Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA FOTBAL 18.-19.3. 2017

 

POZVÁNKA NA FOTBAL  18. – 19.3. 2017  

 

Druhé jarní kolo ozdobí derby v Lubech a Horažďovicích

 

Ve druhém jarním kole vyšších soutěží se dočkají příznivci lubské, mochtínské a horažďovické kopané. V prvním letošním souboji doma o mistrovské body uvidí svoje týmy v duelech s příchutí derby. Luby hostí v sobotu v zápase krajského přeboru Svéradice, V 1.A třídě Horažďovice vyzvou svého rivala ze Žichovic a ve stejné soutěži doma hraje Mochtín s nevyzpytatelným soupeřem z Křimic. Klatovy v divizi zajíždí podruhé na hřiště soupeře. Po výhře v Sedlčanech je čeká doma pražská Admira. Sušice čeká doma sedmnáctý pokus o zisk prvních bodů do divizní tabulky v duelu s Motorletem Praha.  

 

D O S P Ě L Í

 

Sobota   – 15:00 hodin

 

Krajský přebor

 

TJ START LUBY – FK SVÉRADICE

Chtělo by se k tomuto pošumavské u derby uvést, že domácí jsou favority, nicméně derby často výsledkem dovedou překvapit. Přesto roli favorita domácím nikdo neodpírá. V minulém kole sehráli v Domažlicích s místní rezervou vyrovnané derby, zatímco Svéradice v Plzni s Rapidem znovu potvrdily, že jsou mimo své hřiště jinde neškodní. Dosud s výjimkou výhry v Rokycanech venku již o body nezavadily. Vzájemná bilance hovoří o tom, že Luby se svým soupeřem ještě neprohrály. Z pěti zápasů vyhrály dvakrát slavily vítězství a třikrát skončil zápas plichtou, když ten poslední na podzim ve Svéradicích skončil 1:1.

 Rozhodčí: Lego Jan.

 

1.A třída

 

SOKOL PAČEJOV – SK KDYNĚ 1920

Hosté dokázali navázat po úspěšném průběhu druhé poloviny podzimu kde v posledních osmi zápasech získali 16 bodů a další dva cenné body doma získala v minulém kole se čtvrtým Tlumačovem. Do duelu o šest bodů jde v Pačejově s cílem dopadnout lépe než doma, kdy s Pačejovem prohrála těsně 1:2. Rozhodčí: Kohout Miroslav.

 

Krajský přebor žáků, starší 10:00, mladší 11:45 hod.

 

TJ SUŠICE – TJ PŘEŠTICE

Rozhodčí: Koura Radim.

 

OKULA NÝRSKO – START LUBY

Rozhodčí: Hájek Zdeněk.

 

Neděle  19.3.  - 15:00

 

Divize

 

FK ADMIRA PRAHA – SK KLATOVY 1898 (10:15)

Klatovy po vítězném vstupu do letošní soutěžní sezóny v Sedlčanech čeká vzápětí jeden z nejtěžších soupeřů , třetí Admira Praha, které ztrácí na první místo pouze jeden bod, třeba ten o který přišla na podzim v Klatovech remízou 1:1. Domácí mají za sebou vítěznou  šňůru sedmi zápasů ve kterých sedmnáct gólů dali a pouze dvakrát inkasovali! O to těžší  bude úloha střelců Klatov se prosadit a jejich obrany v tomto duelu neinkasovat.    

Rozhodčí: Štěrba Václav

TJ SUŠICE – FK MOTORLET PRAHA (UMT) 

Osud domácích v divizi je zřejmě zpečetěn, a tak v zápasu s druhým nejúspěšnějším celkem na hřištích soupeřů nemá co ztratit. Mohou ale případně získat první body do tabulky se čtvrtým týmem tabulky od kterého dostala v Praze na podzim kanára. Jinými slovy hop nebo trop. Rozhodčí: Novotný Miroslav.

  

Krajský přebor

 

FK HOLÝŠOV – FK OKULA NÝRSKO

Oba soupeři mají za sebou úspěšný vstup do jarní části KP. Nýrsko má body v kapse po domácí výhře na penalty se Slávií Vejprnice, Holýšov byl ještě úspěšnější a přivezl si výhru venku z duelu s Chotíkovem. Povzbuzen tímto výsledkem, motivován  vrátit Nýrsku podzemí prohru 3:0 proto  také nastupuje do utkání v roli mírného favorita. Rozhodčí: Burda Miloš.

 

1.A třída

 

FK HORAŽĎOVICE – TJ ŽICHOVICE

Domácí smolně prohráli brankou z první minuty venku se Slavojem Žihle, která vynesla jejich soupeře do čela tabulky. Horažďovice mají reálnou naději na umístění mezi prvními čtyřmi, (na 4.místo ztrácí jeden bod), což by znamenalo bojovat v baráži o postup. Doma mají osmdesátiprocentní bodovou úspěšnost a měly by to také potvrdit v derby s TJ Zichovice. Nicméně lze očekávat, že hosté po těsné prohře na podzim doma 2:3 nepřijedou prodat svojí kůži lacino a domácí budou chtít hodně potrápit.  

Rozhodčí: Šiška Pavel.

SOKOL MOCHTÍN – SOKOL KŘIMICE

Hosté svými výsledkovými kotrmelci v průběhu podzimu jen potvrdili, že jsou nevyzpytatelný a žádný soupeř si nemůže být jistý, s čím ho překvapí.  Venku patří s 11 získanými body v této soutěži mezi ty nejúspěšnější stejně jako domácí, kteří mají za sebou šestizápasovou šňůru bez prohry a určitě udělají vše proto, aby potvrdili, že vstoupili do jarních bojů o důležité body v dobré formě.  Fillinger Miloš.

 

Krajský přebor žáků, starší 10:00, mladší 11:45 hod.

FK NEPOMUK – SK KLATOVY.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku