Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Lepeška v Klatovech končí.

Lepeška v Klatovech skončil.

Do konce podzimu povede mužstvo karel Krejčí z horažĎovic

Tomáš Kanta
Porážka 0:4 v Čížové byla poslední kapkou pro vedení divizních Klatov. Předseda oddílu Jindřich Sojka se rozhodl odvolat trenéra Martina Lepešku, který do západočeského klubu přišel před sezonou. Poslední dva podzimní zápasy povede mužstvo sportovní manažer Karel Krejčí.
„Trenéra jsme odvolali kvůli absolutně neuspokojivým výsledkům. Pořád jsme čekali na nějaký zlom, ten ale nepřišel, tak jsme sáhli 
k tomuto kroku už dvě kola před koncem podzimní části, protože i v těchto posledních dvou kolech je pro nás moc důležité uhrát nějaké body," vysvětlil Sojka.
Klatovy jsou se 16 body na 12. místě a od sestupové příčky je dělí sedm bodů. „Něco jsme s tím museli dělat. Každý bod může být nakonec rozhodující a chceme získat nějaké ještě v posledních dvou zápasech. Nejhorší bylo, že mužstvo nemělo tvář, nefungovalo to v obraně ani v útoku," řekl Sojka s tím, že v zimní přestávce klub rozhodne o realizačním týmu pro jarní část sezony.
Lepeška se snažil do sestavy zapracovat co nejvíce mladých hráčů. „A to chce nějaký čas. Každopádně vedení mělo představy o větším bodovém zisku. Tyto dvě cesty nešly moc skloubit, takže tady se naše pohledy na tu situaci rozešly. Vedení se rozhodlo dát přednost rychlejším bodovým ziskům," uvedl Lepeška.




Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku