Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA FOTBAL1.-2.4. 2017

 

POZVÁNKA NA FOTBAL  1.– 2.4. 2017  

 

Sušice v divizním derby hostí Doubravku, Luby nováčka ze Stříbra a Mochtín v derby vyzve Žichovice

 

Čtvrté jarní kolo fotbalových soutěží by se mělo hrát na příznivého jarního počasí. Na hřiště do Pošumaví víří v tomto kole také kvalitní soupeři a tak by se na velmi dobře připravených hracích plochách mohli fotbalově lační diváci dočkat i kvalitního fotbalu. Před očekávaných ligovým derby dvou pražských „S“ jistě dobrá příležitost se naladit na nedělní podvečerní sledouvání tohoto derby u televizních obrazovek, případě využití internetu.

 

D O S P Ě L Í

 

Sobota   1.4. – 16:30 hodin

 

Krajský přebor

 

TJ START LUBY - BANÍK STŘÍBRO

Hosté v roli nováčka již v průběhu podzimu přesvědčili svými výsledky, že mezi elitou kraje se umí prosadit. Daleko lépe jim zatím sedí zápasy doma, kde mají 63 procentní úspěšnost, ale venku toho moc neuhráli, ale na Luby si doma nepřišli a prohráli s nimi na podzim 2:6 .To  je příležitost pro domácí poprvé na jaře potěšit své příznivce plným bodovým ziskem. Body se souboje dvou sousedů v tabulce ve které jsou hosté jen o jeden stupínek níže na 7.místě by jim také náramně hodily.            


FK HOLÝŠOV - FK SVÉRADICE

Domácí po prohře na penalty naposledy doma s Nýrskem a následné vysoké prohře v Doažlicích se budou chtít rehabilitovat. Mají k tomu vhodného soupeře se kterým na podzim na jeho hřišti remizovali. Svéradice s patnáctiprocentní bodovou úspěšností venku i  s pokaženým  zápasem v minulém kole doma se Slávií Vejprnice  do nebudou mít proto vůbec lehké .

 

1.A třída

 

SOKOL MOCHTÍN – TJ ŽICHOVICE

Očekávané pošumavské derby dvou soupeřů, kteří nepodcenili zimní přípravu slibuje dramatický průběh. Nudit by se neměli ani diváci. V předcházejících vzájemných zápasech bohatých na góly, zvláště pak v síti Mochtína  totiž důvod se nudit nebyla. Největší díl zodpovědnosti bude ležet na obranách a brankářích a na tom kolik dostanou prostoru kanonýři obou týmů prostoru se prosadit.  



SOKOL PAČEJOV – SLAVOJ ŽIHLE

Favoritem utkání jsou bez výhrady hosté, kteří vedou tabulku a domácími hráči mají úspěšnou vzájemnou bilanci. V posledních dvou zápasech udržel Slavoj s Pačejovem čisté i konto a součet skóre 0:6 , to jsou parametry s vypovídající hodnotou .

 

1.B třída

 

TATRAN DLOUHÁ VES – SOKOL MĚČÍN

Pošumavské derby do kterého jdou domácí povzbuzeni ziskem dvou bodů po výhře nad klatovskou rezervou v duelu hraném na hřišti v Sušici, nicméně, čtyřbranková prohra na podzim v Měčíně varuje.

 

SK STARÝ PLZENEC – SVATOBOR HRÁDEK

Zápas jako řemen čeká Svatobor na hřišti na kterém jsou domácí v tomto ročníku stoprocentní s průměrem vstřelených branek blížící se ke čtyřem gólům na utkání . Nicméně před rokem zde dokázali hosté z Hrádku zvítězit 1:2 a tak oprášit podobný úspěch by jim pomohlo výrazně se přiblížit k vedoucímu tandemu tabulky Černice-S.Plzenec ve kterém došlo v  minulém kole na hřišti týmu z  plzeňského předměstí na dělbu bodů.

 

Okresní přebor


FK BUDĚTICE 2012 - START LUBY B (16:00 ,hř. Rabí)

S. VELKÝ BOR - S. HRADEŠICE

START DEŠENICE - TJ SUŠICE B

DUKLA JANOVICE - SK MALÝ BOR 1929

TJ NEZAMYSLICE - S. HARTMANICE

S. VRHAVEČ - SK BOLEŠINY.

 

III. třída

 

S. PLÁNICE - SRK Ž. RUDA   (16:00)

TJ KAŠPERSKÉ HORY - S. CHUDENICE

SK VELHARTICE - TJ BEZDĚKOV.

 

Neděle  2.4.  - 16:30

 

 

Divize

 

1.FC KARLOVY VARY – SK KLATOVY 1898 (10:30 hř. Dvory)

Po třech zápasech jarních vítězných zápasech zajíždí Klatované do lázeňského města na západ Čech s čistou hlavou. Usadili se v tabulce v jeho první polovině s dobrými vyhlídkami bojovat ještě o vyšší mety. Domácím se po prohře v prvním jarním klání v dalších dvou kolech našli svojí střeleckou mušku jejich kanonýři, skóre z posledních dvou utkání 9:1 má svojí vypovídající kvalitu a z pozice lídra tabulky jdou do zápasu v roli velkého favorita.

TJ SUŠICE – SK SENCO DOUBRAVKA
(UMT)

Krajské divizní derby na umělce v Sušici má sice jasného favorita v týmu hostů, ale bez ohledu na postavení obou celků v tabulce, (Senco šesté, domácí poslední) lze předpokládat, že by toto klání mohlo přinést kvalitní, otevřený fotbal. Domácí nemají co ztratit a Doubravka v tomto ročníku divize má venku téměř šedesáti procentní bodovou úspěšnost  a to hovoří za vše.

  

Krajský přebor

 

FK OKULA NÝRSKO - SOKOL LHOTA (15:00) 
Těžký soupeř čeká Okulu ve čtvrtém jarním zápase, který je pro ní  již třetím na domácím duelem na svém hřišti. Hosté jsou štikou tohoto ročníku a jejich výsledky jsou ozdobeny krásným druhým místem. S přihlédnutím k podzimní vysoké prohře 5:1 Okuly ve Lhotě i kvalitám hostů bude jakýkoliv zisk bodu velkým úspěchem.

 

1.A třída

 

FK HORAŽĎOVICE - KERAMIKA CHLUMČANY

Domácí o body venku letos ještě nezavadila a když k tomu přidáme další výpadek po remíze doma s TJ Žichovice, pak zatím žádná velká sláva. Daleko více spokojenosti je na straně hostů, kteří uzavírají první polovinu tabulky a roli nováčka zvládají dobře a když k tomu přidáme i stoprocentní bodový zisk v podobě devíti jarních bodů včetně výhry nad po podzimu prvním Mýtem , pak ani doma nemají Horažďovice nic jisté.

 

1.B třída

 

KOVODRUŽSTVO STRÁŽOV - HAAS CHANOVICE (16:00)

Další pošumavské derby ve kterém jde obou týmům o velmi důležité body. Hostům po té kdy zvítězili v úvodním jarním zápase v Měčíně vstoupli jejich ambice na udržení se v boji o čelo tabulky, domácí vyšli ze zápasu v Chotěšově bez bodů a pokud by i doma propadli s přihlédnutím k tomu, že v dalším kole jedou do Měčína , vykročili by směrem do pekla.

 

SK KLATOVY B - TJ PŘEŠTICE B (15:00)

Zápas kvůli očekávanému derby dvou pražských „S“ začne již v 15:00 hodin nemá horkého favorita. Remíza z podzimu to jen potvrzuje, ale přesto se více věří v tomto duelu domácí rezervě, která má předpoklady k tomu, aby body zůstaly doma.


Okresní přebor


S. BĚŠINY - TJ MĚCHOLUPY (16:00)

 

III. třída


FK SVÉRADICE B - S. ZAVLEKOV (16:00)

SK BOLEŠINY B - TJ ŽIHOBCE

SVATOBOR HRÁDEK B - TATRAN V.HYDČICE

DUKLA JANOVICE B - S. MOCHTÍN B.   

 

MLÁDEŽ

 

Sobota 1.4 . - 10:00

 

KP dorost  - 10:00 st., 12:15 ml.


SK KLATOVY - TJ SUŠICE

 

KS dorostu A


FK STAŇKOV - TJ NEZAMYSLICE

START LUBY - SOKOL MRÁKOV

FK HOLÝŠOV - KERAMIKA CHLUMČANY

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

 

TJ SUŠICE - SENCO DOUBRAVKA (UMT)

OKULA NÝRSKO - SK KLATOVY 1898

TJ PŘEŠTICE - FK HORAŽĎOVICE (hřiště Chotěšov)

 

Neděle  2.4.  - 10:00

 

KS dorostu A


SOKOL KASEJOVICE - FK HORAŽĎOVICE (10:30)

FK OKULA NÝRSKO - NALŽOVSKÉ HORY (10:30)

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.


FK TACHOV - START LUBY

 

KS žáků


FK STAŇKOV - FC ŠVIHOV (13:15 )

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku