Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Petr Mužík slaví šedesátku

LUBSKÝ PATRIOT A VYNIKAJÍCÍ FOTBALISTA

PETR MUŽÍK

SLAVÍ VÝZNAMNÉ ŽIVOTNÍ JUBILEUM

        V úterý  20. prosince slaví významné životní jubileum, šedesátiny, jeden z nejlepších hráčů v historii lubské kopané - PETR MUŽÍK st. Obávaný útočník a střelec, později tvůrce hry bavil diváky na fotbalových trávnících po mnoho desítek let.  S poděkováním za celoživotní sportovní činnost a s přáním pevného zdraví přichází vedení TJ START LUBY a všichni fandové lubského sportu.
 

 „ Pokud se vysloví jméno Petr Mužík, pak se mi vždy vybaví dva hráči. Ten první Petr Mužík – syn  velký talent, který před divizní Klatovy se dokázal dostat do hledáčku ligové Příbrami se kterou také absolvoval zimní přípravné období  a to té skončil v Domažlicích kde s místní Jiskrou v roli kapitána slavil postup do ČFL , kde dosud velmi úspěšně působí.

Z leva syn Petr Mužík a otec oslavenec Petr Mužík.
Ten druhý Petr Mužík – otec, který  své první fotbalové krůčky začínal a také ukončil ve Startu Luby. Starší z Mužíků Petr, to byl rovněž velký talent, ale vyrůstal v jiných podmínkách a v jiné době. Nicméně svému synovi byl velkým vzorem . Petr Mužík starší byl  skutečný pan fotbalista, jeden z nejlepších a po právu alespoň pro naši generaci bude vždy patřit jako hráč mezi fotbalové legendy v Pošumaví“.

Pro rozhodčí, což mohu osobně potvrdit to byl ale tvrdý konkurent na hřišti. Bojoval s kapitánskou páskou i bez ní za svůj tým. Nerad prohrával , nicméně uměl rány rozdávat, i přijímat, uměl i šikovně padat, ale hlavně dokázat dávat góly jako na běžícím páse. Zkrátka, Petr je a zůstane stále nejen pro mne panem  fotbalistou. Petře hodně zdraví do další šedesátky  !!!!

                                                              Miroslav Sedlmaier, autor stránek





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku