Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA FOTBAL 7.- 9.4. 2017

 

POZVÁNKA NA FOTBAL  8. –  9.4. 2017  

 

Budou usilovat o prodloužení jarní neporazitelnosti

 

        Nejvíce odehraných soutěžních kol v jarní části fotbalových soutěží mají účastníci divize, krajského přeboru a 1.A třídy. Po čtyřech absolvovaných zápasech je v každé z těchto soutěží mohou pyšnit týmy jedním zástupcem, který si drží jarní neporazitelnost. V divizi se dosud prezentují s 12 body za čtyři vítězství, přestože již odehrály tři zápasy venku SK Klatovy 1898. V krajském přeboru je bez prohry Okula Nýrsko a v 1.A třídě, která již využila třikrát výhody domácího prostředí a v 1.A třídě Žichovice mající na svém kontě tři výhry a cenný bod za remízu v derby v Horažďovicích.

       Nejen této úspěšné trojici, ale všem ostatním ve vyšších i okresních soutěžích, kde se rozjíždí mimo přípravek již všechny soutěže budeme fandit jednak k prodloužení dosavadní úspěšnosti a také ke spokojenosti těch, kteří přejí svým klubovým barvám. A že je z čeho vybírat, tak o tom víc naše pozvánka na tento předvelikonoční fotbalový  víkend.   

 

D O S P Ě L Í

 

Sobota 8.4.  – 16:30 hodin

 

Divize


TJ SOKOL ČÍŽOVÁ - TJ SUŠICE
(13:30)

Těžkou úlohu bude mít v tomto kole Sušice. V Čížové půjde o souboj prvního s posledním do kterého jdou domácí s vynikající bilancí jako Klatovy pěti vítězství v této soutěži za sebou. Sušice je již smířena po bezbodovém zisku bodů na podzim se sestupem a tak může jen své soupeře případně potrápit. V roce 2014 zde zažila jednu radost kdy v Čížové na jaře remizovala 1:1, ovšem hned na to na podzim  v Čížové prohrála vysoko 5:1 a na podzim v loni prohrála doma 4:1.


SK KLATOVY 1898 - FK SLAVOJ ČESKÝ KRUMLOV
.

Bez ohledu na to, že v minulém kole překvapivě udolali doma o záchranu bojující hosté pražskou Aritmu 3:2 má tento duel pod černou věží jasného favorita. Domácí zvládli první čtyři zápasy , přestože třikrát hráli venku na výbornou, vždy odešli ze hřiště jako vítězové a neměli přitom soupeře žádný mýdla, zejména pak nečekaný výhra nad dosavadním lídrem tabulky FC K.Vary byla šokem jene pro hráče tohoto týmu z lázeňského města. Pro obranu domácích , které na jaře inkasovala pouze jeden gól v Praze na Admiře by nemělo být problém udržet útočné aktivity Č.Krlumlova, který na podzim doma dostal od Klatov doma bůra a vytvořit základ tomu, aby se podařilo tento duel dotáhnout do vítězného konce.

 

Krajský přebor

 

JISKRA DOMAŽLICE B - FK OKULA NÝRSKO

Slabé soupeře se těžko v přeboru kraje vybírají a o to  již ví své také nýrští hráči. Ti  po plichtovém  domácím zápase  s druhým celkem tabulky Sokolem Lhota nyní míří za hřiště třetího v tabulce. Domažlická si na svém hřišti drží vysoký standard  - 93% úspěšnost a to je společně s lídrem tabulky SK Petřín nejvíce ze všech účastníků KP. Proto jakýkoliv případný bodový zisk bude ve prospěch Okuly považován za zisk překvapivý a to bez ohledu na to, že v Nýrsku na podzim hráči z centra Chodska prohráli 2:0.

 

TJ ZRUČ - TJ START LUBY

Luby po úspěšně zvládnuté domácí bitvě se Stříbrem, která jim vynesla první jarní vítězství nejedou do Zruče bez nadějí na další bodový zisk. Na rozdíl od domácích, kteří mají před sebou jediný cíl záchranu se hosté vyhřívají v tabulce na teplém místečku mezi top týmy , bez existenčních starostí. Zruč  ale musí zabrat, už proto, že doma již  třikrát za sebou na body nedosáhla!

 

1.A třída

 

TJ ŽICHOVICE - SOKOL PAČEJOV (15:00)

Pošumavské derby v Žichovicích nastaví oběma týmům zrcadlo, jak na tom jsou v další vzájemné konfrontaci sil. Ze statistického hlediska i z pohledu na tabulku je favoritem domácí celek. Z posledních sedmi vzájemných zápasů v Žichovicích má na svém kontě s Pačejovem pět výher, jednu remízu a jednu prohru, celková bilance 15 zápasů,10 výher, 2 remízy a tři prohry pak dokresluje pohled na to jak se oběma aktérům derby dosud dařilo. Naposledy se v Žichovicích body sice dělily, bylo to  na podzim  v roce 2015 (1:1), ale ty dvě poslední derby v minulém roce  v Pačejově vyhrály Žichovice 3:0 a 2:0! Hosté mají tudíž do domácím vracet .

 

KOŠUTKA PLZEŇ - SOKOL MOCHTÍN

Košutka  hrající své dva  dosavadní jarní domácí zápasy na hřišti v Horní Bříze s Touškovem a a s FK Horažďovice, stejně jako ta venku v Kralovicích a v Tlučné zvládla na sto procent a dvanácti získanými body se přesunula z pásma přímo sestupujících týmů do pásma ohrožených družstev účastní o baráž o záchranu. Mochtín si pokazil dobře rozjeté jaro domácí prohrou s TJ Žichovice a proto by se mu body v duelu se sousedem v tabulce, který je na tom pouze o jediný bod lépe náramně hodily. Proti rozjetému soupeři , kterého na podzim doma převálcoval výhrou 5:0 to bude i tak hodně těžké.


SK HORNÍ BŘÍZA - FK HORAŽĎOVICE

Podruhé na jaře po čtrnácti dnech opět na stejné hřiště do Horní Břízy zajíždí Horažďovice. Poprvé zde podlehly jako domácí TJ Košutce Plzeň 3:1 a ani nyní to nebude proti v současné tabulce třetímu celku z domácího klubu snadné.  Na místním hřišti kam v době kdy oba týmy hrály krajský přebor sehrály Horažďovice většinu úspěšných zápasů. Ze šesti jich zde čtyři vyhrály, jedno remizovaly a jednou prohrály. To bylo na podzim 2014, ale naposledy v roce 2015 v duelu v 1.A třídy putovaly body za výhru 4:2 opět do Horažďovic. Domácím to ale jde v rozehraném ročníku náramně dobře, když po pěti výhrách za sebou poprvé klopýtli až v minulém kole bezbrankovou remízou v Kralovicích, což budou chtít určitě nyní doma napravit.  

 

1.B třída


HAAS CHANOVICE - SPÁLENÉ POŘÍČÍ

Domácí po dvou zápasech venku v Měčíně a ve Strážově v duelech s posledními dvěma celky tabulky sice herně neoslnili, ale plný bodový zisk je vynesl až na druhé místo tabulky. Smečka dalších aspirantů na toto umístění má větší herní kvalitu a je jen otázkou času, jak dlouho se domácí na druhém místě udrží, ale jejich sobotní soupeř by jim v tom neměl být nepřekonatelnou překážkou, neboť venku není tak obávaným soupeřem jako doma. Nyní mají v cestě nevyzpytatelného soupeře, který umí dostávat nakládačky, ale také je umí rozdávat. Naposledy se o tom přesvědčil na půdě ve Spáleném Poříčí jinak úspěšný Chotěšov po prohře 6:2.  

 

SOKOL MĚČÍN - KOVODRUŽSTVO STRÁŽOV

Duel dvou týmů v pošumavském derby kteří nemají jaro na cestě k záchraně dobře rozehrané. Tentokráte budou spolu bojovat o poslední místo v tabulce, ale pokud se oba nezlepší , pak je může  potkat trpký osud a oba sestoupí do okresního přeboru. Zajíci se ale počítají až po honu a  v sázce je ještě 33 bodů a o každý je třeba se sportovně poprat. Měčín sice hraje doma a je favoritem, nicméně černý Petr tabulky straší oba týmy a jakýkoliv výsledek a bodový zisk je možný.


SVATOBOR HRÁDEK - FK ŽÁKAVA

V minulém kole byly oba celky stoprocentně úspěšné. Hrádek dokázal zvítězit ve Starém Plzenci nad lídrem tabulky, Žákava pomohla výhrou na Sokolem Černice Svatoboru k tomu, aby se vrátil zpět do boje o postup. Sám ale nespoléhá na ostatní výsledky ani náhodu a tak tomu bude i doma, kde je Hrádek stoprocentní a bude tomu  tak jako v posledních vzájemných dvou zápasech ze kterých vyšel Svatobor  vítězně.

 

Okresní přebor

 

S. HARTMANICE - TJ START DEŠENICE(14:00)

TJ MĚCHOLUPY - DUKLA JANOVICE (15:00).

 

III. třída

 

TATRAN V.HYDČICE - SK VELHARTICE

S. CHUDENICE - DUKLA JANOVICE B

SRK Ž. RUDA - SK BOLEŠINY B

TJ ŽIHOBCE - FK SVÉRADICE B.

 

IV. třída A

 

S. TÝNEC - TJ MĚCHOLUPY B

SK JEŽOVY - S. VRHAVEČ B

TJ SPŮLE 1994 - S. MĚČÍN B (hř.Pocinovice)

S. DLAŽOV - FC ŠVIHOV

S. KŘENICE - S. NEZNAŠOVY.

 

IV. třída B

 

SOKOL KVASETICE - SOKOL HRADEŠICE B

SOKOL KOLINEC - SOKOL MYSLÍV

TJ SOBĚŠICE - TJ MILČICE

SOKOL VEŘECHOV - SOKOL NALŽ. HORY(15:00).

 

 

Neděle  9.4.  - 16:30

 

Krajský přebor

 

FK SVÉRADICE – FC CHOTÍKOV 1932 (16:00).

Ve dvacátém kole krajského přeboru již jde do tuhého. Domácím nic jiného nezbývá, musí zabrat, hosty převálcovat a získat tři body. Nebude to vůbec snadné. Svéradice na podzim v Chotíkově prohrály hladce 4:1, navíc jejich soupeř po dvou domácích prohrách a bezbodovém zisku v Nýrsku překvapil v minulém kole výhrou nad třetím celkem tabulky z Domažlic.

    

1.B třída


TJ PŘEŠTICE B - TATRAN DLOUHÁ VES
(10:15, hřiště Dolní Lukavice)

Pro přeštickou rezervu není její exilové hřiště v Dolní Lukavici v dosavadním průběhu tohoto ročníku žádnou velkou výhodou. Ze sedmi zápasů zde vyhrála pouze dvakrát a nečastějším výsledkem 1:1 skončila jejich další tři utkání a dvě s Hrádkem a Spáleným Poříčím dokonce nebodovala vůbec. To by mohla být relativní šance pro hosty z D.Vsi, kteří vstoupili do jarních bojů dobře naladěni ziskem dvou výher na penalty, nicméně vzhledem k dosavadním výsledkům venku se více bude v tomto duelu věřit domácím.

 

SK PETŘÍN PLZEŇ B - SK KLATOVY B.

Domácí hrají o záchranu a na svém hřišti vyšli naprázdno překvapivě pouze ve 4.kole s Tatranem D.Ves, ale ani další čtyři remízy za sebou (3x 1:1 a 3:3)je příliš bodově neposunuly ze sestupovým míst. Souboj dvou rezerv  více posouvá do role favorita hosty, kteří hrají kvalitní fotbal, nicméně v minulém kole si nechali doma vyfouknout dva body, když nechali Přeštice B v poslední minutě vyrovnat a pak neuspěli na penalty.

 

Okresní přebor

S. HRADEŠICE - S. BĚŠINY (16:00)

SK MALÝ BOR 1929 - TJ NEZAMYSLICE (16:00)

START LUBY B - S. VRHAVEČ LUBY(16:00)

SK BOLEŠINY - S. VELKÝ BOR

TJ SUŠICE B - FK BUDĚTICE 2012 (UMT).

 

III. třída

S. ZAVLEKOV - SVATOBOR HRÁDEK B (15:00)

S. MOCHTÍN B - S. PLÁNICE

TJ BEZDĚKOV - TJ KAŠPERSKÉ HORY.

 

IV. třída B

SOKOL PAČEJOV B - TJ SUŠICE C (15:00)

 

MLÁDEŽ

 

 

Pátek 7.4.  

 

Okresní přebor  mladších žáků

S. KOLINEC - S. MĚČÍN (16:30)

SK KLATOVY B - TJ SUŠICE B KLATOVY  hřiště U ZS (16:30)

START LUBY B - FK HORAŽĎOVICE B (17:00)

 

 

Sobota  8.4. - 10:00

 

KP dorost  - 10:00 st., 12:15 ml.

FC ROKYCANY - SK KLATOVY

TJ SUŠICE - SK SENCO DOUBRAVKA

 

KS dorostu A

FK HORAŽĎOVICE - FK HOLÝŠOV

KERAMIKA CHLUMČANY - START LUBY

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

SLAVIA VEJPRNICE - FK TACHOV

SK KLATOVY - KOŠUTKA PLZEŇ KLATOVY(hř. U ZS)

 

KS žáků

FC ŠVIHOV - TJ PŘEŠTICE B

 

Okresní pohár straších  žáků

SVATOBOR HRÁDEK - KOVO STRÁŽOV

 

Okresní přebor mladších žáků

OKULA NÝRSKO B - HAAS CHANOVICE

 

Neděle  9.4.  - 10:00

 

KS dorostu A

TJ NEZAMYSLICE - FK NEPOMUK

NALŽOVSKÉ HORY - SOKOL KASEJOVICE

ZD MECLOV - FK OKULA NÝRSKO (10:30 hř. Třebnice)

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

RAPID PLZEŇ - TJ SUŠICE      

FK NEPOMUK - OKULA NÝRSKO      

FC ROKYCANY - TJ PŘEŠTICE

START LUBY - FC DYNAMO H. TÝN  

JISKRA DOMAŽLICE - FK HORAŽĎOVICE (13:00  UMT)

 

Okresní přebor žáků

S. HRADEŠICE - SOKOL MOCHTÍN (13:15)

 

Okresní přebor mladších žáků
SK BOLEŠINY - S. NALŽ. HORY (13:30)

 

Pondělí   10.4.  - 16:30

 

Okresní přebor starších žáků

SOKOL KOLINEC - TJ SOKOL PLÁNICE (16:30) 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku