Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravné zápasy - muži 11. -12.2. 2017

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY  11. - 12.2. 2017

 FK TACHOV  - SK KLATOVY  2:1 (1:0)

Kvalitního výsledku dosáhli divizní fotbalisté SK Klatovy v přípravném zápase na půdě favorizovaného účastníka ČFL Tachov. V druhém poločase srovnali jednobrankové vedení domácích , kteří se přesto dočkali vítězství gólem v závěru zápasu.
Nástup do utkání i prvních 20 min. bylo v režii domácích fotbalistů. Ukázali velmi dobrý pohyb, míč šel rychle od nohy a těžili z náběhů do křídelních prostorů a pak centrů do pokutového území. V koncovce se prosadil Butnaru a další dvě šance zahodil. " Zhruba od 20 min. se hra v poli vyrovnala. Dokázali jsme podržet míč, kombinovat po zemi a místy i zakončit střelou. Na začátku druhého poločasu využil brejkovou situaci Pavlovič, kdy si naběhl mezi dva obránce, v běhu si zpracoval míč a z hranice pokutového území trefil přesně ke vzdálenější tyči. Závěr utkání vyšel lépe domácím, jeden z rychlých protiútoků gólem zakončil Došlý, při dalších se vyznamenal brankář Sklenář" popsal průběh tohoto zápasu sekretář SK Klatovy Ján Gašpár.
Branky : 13. Butnaru, 84. Došlý - 48. Pavlovič
Sestava :  Rojík(46.  Sklenář )  -   Rybák, Stetsenko( Meszáros ), Janda, Žáček - Krása(46.Cibulka),Kotrba(46.Dolanský) , Vojtko(46.Lucák ), Pavlovič, Kovčar(46. Michalčuk ) - Bezděk(46.Kaas)

 

 pačejov - osek  (zrušeno pro marodku soupeře )

Hřiště UT Strakonice - Na Křemelce , sobota 14:00


 ŽICHOVICE - sk KLATOVY b 4:0(2:0)

Přípravné utkání hrané na hřišti  UMT v Sušici
Klatovská rezerva přijela k utkání do Sušice  bez brankáře a tak jejich branku statečně hájil P.Janda z TJ Žichovice. " Po počátečním náporu klatovských mladíků jsme po 20-ti minutách vyrovnali hru a přišly i šance, které proměnila nová akvizice M.Prchlík a svůj důraz přetavil v branku také J.Benedikt. Ve druhé půli jsme vytáhli skóre až na 4:0 a další šance zůstaly nevyužity. Nutno dodat, že i Klatovští měli hodně šancí, ale ztroskotali na výborném Landovi nebo svojí nepřesné mušce. Bylo to kvalitní přátelské utkání, které bylo bohaté na šance, zhruba v poměru 8:4 pro Žichovice"  uvedl k utkání Lukáš Mourek z týmu vítěze tohoto přípravného duelu.
Branky: Prchlík, Benedikt, Šimáček, Chalupa
Sestava TJ Žichovice : Landa (Janda) – Kubovec, Benedikt, Musil, Linhart- Staněk, Prchlík, Bálek, Chalupa- Mičkal, Hlaváč. Střídali: R.Beneš, Šiška, Šimáček, Denis 

 TJ Sušice B  - Volyně 0:4 (0:0)

Hřiště UT Sušice , sobota 11.2., začátek 18:00 hod.

Sestava: Konečný, Vítovec, Hubáček Patrik, Krouský, Černý, Chmelík, Farták, Pojar, Žežulka, Gajdečka, Rico. Střídali: Kůrka, Mottl Radek, Bachroň

Jestli Vám připadá sestava rezervy poněkud jiná, tak skutečně věřte, že tato sestava dnes vyběhla do 1. přípravného zápasu. V sestavě bylo hned 5 dorostenců, z nichž 2 patří ještě do kategorie mladšího dorostu. Na stoperech nastoupili Hubáček Patrik, který už na podzim za rezervu nastoupil a Michal Krouský, který si dnes odbyl premiéru v dospělé kategorii. Tuto dvojici doplnil na pravém beku další debutant Aleš Černý. Obranou řadu pak doplnila již stálice na levé straně obrany Filip Vítovec. Aby těchto debutů nebylo málo, posuneme se do útoku, kde se dnes divákům a trenérům Naušovi a Šimečkovi předvedl mladší dorostenec Štěpán Gajdečka. I on se předvedl v dobrém světle, když se několikrát zapojil do kombinace a při útočných akcích se vždy tlačil do šance. Střed hřiště dnes obstarával Jakub Pojar, který také na podzim za B-tým již nastoupil. Celý tým zvládl první poločas na jedničku, když kromě pár vyjímek nepustil soupeře k vážnějšímu ohrožení branky. Naopak mohl skórovat, když se odrazil balon po střele Žežulky od břevna k Fartákovi, který ovšem neumístil hlavou balon do sítě.
Ve druhé půli už byl v režii hostů, kteří využili individuálních chyb domácích a stanovili konečný stav na 0:4.
Výsledek je sice zklamání, ale pozitivní je výkon všech dorostenců, kteří v tomto zápase více než obstáli. Nejen pro tyto hráče to může být motivace pracovat dál a věřit, že další šance přijde!!!!
Zdroj: https://www.facebook.com/tjsusicefotbal/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

 tj Sušice - otava Katovice 5:1 (3:0)

Hřiště UT Sušice , neděle 12.2.

 Ačkoli tomu konečný výsledek úplně nenapovídá, Katovice sehrály na hřišti  posledního týmu divize A vyrovnanou partii. Domácí dali Jihočechům lekci z jednoduchosti a dokonale proměňovali brejkové situace.
Zdroj: http://www.jihoceskyfotbal.cz/aktualne-1/208-priprava-jede-v-plnem-proudu-osek-mel-necekane-volno.html?utm_source=copy
Branky:  Varga 5 - Horejš.

Foto z utkání Tomáš Kanta Klatovský deník





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku