Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA FOTBAL 25.-26.3. 2017

POZVÁNKA NA FOTBAL  25. –26.3. 2017  

 

DVAKRÁT POTĚŠILI VENKU, NYNÍ MAJÍ ŠANCI UDĚLAT RADOST DOMA VŠEM PŘÍZNIVCŮM KLATOVSKÉ KOPASNÉ

 

Třetím jarním kolem pokračuje jarní část vyšších fotbalových soutěží. V těch dosud letošních odehraných dvou kolech zavládla maximální spokojenost z pohledu plného bodového zisku u týmu divizních Klatov. Po dvou výhrách venku mohou doma naplnit pořekadlo do třetice všeho dobrého, a i doma v v letošní premiéře potěšit své příznivce. Bez porážky absolvovali úvod sezóny Nýrsko v KP a Žichovice v 1.A třídě a také tyto dva týmy mají šanci doma prodloužit svojí jarní neporazitelnost. Začátku svých soutěží se dočkali také účastníci 1.B třídy a v soutěžích řízených Okresním fotbalovým svazem Klatovy startují jako první týmy dospělých startující v okresním přeboru a ve III. třídě. Mimo to čeká první soutěžní klání na jaře také účastníky ostatních mládežnických krajských soutěží.  

 

D O S P Ě L Í

 

Sobota   – 15:00 hodin

 

Divize

 

SK KLATOVY 1898 - FC ROKYCANY.

Do krajského derby jdou vzhledem k postavení v tabulce a výsledky v úvodních dvou jarních kolech domácí Klatovy. Hosté v přípravě na turnaji na Doubravce dost výsledkově propadali a propadli i v prvních dvou jarních divizních duelech. Na body nedosáhli ani v Dobříši ani doma s Aritmou Praha, ani jednou neskórovali a klesli v tabulce na 12.místo. Klatovy po úspěšném závěru, kdy vyhrály na penalty na Aritmě a porazily doma Dobříš získaly šňůru jedenácti bodů za sebou, kterou budou chtít plným počtem bodů prodloužit. Domácí hráči budou navíc motivováni vrátit svému soupeři nepříjemnou tříbrankovou prohru na podzim v Rokycanech. Nicméně bilance z posledních jedenácti vzájemných zápasů je velice vyrovnaná (4–4–3) a skóre 15:16 dokonce hovoří ve prospěch hostů. To je určité varování před přehnaným optimismem, i když v tomto případě ve prospěch domácích hovoří současné výsledky a tak se snad i naplní známé pořekadlo-  do třetice všeho dobrého.

 

Krajský přebor

 

SSC BOLEVEC – TJ START LUBY.

Těžká práce pátý tým tabulky na hřišti v Plzni, kde jim bude stát v cestě soupeř, kteří míří za záchranou. Důležitý krok k tomu domácí udělali v minulém kole, kdy si přivezli cennou výhru z plzeňského derby s Rapidem. Pro Bolevec to byla teprve třetí výhra v tomto ročníku a také proto je v tabulce stále předposlední. Stojí za pozornost upozornit na to, že dosud mimo vzpomínané výhry na Rapidu venku nebodovala s výjimkou podzimní remízy 2:2   na hřišti v Lubech. Vedle tohoto varování je tu další fakt, že ze sedmi zápasů odehraných v Bolevci domácí dokázali vyhrát pětkrát, jednou remizovali, nicméně jediná prohra se datuje ze srpna 2015 z posledního vzájemného klání v Plzni a v něm vyhrály 0:2.  

  

1.A třída

 

SLAVOJ ŽIHLE – SOKOL MOCHTÍN (UMT)
Domácí se v prvním jarním kole výhrou nad FK Horažďovice vyšvihli do čela tabulky, což signalizuje, že Mochtín čeká na jejich umělce těžký soupeř. Slavoj má doma 92procentní

Bodovou úspěšnost, mimo remízy se Sokolem Kralovice si nikdo dosud z jeho hřiště body neodvezl a ani Mochtínu se to dvakrát za sebou nepodařilo, takže že by to vyšlo na třetí pokus?

 
TJ ŽICHOVICE - T.J. TLUČNÁ
Domácím se na jaře se na jaře daří, porazili doma Kralovice, bod si přivezli v minulém kole z Horažďovic, a proto není třeba pochybovat o tom, že si po výhře na podzim v Tlučné 4:1 i doma poradí s poledním celkem tabulky.


S. KŘIMICE - SOKOL PAČEJOV
Křimice v domácím prostředí nepatří mezi natolik obávané soupeře se kterými nemají hosté naději na bodový zisk. Mezi ně patřil v uplynulých dvou ročnících také Sokol Pačejov, který zde ještě neprohrál. V roce 2015 uhrál remízu 1:1 a v květnu minulého roku zde dokonce otočil výsledek a domů si přivezl vítězství 3:2! Zda současné forma obou soupeřů umožní hostům opět bodovat, tak to by bylo věštění z křišťálové koule. Takže se nechme překvapit. Fakta jsou daná, domácí potřebují body k zachování naděje na účast v baráži o postup, hostům se v boji o záchranu hodí každý získaný bod. Doma jich již ztratili hodně, a tak musí lovit na hřištích venku. 

 

1.B třída

 

SOKOL MĚČÍN – HAAS CHANOVICE

Hosté mají za sebou velmi úspěšný podzim, který jim vynesl šance na jaře zasáhnout do boje o čelo tabulky. Základní kámen položili již první výhrou, i když těsnou doma nad Měčínem, který nakonec byl odsouzen přezimovat na posledním místě tabulky. Měčínští nenechali nic náhodě a chtějí udělat pro záchranu maximum. V přípravě se jim dařilo, vyhráli silně obsazený zimní turnaj v H. Týně, ale o ty nejdůležitější souboje počínající derby s Chanovicemi je nyní čekají.

 

T. DLOUHÁ VES – SK KLATOVY B (UMT Sušice)

Oba týmy značnou část herní přípravy věnovali v rámci startu v zimním turnaji TJ Sušice. Domácí skončili na druhém místě, klatovská rezerva se umístila na 3.místě. Na stejném hřišti v Sušici si změří tentokráte oba aktéři zápasu síly o mistrovské body. V tabulce 1.B třídy patří hostům pátí příčka, Dlouhá Ves na klatovskou divizní rezervu ztrácí 12 bodů a do derby jde s podzimním mankem z utkání v Klatovech, kde dostali od domácích nepopulárního bůra. Proto by remíza v tomto duelu nepřekvapila, nicméně hosté mají svoji kvalitu i talentované mladé individuality a tak budou určitě proti.

 

TJ CHOTĚŠOV – KOVODRUŽSTVO STRÁŽOV

Chotěšov na podzim v roli nečekaně snadno podlehl ve Strážově 4:0, ale v další části na rozdíl od jejich soupeře začal v této soutěži zářit a zaslouženě skončil v první polovině tabulky na 6.místě. Strážov na hřištích soupeřů na podzim pouze paběrkoval a také proto, bez ohledu na výsledek ve Strážově se v tomto duelu věří více v úspěch domácích fotbalistů.

 

SVAT. HRÁDEK – SPÁLENÉ POŘÍČÍ

Optimisticky naladěný Svatobor vstoupil do nového ročníku na podzim nečekanou prohrou ve Spáleném Poříčí a také další prohry v Klatovech v Černicích i v Chanovicích zkomplikovaly Hrádku jejich šance bojovat o postup. Doma jsou ovšem Hrádečtí zatím stoprocentní a není pochyb o tom, že i tentokrát body zůstanou na jejich hřišti.

 

Okresní přebor

TJ MĚCHOLUPY - S. VELKÝ BOR

SK BOLEŠINY – FK BUDĚTICE 2012

DUKLA JANOVICE - S. BĚŠINY

S. HRADEŠICE - S. VRHAVEČ (hřiště v Kolinci).

 

III. třída

TJ ŽIHOBCE - S. PLÁNICE

S. CHUDENICE – SK VELHARTICE

TATRAN V.HYDČICE – FK SVÉRADICE B         

 

Neděle  26.3.  - 14:30

 

Divize

 

SK JANKOV – TJ SUŠICE

Sušice míří na hřiště soupeře z jižních Čech. Tento zápas bude pikantní v tom, že přestože se střetnou dva poslední týmy tabulky činí bodový rozdíl plus 14 bodů pro domácí, kteří byli také úspěšnější na podzim v městě na Otavě, kde vyhráli tím nejtěsnějším rozdílem 0:1. Pro Sušici to je další šance k tomu, aby si sáhla konečně na první soutěžní body v tomto ročníku divize. Pokud by domácí pokračovali v tom, že dosud na jaře ještě neskórovali, pak k bodovému zisku by nemuseli mít hosté tak daleko.  

  

Krajský přebor

 

 OKULA NÝRSKO –C CHOTÍKOV 1932

Domácím vyšel stejně jako na podzim vstup do jarní části, ve které nenašli dosud přemožitele, dvakrát vyhráli na penalty a ztrácí na desáté místo v tabulce pouhý eden bod. Hosté jsou na tom hůře, zahájili jaro vysokou prohrou doma s Holýšovem 0:4 a druhý duel odložený pro nezpůsobilý terén se Sokolem Lhota je ještě čeká. Podzimní výhra hostů nad Okulou doma 3:2 nenasvědčuje, i když činí bodový rozdíl mezi oběma nedělními soupeři devět bodů ve prospěch hostů, že by Chotíkov měl být v tomto klání v roli favorita.


FK SVÉRADICE – SK SLAVIA VEJPRNICE.

Domácí jdou do tohoto duelu povzbuzeni ziskem bodu v Lubech, ale také s vědomím, že budou mít tu čest změřit síly se kterým není bez nadějí na úspěšný výsledek. Nicméně musí mít na zřeteli i to, že hosté nepatří mezi soupeře, kteří by se prezentovali děravou obranu což potvrdil také tím, že v prvních dvou jarních zápasech pouze jednou inkasoval, a ještě na jaře neprohrál. Na druhé straně má velké problémy dávat branky. Paradoxně toto prolomili v dosud sedmnácti odehraných zápasech pouze jednou, čtyřmi góly právě v duelu doma do sítě Svéradic. 

 

1.A třída

 

KOŠUTKA PLZEŇ - FK HORAŽĎOVICE (hř.UMT H.Bříza)

Domácí hrající své utkání na UMT v Horní Bříze si na podzim odvezli z Horažďovic pět branek. Vzhledem k svému postavení v tabulce, kde se pohybují po neúspěšné první polovině podzimu v sestupových vodách tudíž mají co napravovat. Úspěšné dva kroky již udělali již v prvních dvou jarních kolech, ve kterých si připsali do tabulky plný počet, šest bodů. Horažďovice určitě kalkulovaly s více než dvěma body, které dosud letos získaly a další bodové výpadky by jim možnost bojovat o barážové umístění a postup mohly značně zkomplikovat.

 

Okresní přebor

SK MALÝ BOR 1929 - S. HARTMANICE        

START LUBY B - TJ START DEŠENICE

TJ SUŠICE B - TJ NEZAMYSLICE.

 

III. třída

TJ BEZDĚKOV - SVATOBOR HRÁDEK B

S. ZAVLEKOV - SK BOLEŠINY B

S. MOCHTÍN B - SRK Ž. RUDA

hřiště v Hrádku u Sušice )

DUKLA JANOVICE B - TJ KAŠPERSKÉ HORY.

 

MLÁDEŽ

 

 

Sobota 25.3. - 10:00

 

KP dorost  - 10:00 st., 12:15 ml.

TJ SUŠICE - TJ PŘEŠTICE

 

KS dorostu A

FK HORAŽĎOVICE - FK OKULA NÝRSKO

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

SK KLATOVY - JISKRA DOMAŽLICE( U ZS)

SLAVIA VEJPRNICE - OKULA NÝRSKO

 

Neděle  26.3.  - 10:00

 

KP dorost  - 10:00 st., 12:15 ml.

SK KLATOVY - FK TACHOV

 

KS dorostu A

TJ NEZAMYSLICE - START LUBY

ZD MECLOV - NALŽOVSKÉ HORY (10:30 hř. Třebnice)

 

KP žáků 10:00 st., 11:45 ml.

START LUBY - KOŠUTKA PLZEŇ

FK HORAŽĎOVICE - FK NEPOMUK

FC ROKYCANY - TJ SUŠICE (UMT ZŠ Čechova)

 

KS žáků

FC ŠVIHOV - DYNAMO H. TÝN B





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku