Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY 4. - 5.3. 2017

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY  4. - 5.3. 2017

TJ sušice - okula NÝRSKO 2:0

Branky :  Skála 2
Sestava Sušice : Gill, Bachroň, Vichr, Kodýdek, Fuchs, Skála, Čanecký, Szedmák, Kysilka, Vrhel, Varga. Střídali: Hubáček, Hájek, Klíma T.

SK KLATOVY - J.DOMAŽLICE 0:4(0:0)

Po bezbrankovém prvním poločase skóroval pouze favorit
Generálka na jaro v ČFL pro Domažlice  a pro Klatovy na první jarní kolo, které je čeká za týden v divizi  venku v Sedlčanech  vyzněla po bezbrankovém prvním poločase ve prospěch favorizovaných hostů . Utkání se hrálo na hřišti v  Janovicích.
Ján Gašpár: " Byla to příprava na blížící se mistrovské zápasy, ale velmi kvalitní a to oboustranně. Soupeř měl navrch, tvořil hru a snažil se dobývat naší branku, naše mužstvo dobře bránilo a pokoušelo se o brejkové situace. Ale začátek 2. poločasu rozhodl, na pravém křídle převzal míč rychlonohý Hejda a skóroval, 0 : 1. O pár minut později Mužík z trestného kopu zvýšil na 0 : 2. Nádheru předvedl i Roubal, jeho střela levačkou z 20 -ti m přesně k tyči, to byla třešnička na dortu, 0:3. Šance ke skórování byly i na naší straně, velmi dobré příležitosti měli Krásný, Vojtko i Mészáros. Tak snad za týden."
Sestavy :  SK Klatovy 1898    Rojík (46.min. Sklenář) - Lukeš, Janda, Žáček, Rybák - Lucák, Kotrba, Mészáros, Krásný - Vojtko - Bezděk, do 2. poločasu nastoupili Pavlovič, Cibulka, Dolanský
Jiskra Domažlice:  Švihořík - Hrubý, Bauer, Mráz, Blažek - Ruml, Mužík, Brožík, Bezdička -  Průcha, Fořt, do 2. poločasu nastoupili Černý, Špírek, Braun, Roubal, Lešek, Hejda, Chocholoušek
Branky:54.Černý, 63.Mužík, 70.Roubal a 83.Špírek.


start luby - sk kdyně 1920  3:1 (2:0)

Branky za Luby:  Nešpor Jakub 2, Koželuh Vojtěch.


fk svéradICE - sokol mochtín 0:0

Generálka bez branek
Utkání, které bylo pro oba týmy generálkou na mistrovské jaro 2017, se hrálo na hodně těžkém terénu. Mělo vyrovnaný průběh se šancemi na obou stranách, ale golů se fanoušci obou táborů nedočkali. V prvním poločase byli o něco lepší hosté z Mochtína, ve druhém naopak domácí, kteří byli blíže k dosažení branky, když nastřelili břevno Mochtínské brány. Rozhodčí Zd. Říha.
Sestava Mochtína : Rajtmajer, Bejvl, Staněk, Žiak J., Švátora P., Novák, Dolejš Ji., Cihlář, Čeleda, Smolík, Pretzelmayer J., střídali : Kodeš, Velek, Plánička
Zdroj:http://www.tjmochtin.cz

ŽICHOVICE - Vodňany 0:2 (0:1)

Sestava: Janda-Mourek, Staněk, Bálek, Černý- Musil,R.Beneš,Prchlík (20.Šiška), Chalupa, Linhart - Simáček. 
Lukáš Mourek : "Hráli jsme špatně ve všech řadách, nic nám nevycházelo a kupili jsme zbytečné chyby, nedařila se ani střelba,takže pokud budeme hrát příští týden přesně naopak, tak Kralovice musíme porazit."

ŽÁCI  NA UMT V SUŠICI:

LUBY - SK PETŘÍN PLZEŇ  1:2

Branka za Luby : Hajšman Jan

LUBY - TJ SUŠICE 2:1

Branka za Luby : Votava Tomáš 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 pačejov - VACOV

Branky :

 cHANOVICE  - HORAŽĎOVICE

Branky:






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku