Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.kolo krajského poháru mužů

FAVORITÉ POSTUPUJÍ - LUBY VYŘADILY MOCHTÍN,
HORAŽĎOVICE HRÁDEK A PŘEŠTICE CHANOVICE

  Fotbalový krajského poháru mužů  byl  v druhém únorovém víkendu rozehrán prvním kolem do kterého zasáhlo 28 týmů. K vítězům utkání úvodního kola byly  ve druhém kole , které proběhne v v osmi zápasech 25.2. 2017 nalosovány Slavoj Mýto a SK Petřín .
     Tři z pěti týmů z Pošumaví dostaly do druhého kola stop.  Chanovice(1.B tř.)  po té, když na náhradním hřišti ve Svéradicích neudržely poločasové vedení a dovolily favorizovaným hostům z Přeštic(KP) v druhé půli otočit výsledek v jejjich  prospěch. Po bezbrankovém poločase duelu Hrádek(1.B tř.) - Horažďovice (1.A tř.)hráči domácího Svatoboru nezachytili nástup hostů v prvních 12 minutích druhého poločasu hostů a třikrát inkasovali. Pohárové derby Mochtín(1.A tř.) - Luby (KP) se tentokráte odehrál na UMT v Sušici, kde hrska diváků které na zápas dorazila byla odměněna osmi brankami, z toho pět do sítě Sokola Mochtín.
        Oba vítězné celky z Pošumaví ve  druhém kole svedl los proti sobě. V sobotu 25.2. hostí doma (pravděpodobně na hřišti ve V.Hydčicích) Horažďovice čtvrtý kolektiv tabulky krajského přeboru Start Luby.


1.kola Poháru PKFS:
 

Utkání č. 12  
 

 Chanovice - Přeštice  1:2(1:0)

Branky:  21. Šlehubr Milan - 60. Bešta Pavel, 75. Pavlík Jan (hřiště ve Svéradicích)
Rozhodčí: Bína Roman
 
Sestavy - zápis


Utkání č. 13  

 Svat.hrádek - Horažďovice 1:3(0:0)    

Branky: 82. Jech Václav - 48. Jůda Tomáš, 55. Šafanda Marek, 57. Jůda Tomáš. Rozhodčí: Brůha Radek 
Sestavy - zápis


Utkání č. 14  

 Mochtín - start luby   3:5 (1:2)

V sobotu 11. února 2017 se hrálo úvodní kolo Poháru mužů PKFS. Mochtínští fotbalisté se v něm střetli na umělce v Sušici se Startem Luby. Oba celky nastoupily bez svých kapitánů (Ji.Dolejš - Čipera), hostující Luby (5.tým Krajského přeboru) potvrdily roli favorita, vyhrály 5:3, postupují do dalšího kola.
     Úvod utkání vyšel hostům z Lub dokonale. Již ve 2.minutě dostal ideální pas za obranu J.Voráč, který s přehledem otevírá skore - 0:1. Mochtínu se povedla rychlá útočná akce ve 30.minutě, na jejím konci je po přihrávce Čeledy Yan Kul, který srovnává na 1:1. Luby si vzaly vedení zpět ve 37.min. kdy z pravé strany poslal vysoký centr před  mochtínskou branku K.Švátora, míč ale končí pod břevnem a v síti, Luby vedou 1:2.  Pak se ještě pěknou střelou do břevna prezentuje hostující Voráč, stejně tak mochtínský Jar. Cihlář trefuje v 50.minutě z vyložené pozice tyč lubské brány. V 60.min. se ale golově znovu prosazuje hodně aktivní útočník K.Švátora, Luby vedou 1:3, mají více ze hry i šancí. Mochtín ale o deset minut později po golovém zakončení dorostence J.Šafránka znovu střílí kontaktní branku, zápas je stále otevřený. Lubští fotbalisté však mají více ze hry i více šancí na gol. Některé jim zlikvidoval golman P. Rajtmajer, na dorážku C.Jaromeho i na solo nájezd střídajícího K.Šleise však byl krátký, hosté vedli již 2:5. Poslední slovo měl v 86.min. domácí mladík J.Pretzelmayer, nadvakrát doráží míč do lubské brány, upravuje stav na konečných 3:5. Bojovně, ale slušně hraný zápas s přehledem odřídil František Petrželka, ŽK 0:1, branky : Yan Kul, Jan Šafránek, Jaroslav Pretzelmayer - Karel Švátora 2, Jan Voráč, Cole Jarome, Karel Šleis.
Sestava Mochtína : Petr Rajtmajer, Tomáš Dolejš, Jan Žiak, Jakub Bejvl, Zdeněk Novák, Zbyněk Smolík, Jan Šafránek, Yan Kul (81. Pavel Staněk), Jiří Čeleda, Jaroslav Cihlář, Jaroslav Pretzelmayer
Sestava Lub : Vlastimil Hromada, Martin Vejskal, Aleš Čížek, Radek Švec (61. Jakub Šťastný), Filip Sýkora, Jan Voráč, Vojtěch Koželuh, Marek Pivoňka, Karel Křížek, Karel Švátora (79.Karel Šleis), Cole Jarome
K dalšímu přípravnému zápasu bude Mochtín zajíždět v sobotu 19.2.2017 opět do Sušice na umělku, od 13,00 hod. je tam čeká divizní TJ Sušice !!!
Zápis z utkání - sestavy
Zdroj: http://www.tjmochtin.cz/8-tj-sokol-mochtin/1445-poharove-derby-utkani-mochtin-luby-skoncilo-hokejovym-vysledkem-3-5-do-2-kola-postupuje-lubsky-start.html


 Výsledky 1.kola 

utk.č. 1. Kaznějov – Žihle  2:3 (0:3)
utk. č. 2. Malesice – Chotíkov 1:2 (0:1)

utk. č. 3. Bukovec – Křimice  10:0 (4:0)

utk.č. 4.St.Plzenec – Lhota 3:5 (2:3)

utk. č. 5. Třemošná – Kralovice 1:4 (0:3)

utk. č. 6. Černice – H.Bříza

utk. č.7. Chod.Planá – Stříbro 2:7 (1:3)

utk. č. 8.Planá – Rozvadov  1:2 (1:0)

utk. č. 9. Mrákov – Tlumačov   2:1 (1:1) Pen: 4:3      

utk. č.10. Postřekov – Domažlice 0:5 (0:1)

utk. č.11. Nepomuk – Holýšov  3:1 (1:1)

  

2.kolo Poháru PKFS: termín SO 25.2. 2017 ve 14.00

Žihle - Chotíkov

Bukovec - Lhota,

Kralovice - Sl.Mýto,

vítěz utkání č. 6 – SK Petřín Plzeň,

Stříbro - Rozvadov

vítěz utkání č.9 s vítězem utkání č. 10,

Nepomuk - Přeštice 

Horažďovice - Luby

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku