Plzenci dosud dařilo. V srpnu v roce 2003 v utkání krajského přeboru zde vyhrály 0:1 a  dvanáct let na  po to rovněž v srpnu v roce 2015 v duelu v 1.B třídě remizovaly  2:2.

 

Okresní přebor

FK BUDĚTICE 2012 - S. HARTMANICE (16:00)

TJ START DEŠENICE - TJ NEZAMYSLICE

TJ MĚCHOLUPY - SK MALÝ BOR 1929

DUKLA JANOVICE - S. HRADEŠICE

S. VELKÝ BOR - START LUBY B

S. VRHAVEČ - TJ SUŠICE B

 

III. třída

S. CHUDENICE - S. MOCHTÍN B

TJ KAŠPERSKÉ HORY - TATRAN V.HYDČICE

SK VELHARTICE  - S. ZAVLEKOV

SK BOLEŠINY B - S. PLÁNICE

 

IV. TŘÍDA A

S. TÝNEC - FC ŠVIHOV

 

IV. TŘÍDA B

SOKOL NALŽ. HORY - SOKOL KVASETICE(16:00 )

TJ SUŠICE C - SOKOL KOLINEC

SOKOL MYSLÍV - SOKOL VEŘECHOV

TJ MILČICE - HORY MATKY BOŽÍ

 

Neděle  16.4.  – 17:00

 

Divize

TJ SUŠICE - MFK DOBŘÍŠ
Úspěšný nováček ze středních Čech staví úspěchy v divizi na výsledcích doma. V Sušici bude obhajovat jednu z osmi dosavadních výher mezi které patří i podzimní výhra nad hráči z města na Otavě 3:1. Domácí po velmi dobrém disciplinovaném výkonu ozdoben= skvělým výkonem brankáře na půdě lídra tabulky cítí šanci, že by to konečně mělo doma cinknout a body by mohly zůstat doma.

 

1.A třída

FK HORAŽĎOVICE - START TLUMAČOV

Tři body dělí domácí  od vysněného cíle, dostat se na čtvrté barážové místo. Na něm právě před zápasem v Horažďovicích jsou hosté z Domažlicka, kteří byli v roli nováčka na podzim štikou soutěže, nicméně od 11.kola jejich výkony (ostatně obdobně jako u domácích) kolísají a prohra v tomto týdnu v  dohrávce odloženého zápasu 17.kola 6:1 v Nepomuku mohla nahlodat jejich sebevědomí, čehož by měli domácí využít a vyhrát.

 
SOKOL MOCHTÍN - KERAMIKA CHLUMČANY

Na jaře nováček z Chlumčan dosud neprohrál, pouze jednou remizoval a čtyřikrát vyhrál. To je bilance, která domácí varuje, ale také motivuje, neboť a keramiku v tabulce ztrácí jediný bod a vidina posunu v tabulce , to je výzva podpořena podzimní výhrou v Chlumčanech , která se neodmítá!

 

1.B třída

TJ PŘEŠTICE B - SOKOL MĚČÍN (10.15. hřiště Dolní Lukavice)

Domácí půjdou do duelu s Měčínem posilněni tříbodovým ziskem na hřišti v Dolní Lukavici s Tatranem Dlouhá Ves. Měčín  v minulém kole po dvanáctikolovém půstu bez vítězství opět slavil vítězství a tak jakýkoliv výsledek v tomto klání je možný.

 
SK KLATOVY B - SOKOL PLZEŇ - ČERNICE

Zápas jako řemen by se měl v neděli hrát v Klatovech. Domácí rezerva, která doma boduje jako na běžícím páse překvapivě přišla v prvním jarním domácím zápase zbytečně o výhru v úplném závěru zápasu s TJ Přeštice B. Hosté mají stále velké postupové ambice , ale v městě pod Černou věží je čeká těžká práce.

 

Okresní přebor

S. BĚŠINY - SK BOLEŠINY (16:00)

 

III. třída

FK SVÉRADICE B - SRK Ž. RUDA (16:00)

DUKLA JANOVICE B - TJ BEZDĚKOV

SVATOBOR HRÁDEK B - TJ ŽIHOBCE 

 

IV. TŘÍDA A

S. MĚČÍN B - SK JEŽOVY (15:00)
S. NEZNAŠOVY - S. DLAŽOV
16:00

TJ MĚCHOLUPY B - FK OKULA NÝRSKO B (16:00)

S. VRHAVEČ B - S. KŘENICE (16:30)

 

IV. TŘÍDA B

SOKOL HRADEŠICE B - TJ SOBĚŠICE (16:00)



MLÁDEŽ

 

Pátek 14.4. 17:00  

 

Okresní přebor mladších žáků
SK KLATOVY B - S. KOLINEC

 

Sobota  15.4. - 10:00

 

KP dorost - 10:00 st., 12:15 ml.

FC ROKYCANY - TJ SUŠICE

SK KLATOVY - T.J. TLUČNÁ

 

KS dorostu

START LUBY - FK HORAŽĎOVICE

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

TJ SUŠICE - START LUBY

OKULA NÝRSKO - JISKRA DOMAŽLICE


KS ŽÁKŮ

FC ŠVIHOV - ZD MECLOV

 

Okresní přebor žáků

SOKOL MOCHTÍN - SOKOL KOLINEC

 

Okresní pohár žáků

SOKOL PLÁNICE - SVATOBOR HRÁDEK


Okresní přebor mladších žáků

HAAS CHANOVICE - SK BOLEŠINY

 

Neděle  16.4.  - 10:00

 

KS dorostu A

TJ NEZAMYSLICE - ZD MECLOV

SOKOL KASEJOVICE - FK OKULA NÝRSKO (10:30 )

FK HOLÝŠOV - NALŽOVSKÉ HORY (14:30)

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

FK TACHOV - SK KLATOVY

 

Okresní přebor žáků

KOVO STRÁŽOV - S. HRADEŠICE

 

Okresní přebor mladších žáků

S. NALŽ. HORY - START LUBY B

 

Pondělí 17.4 .  - 17:00

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

FC ROKYCANY - FK HORAŽĎOVICE (13:30)

 

Okresní přebor mladších žáků

TJ SUŠICE B - OKULA NÝRSKO B (17:00 UMT)

FK HORAŽĎOVICE B - S. MĚČÍN (17:00



Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku