Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
FOTBAL V POŠUMAVÍ ČEKAJÍ V PÁTEK VOLBY

FOTBAL V POŠUMAVÍ ČEKAJÍ V PÁTEK VOLBY

Podle nových stanov Okresního fotbalového svazu schválených kluby na mimořádné valné hromadě 1.3.2016 svolal výkonný výbor OFS řádnou, v pořadí již XIX. Valnou hromadu. Vzhledem k tomu, že s termínem této VH vyprší stávajícímu vedení fotbalu v Pošumaví čtyřletý mandát bude pro účastníky tato valná hromada volící. Delegáti s hlasem rozhodujícím z 51 klubů v působnosti OFS Klatovy si na ní zvolí nové vedení.  Volební období nově zvoleného vedení fotbalu v Pošumaví je čtyřleté. Členové VV, RK a předseda svazu Jan Červený mají od roku 2004 za sebou až na drobné změny ve stejném   složení již čtyři volební období. 

Účastníci   valné hromady OFS Klatovy si vyslechnou tradiční zprávu předsedy, zprávu o hospodaření, revizní komise a po diskuzi ke zprávě proběhnou volby na období 2017–2020 nového předsedy, osmičlenného výkonného výboru a tříčlenné revizní komise.

Valná hromada se koná v pátek 20.ledna 2017 od 17:00 hodin v hotelu Rozvoj v Klatovech. Delegáti s hlasem rozhodujícím jsou podle stanov FAČR určováni z řad představitelů statutárních orgánů klubů podle jejich stav (zpravidla předseda, v jeho nepřítomnosti místopředseda) nebo jimi písemně pověření členové klubu a jejich účast je povinná!!  Neúčast na valné hromadě bude posuzována v souladu se zněním rozpisu soutěží 2016/17 finančním postihem ve výši 2000 Kč.

Prezentace všech účastníků VH s hlasem rozhodujícím, stávající členové vedení OFS , jakož nových kandidátů ucházející se o zvolení a pozvaní hosté je v době od 16:15-16:45 hodin. Vzhledem k náročnému programu jednání je pro všechny účastníky valné hromady zajištěno občerstvení včetně večeře.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku