Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SUŠIČTÍ FOTBALISTÉ SE PŘIPRAVUJÍ DOMA

 

Druhého divizního zástupce okresu Klatovy, TJ Sušice, tréninkové prostředí trápit nemusí. Ten začal zimní přípravu už v neděli 8. ledna a celou ji absolvuje v domácím prostředí, kde má výborné tréninkové a regenerační podmínky.

Sušický tým se poslední roky pravidelně připravoval i v rámci domácího turnaje O pohár starosty města Sušice. V letošním roce měl na turnaji obhajovat první místo, ale vše je jinak. „V posledních letech klesal i kvůli teplým zimám ze strany klubů o turnaj zájem, proto jsme se rozhodli, že letošní ročník nebude. Pod hlavičkou O pohár starosty města Sušice se bude hrát náš druhý turnaj, na kterém hrají týmy převážně z 1. B třídy a okresního přeboru a který začne koncem února a skončí týden před startem mistrovských soutěží," vysvětlil předseda fotbalového oddílu TJ Sušice Vratislav Krulich.

Sušičtí vstoupili do přípravy s dvacetičlenným kádrem, ve kterém nechybí ani dva navrátilci. „Po dlohodobých zraněních se vrátili do přípravy s mužstvem Lukáš Kodýdek a Jakub Szedmák, otázkou je, kdy budou stoprocentně připraveni do zápasů. Jediným hráčem ve stavu zraněných je Martin Kalný, kterého 25. ledna čeká operace," přiblížil stav sušického kádru trenér Jan Staněk s tím, že se pracuje i na posílení týmu, ale je to složité.

Sušice má naplánovaných devět přípravných utkání. „Zápasy jsou zpestřením přípravy. Tentokrát jsme volili i silnější soupeře, jsou tam Sedlčany a Klatovy, to jsou pro nás dobré zápasy. Výhodu máme v tom, že většina mužstev, se kterými hrajeme, bude u nás na soustředění a nemusíme nikam cestovat," je s plánem přípravných zápasů spokojen Staněk.
Zdroj: http://klatovsky.denik.cz/fotbal_region/foto-divizni-fotbaliste-z-klatovska-zahajili-zimni-pripravu-20170115.html

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku