Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 20.-22.1.2017 Klatovy ve Stříbře, Nýrsko v Domažlicích

 


 KLATOVY SI V PŘÍPRAVĚ PORADILY S NOVÁČKEM KRAJSKÉHO PŘEBORU

Ján Gašpár

Po výhře v prvním přípravném zápase v Domažlicích kde si porazili domácí rezervu také v druhém duelu nastoupili klatovští divizní fotbalisté na umělé trávě ve Stříbře. Soupeřem jim byl domácí celek, nováček krajského přeboru, který po podzimní části uzavírá na 8.místě lepší polovinu tabulky.

Sobota 21.1. 14:00

 PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ

stříbro - SK KLATOVY 1898 1:3(1:0)

 

Klatovští hráli opět ve  velmi kombinované sestavě s řadou dorostenců i hráčů ucházejících se o působení jejich  týmu  odehráli kvalitní přípravné utkání. Ke kvalitě přispělo i domácí mužstvo především v prvním poločase aktivní hrou dopředu se snahou o zakončení. Využili zaváhání naší obranné řady po vystoupení ve středu obrany a ztrátě míče chytrým lobem a dostali se do vedení 1 : 0. Z naší strany řada kombinačních akcí končila na velkém vápně soupeře anebo ve finální fázi velmi dobře zasáhl brankář domácích.

Druhý poločas již byl zcela v herní režii našeho mužstva, dařila se nám kombinace, přečíslení soupeře a náběhy z křídelních prostor do zakončení.

Branky : Marek, Michalčuk, Kovčer

Sestava: Herman  od 46. min. Sklenář - Rybák (od 46. min. Bošek), Žáček,  Stecanko, Cibulka (od 46.min. Janda) - Kovčer, Sojka (od 46. min. Dolanský), Kotrba (od 46. min. Marek), Michalčuk - Lucák - Bezděk (od 46.min. Krásný). Pro nemoc nehráli Lukeš, Pavlovič, Kaas.

V úterý 24. ledna od 18:00 hodin sehrají SK Klatovy 1898 další přípravný duel v Sušici, kde na místní UMT se střetnou s dalším nováčkem krajského přeboru SK Okulou Nýrsko !

 PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ - HŘIŠTĚ umělá tráva v Domažlicích

Domažlice B - okula nýrsko 3:2

 Branky za Nýrsko : György Ivo, Výtisk Petr.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku