Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA FOTBAL 11.-12.3. 2017

POZVÁNKA NA FOTBAL 11.-12.3. 2017  

 

 Fotbalové jaro odstartují duely v Žichovicích a v Pačejově

 

        

         Opona fotbalových soutěží JARO 2017 se otevírá. V prvním dějství ztvární titulní role účastníci vyšších soutěží. Boje o první kolekci letošních mistrovských bodů vypuknou v divizi, v krajském přeboru, v 1. A třídě a krajský přebor žáků. Další krajské soutěže odstartují o dva týdny později, kdy budou rozehrány první dvě okresní soutěže OP a III.třída.

        Oba divizní zástupci z Pošumaví hrají stejně jako Luby a Svéradice v KP a Horažďovice v 1.A třídě.

      Na hřištích v Pošumaví odstartují jaro dva sobotní duely v 1. A třídě. Žichovice bude mít těžkého soupeře v hostech z Kralovic a Pačejov uvidí derby domácích s Mochtínem. V obou zápasech potřebují jejich aktéři body k záchraně, domácí obzvlášť a to přidává důraz jejich atraktivnosti. Neméně zajímavé bude také nedělní klání krajského přeboru v Nýrsku.

 

D O S P Ě L Í

 

Sobota 11.3.  – 14:30 hodin

 

Fortuna - Divize sk.A

FK OSTROV – TJ SUŠICE

Duel nováčků. V tom na podzim doma Sušice překvapivě vysoko prohrála 0:4 a odstartovala tímto výsledkem nevydařený podzim bez bodového zisku. Domácí Ostrov jich naopak v první části tohoto ročníku nastřádal již solidních 17 bodů. Na jeho hřišti nechaly body např. Klatovy, Rokycany, ale také Malše Roudné, nicméně ani domácí nemají nic jisté a ještě musí o záchranu hodně bojovat. Pro Sušici je to zápas očekávání v úspěšnější jaro.
Rozhodčí: Kyncl Tomáš.

 

Krajský přebor

JISKRA DOMAŽLICE B – TJ START LUBY

Podzimní sezóna Startu Luby z kategorie snů mimořádně vyšla. Byla završena výborným čtvrtým místem, na kterém Lubští přezimovali. Výsledky v rámci přípravy na jaro na turnaji v Plzni na Doubravce nic moc, postup v krajském poháru přes Mochtín vystřídalo vyřazení ve 2.kole v Horažďovicích, a tak poslední výhra nad Kdyní v generálce před odjezdem do Domažlic by mohla posílit optimističtější výhled na první jarní soutěžní duel. Souboj s domácí rezervou, která je se stejným počtem bodů před Luby na třetím místě by měl mít  svojí kvalitu a úspěch v boji o třetí místo je pro oba týmy dostatečnou motivací.
  Rozhodčí: Homr Michal - Šálková Helena, Volf Michal.     

 

1.A třída

SOKOL PAČEJOV - SOKOL MOCHTÍN

Z tábora domácích příliš informací o jejich přípravě na záchranu v 1.A třídě nepřicházelo. Některé zápasy pro nemoc hráčů se soupeři z jižních Čech nebyly sehrány. To příprava Mochtína probíhala podle plánu a soudě podle přípravných a pohárových zápasů lze soudit, že tým je na záchranářské práce, kterého ho na jaře čekají solidně připraven. Před tímto duelem má v tabulce o pět bodů více než domácí a rozhodně nejede na hřiště čtrnáctého v tabulce prohrát.
Rozhodčí: Černý Tomáš – Burda Miloš, Valenta Martin.     

 

 SLAVOJ ŽIHLE - FK HORAŽĎOVICE

Podle výsledku v úvodním kole tohoto ročníku, kdy Slavoj Žihle dostal v Horažďovicích nakládačku v podobě osmi gólů by odveta vypadala pro hosty jako předem vyhraná bitva. To by byl velký omyl! Domácí i přes tento výpadek v prvním kole byli největším, ale příjemným překvapením podzimní čísti 1.A třídy. Zatímco Slavoj v minulých ročnících spíše se pohyboval v druhé polovině tabulky, a i v sestupových vodách je v tabulce po podzimu na druhém místě! Na své UMT bude hostům, kteří přijedou ozdobeni skalpem Lub v krajském poháru, kde postoupili mezi posledních osm týmů velmi nepříjemným soupeřem a také mírným favoritem tohoto duelu.

Rozhodčí: Schneider Josef - Duspiva Václav, Ruda Daniel.    

 

TJ ŽICHOVICE - SOKOL KRALOVICE

Na hřišti v Žichovicích proti sobě nastoupí rozehraní soupeři. Domácí mají za sebou sérii přípravných duelů, hosté mimo účasti v zimním turnaji úspěšně prošli dvěma koly krajského poháru, kde na cestě do čtvrtfinále rozdrtili 6:0 po podzimu lídra tabulky 1.A třídy Slavoj Mýto! V loni na jaře vyhráli Žichovičtí doma 3:0, na podzim rovněž doma jim to hosté doma vrátili výsledkem 2:0, takže, nyní je zase na domácích přepisovat vzájemnou historii ve svůj prospěch.                             
Rozhodčí: Chmelík Miroslav - Plzák Martin, Pressl Václav.   

 

Neděle 12.3.  – 14:30

 

Fortuna - Divize sk. A

TJ TATRAN SEDLČANY – SK KLATOVY 1898

Trenér Klatov Dejmek po posledním přípravném duelu s Jiskrou Domažlice měl o sestavě pro utkání v Sedlčanech prakticky téměř jasno. Pokud jeho svěřenci naváží na velice solidní výsledky v přípravě s kvalitními soupeři, pak by se neměli ze hřiště soupeře se kterým ještě v divizních klání neprohráli (bilance 3 zápasy, 2 remízy – vždy 1:1+ dvě výhry na PK a 1 výhra – na podzim doma 2:0) vracet s prázdnou. Pokud k tomu přidají klatovští střelci lepší produktivitu v zakončení. Na podzim doma na vítězství stačily dva góly, což stačí zopakovat a žádný nedostat!  Rozhodčí: Dujsík Jiří.

 

Krajský přebor

FK OKULA NÝRSKO - SK SLAVIA VEJPRNICE

V úvodním kole nového ročníku krajského přeboru Okula Nýrsko mile překvapila své příznivce tím, že v roli nováčka dokázala na půdě zkušeného dlouholetého účastníka přeboru dokázala získat cenné vítězství. Ve Vejprnicích na podzim byly získané body mimo plán, v neděli doma ale bude zisk bodů vzhledem k postavení v tabulce nutností.  Se sousedem v tabulce, který má na 13.místě pouze o bod více to bude duel z kategorie soubojů o šest bodů. Hosté přijedou rozehraní z kvalitně obsazeného turnaje na Doubravce, ale ani domácí v zimě nezaháleli a budou to chtít před svými diváky dokázat.  
  
Rozhodčí: Bureš Jiří - Mazanec Marek, Koura Radim.
       

SK RAPID PLZEŇ - FK SVÉRADICE (UMT Senco Dubravka 16:30)

První jarní kolo KP uzavřou Svéradice v neděli navečer v klání s Rapidem Plzeň, který domácí odehrají o pár stovek metrů nedaleko na UT Senco Doubravka . Bude tomu 25.března rok, kdy dokázali borci reprezentující Svéradice překvapit výhrou s Rapidem na jejich půdě 1:2 a bylo by tudíž velmi příjemné, kdyby tento úspěch dokázali zopakovat. Nicméně Rapid je na UMT na Doubravce jako doma a tak povrh i prostředí bude hrát domácím do not.   
Rozhodčí: Vocelka Milan - Maroušek Karel, Sladký Stanislav.     

Krajský přebor žáků (st. 10:00, ml.11:45 hod.)
START LUBY - JISKRA DOMAŽLICE

Rozhodčí: Jakš Jan.

FK HORAŽĎOVICE - SK KLATOVY

Rozhodčí: Kulhánek Milan.

RAPID PLZEŇ - OKULA NÝRSKO (12:30 st.,14:15 ml. - UMT S.Doubravka)

Rozhodčí: Orlík Vladimír.  

Krajský přebor žáků (st. 10:00, ml.11:45 hod.)
START LUBY - JISKRA DOMAŽLICE

Rozhodčí: Jakš Jan.

FK HORAŽĎOVICE - SK KLATOVY

Rozhodčí: Kulhánek Milan.

RAPID PLZEŇ - OKULA NÝRSKO (12:30 st.,14:15 ml. - UMT S.Doubravka)

Rozhodčí: Orlík Vladimír.  

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku