Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY 18. - 19.2. 2017

 

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY  18. - 19.2. 2017

 ROZVADOV - SK KLATOVY 1898 0:3 (0:1)

 Hráno na UMT v Tachově.
Do utkání šli Klatovští  s  vědomím, že herní kvalita i zkušenosti jsou na jejich  straně, že ve hře budou dominovat  a hrát do plných. Domácí kvalitně bránili, ale i tak  si již v úvodu  si hosté vypracovali dvě brankové příležitosti, ale trestuhodně jsme je zahodili. Až ve 33. min. se přes dva bránící hráče prosadil Krásný, jeho zpětnou přihrávku z prvního doteku usměrnil do horního růžku Bezděk, 0 : 1.  Ještě do přestávky mohl zvýšit Pavlovič, v koncovce však volil špatné řešení. " Obraz hry se ve druhém poločase nezměnil,  chyběla nám však trpělivost v kombinaci, často jsme uspěchali finální řešení a z toho pramenila nepřesnost. Po standartních situacích se v gólových šancích ocitli Janda i Lucák, ale zakončení se nepovedlo. Až v 83. min. Pavlovič chytře prostrčil míč mezi obránci a Bezděk své sólo proměnil střelou po zemi, 0:2. A v samém závěru utkání na dlouhý míč od Dolanského si naběhl Kaas a hlavou přehodil brankáře domácích, 0:3 "uvedl k průběhu zápasu sekretář Klatov Ján Gašpár.
Branky:  Bezděk 2, Kaas
Sestava: Rojík - Cibulka, Janda, Mészáros, Rybák - Vojtko, Kotrba, Pavlovič, Dolanský, Krásný - Bezděk. Střídali: Lucák, Kaas


 TJ sušice - SK petřín plzeň  2:1

 Sestava Sušice : Gill, Kysilka, Hubáček Patrik, Krouský, Fuchs, Čanecký, Hájek, Brabec, Hubáček Pavel, Gajdečka, Klíma. Střídali: Vichr, Vrhel, Bachroň
Za Sušici debutoval teprve 15ti letý Michal Krouský, který spolu s dalšími dorostenci zvládl svůj první start velice dobře.
Zdroj: https://www.facebook.com/tjsusicefotbal/?ref=profile

 Branky:  Vrhel, Vichr


 ŽICHOVICE - VACOV 4:3 (2:1)

V úvodu Žichovičtí na svého soupeře  vlétli a kdyby vedli  5:0 , nikdo by se nedivil. Za stavu 2:0 se hra  přece jen vyrovnala,  Vacovští po té , kdy snížili  z penalty na poločasový výsledek 2:1 a dostali mnohem větší chuť do hry. V druhém poločase ale Žichovice pokračovaly v kvalitní hře, dobře kombinovaly byly fotbalovější než nervózní a nedisciplinovaný soupeř, který už jen snížil stav utkání v poslední minutě z penalty.
Branky: R.Mach 2 ( obě z penalt), Ketzer – Chalupa, Chirincius, Bálek (PK), Prchlík
Sestava Žichovice : Janda (Landa) – Mourek, Staněk, Bálek, Linhart -Chirincius, R.Beneš, Prchlík, Chalupa – Šimáček. Hráno na UMT ve Strakonicích, rozhodčí Anšlág, 60 diváků
V dalším přípravném utkání nastoupí Žichovice na hřišti ve V.Hydčicích kde v neděli 26.2. od 14:00 hodin hostí  Sousedovice .

 pačejov - BĚLČICE  2:0(1:0)

"I přes absenci mnoha hráčů jsme neodehráli špatné utkání, bohužel jsme své šance neproměnili a proto jsme v prvním přípravném utkání prohráli" uvádí se na web. stránkách Sokola Bělčice . Hráno na UT ve Strakonicích.

Branky:  


 FK SVÉRADICE - KATOVICE 4:1 (3:1)

Hosté přijeli s kombinovaným mužstvem, kde převládali dorostenci, kteří se sice snažili, ale na domácí borce nestačili. Svéradice nastoupili s několika hráči béčka  a soupeře po celých devadesát minut herně přehrávali. Skóre mohlo být daleko vyšší, ale nepřesnost v koncovce pomohla hostům k přijatelnému výsledku.
Branky za domácí:  Vachuška Aleš 2, Chaloupka, Heřman


 OKULA NÝRSKO - SK KDYNĚ  5:0 (2:0)

Branky: Kalivoda  Karel ml 2, György T., Rubáš, Antonovics, diváků 30.
Hráno na UMT v Domažlicích.


 TJ Sušice - sokol Mochtín  4:0 (2:0)

Branky: Varga, Vrhel, Vichr, Chmelík
 Hrálo se na hřišti s umělým povrchem za krásného slunečného počasí, škoda jen, že na tento zápas s nejsilnějším soupeřem musel Mochtín odjet bez šesti (!) hráčů základní sestavy. Porážka 0:4 je milosrdná, všem našim fotbalistům, kteří v Sušici nastoupili patří pochvala za bojovnost a obětavost, největší pak P.Kodešovi, který si pořádně zachytal, skvělými zákroky zabránil dalším brankám.
Silně oslabený Mochtín inkasoval hned ve 3.minutě z kopačky Vichra, který se dělovkou ze 30 m trefil přesně k tyči. Pak měli domácí ještě další šance, ale mochtínský golman Kodeš byl vždy na místě.Nestačil jen ve 20.minutě na soloúnik Vrhela, který zachytil chybnou rozehrávku a blafákem zvyšuje na 2:0 pro Sušici. I po přestávce měli domácí více ze hry, Mochtín poctivě bránil, podnikal jen ojedinělé výpady. V 55.min. hosté příliž otevřeli hru, chtěli také skorovat. To se jim nepovedlo, naopak, z rychlého brejku do otevřené obrany zvyšuje kanonýr Varga na 3:0. Těsně před koncem pak střelou z 18 m do šibenice upravuje střídající Chmelík na konečných 4:0.  S přehledem odřídil zápas Jiří Petržílka, hráno bez karet, 40 diváků. Branky : Vichr, Vrhel, Varga, Chmelík
Sestava Mochtína :   Kodeš, Novák, Staněk, Švátora P.(46. Neznámý), Bejvl, Šafránek, Čeleda, Kul, Plánička (46. Pojar), Cihlář, Pretzelmayer J.
Zdroj: http://www.tjmochtin.cz/8-tj-sokol-mochtin/1447-oslabeny-mochtin-na-susici-nestacil-v-so-25-2-pokracuje-priprava-ve-kdyni-kde-se-hraje-od-14-00-hod.html
Další přípravný zápas odehrají muži So Mochtín v sobotu 25.2.2017 od 14,00 hod. ve Kdyni ,  kde se střetnou s účastníkem I.A třídy SK Kdyně 1920.
Sušice hostí v sobotu Klatovy.

zimní turnaj senco Doubravka - zápas o 11. - 12. místo .

 M.touškov  - start luby 3:5 (2:1)

 Branky:  Anděl 2, Bouzek - Voráč 2, Šleis, Cole a Kvítek






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku