Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Do jarních bojů o mistrovské body Strážov bez posil .

Do jarních bojů o mistrovské body Strážov bez posil s nadějí , že záchranářská mise bude nakonec úspěšná !

Zimní příprava účastníka 1.B třídy  SK kovodružstvo Strážov na jarní část sezóny nedoznala oproti minulým ročníkům výrazných změn.

O   dosavadní přípravě týmu mužů trenér Petr Presl řekl : " Od druhého lednového týdne se úzký 15-ti členný kádr připravuje kondičně v okolí Strážova vždy v sobotu a ve čtvrtek v hale ve Vrhavči. Tento model je doplňován individuálními výběhy hráčů dle jejich časových možností.  Na kondiční přípravu navážeme již tento víkend herní přípravou ve formě čtyř utkání v rámci zimního turnaje v Sušici. Po posledním utkání turnaje již plynule naváže soutěžní kolotoč , když k prvnímu duelu zajíždí Strážov do Chotěšova."

 Strážovský kouč, který je zároveň předsedou klubu je si vědom s jak úzkým kádrem půjde do jarních bojů : "Kádr je velice úzký , ale veškerá jednání o jeho rozšíření a posílení alespoň o 2-3 hráče byla zatím neúspěšná. Naopak budou chybět dlouhodobě zraněný Honza Michel, Aleš Presl, který předčasně ukončil svou fotbalovou kariéru a příliš počítat asi nebudeme moci ani s Ondrou Janským z pracovních důvodů.

Osa kádru ale zůstává pro jaro téměř stejná a proto chci věřit, že jarní záchranářská mise bude úspěšná, i když lehké to samozřejmě určitě nebude"  uvedl  Petr Presl.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku