Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravné zápasy 25.-26.2.2017

 

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY  25. - 26.2. 2017

TJ sušice - klatovy  1:3(0:0)

Branky : vlastní - 56´  Kotrba,  65´ Vojtko,  88´ Bezděk
Sestava Sušice: Gill, Kysilka, Vichr, Bachroň, Fuchs, Skála, Hájek, Čanecký, Szedmák, Vrhel, Varga.Střídali: Kodýdek, Hubáček Patrik, Hubáček Pavel, BlažekSestava Klatovy :  Sklenář(46.Rojík) -  Lukeš, Janda, Žáček, Rybár  -  Dolanský(46. Vojtko), Mezsáros, Kotrba - Lucák, Pavlovič(46.Bezděk), Kaas(46.Kaas)

ŽICHOVICE - Sousedovice 2:0(1:0)

Branky:Branky: Prchlík, R.Beneš
Sestava Žichovice : Janda – J.Beneš, Jiřík (Mourek), Staněk, Černý- R.Beneš, Prchlík, Chalupa, Linhart- Musil, Bálek
Lukáš Mourek : "V utkání jsme měli mírnou územní převahu, hosté spoléhali převážně na breakové situace, které skvěle likvidoval brankář Janda, i díky němu se podařilo udržet čisté konto. Utkání splnilo svůj účel a konečně jsme si mohli zahrát na přírodní trávě. Sešla se celá řada omluvenek, převážně z důvodu nemoci. Našli se však i tací, kteří se neomluvili vůbec, ale to je jejich vizitka, či spíše ostuda. Trenér tak nemohl vyzkoušet některé herní varianty. Příští týden máme generálku s Vodňanama, tak už snad bude situace jiná." 

nýrsko - tlumačov 2:3(1:1)

Branky za Nýrsko: György T., Rubáš

 kdyně - mochtín  1:3(0:1)

Branky za Mochtín: Jiří  Dolejš, Yan Kul, Zdyněk Smolík.
Sestava Mochtína : Kodeš (46. Rajtmajer), Žiak, Bejvl, P.Švátora (46. Šafránek), Novák, Ji. Dolejš, Staněk, Kul, Smolík, Čeleda, Cihlář, branky : Jiří Dolejš, Yan Kul, Jiří Čeleda.
Hrálo se na poměrně těžkém terénu náhradního hřiště ve Kdyni za řízení rozhodčího Luboše Holečka. Mochtín měl v průběhu utkání více ze hry i více šancí na gol, vyhrál zaslouženě. Skore otevřel ve 36.min. náš kapitán Jiří Dolejš, na 2:0 pro Mochtín zvyšuje pět minut po přestávce Yan Kul. Golové šance měli ještě Zb.Smolík, P.Švátora i Ji. Čeleda, ale domácí golman byl vždy na místě. Skore se měnilo znovu v 75.min. kdy se po ideální přihrávce dostal do solo úniku Jiří Čeleda, s přehledem zvyšuje na 0:3 pro Mochtín. Domácí se dočkali čestného úspěchu v 81. minutě, když proměnili nařízenou penaltu, upravili na konečných 1:3. 

 pačejov - blatná  1:1 (1:0)

Branky:  18. J.Kubáň - 60. F.Čadek.
Domácí z ojedinělé akce šli do vedení. V dobrem světlé se ukázal jejich brankář  Kozlík, který Blatenské dokonale vychytal. Na pěkném terénu někdy až moc tvrdá příprava.

 svéradice - chanovice 5:2 (3:2)

Branky  za domácí: Vachuška Aleš 2, Makovec 2, Kába
Zasloužené vítězství domácího týmu, který svého soupeře po většinu zápasu přehrával.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku