Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Smutná zpráva z TJ Svatobor Hrádek , odešel Václav Javorský

 

SMUTNÁ ZPRÁVA Z HRÁDECKÉHO FOTBALU
Ve věku nedožitých 71 let zemřel Václav Javorský

Václav Javorský byl dlouholetým funkcionářem a  celý svůj život věnoval hrádeckému fotbalu. V mládí se věnoval trenérské činnosti všech věkových kategorií fotbalu, poté přes 25let vykonával funkci jednatele TJ. Pracoval také v revizní komisi OFS. Měl neobyčejné organizační schopnosti a jeho hlavní zásluhou pro hrádecký fotbal je vybudování tréninkového hřiště, celková rekonstrukce hlavní hrací plochy a výstavba ubytovacího zařízení. Do posledních chvil svého života se stále zajímal o dění v klubu , když mu to zdraví dovolilo - zúčastňoval se domácích i venkovních fotbalových zápasů. Za jeho celoživotní práci pro sport - hlavně fotbal v obci Hrádek mu patří velké poděkování.
      Smutek dolehl z této zprávy také na Okresní fotbalový svaz Klatovy ve kterém Václav Javorský dlouhé  léta pracoval . Fotbal v Pošumaví v něm ztrácí poctivého, velmi pracovitého a nebývale obětavého funkcionáře.
VV OFS Klatovy vyjadřuje touto cestou upřímnou soustrast, nejbližším  pozůstalým, zejména pak rodině Václava Javorského a fotbalovému klubu Svatoboru Hrádek.

Čest jeho památce.
       
       Poslední rozloučení se zesnulým Václavem Javorským se uskuteční v sobotu 28.1.2017 ve 14:00 v kostele Sv. Vavřince na Zdouni v Hrádku. Parte Václava Javorského

 

Foto z 4.7.2016 kdy byl  na aktivu zástupců klubů v Klatovech Václav Javorský při příležitosti životního jubilea oceněn za dlouholetou práci v OFS a v klubu . 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku