Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Jubilant Karel Šot

 

karel šot slaví 70. narozeniny

V pondělí 31. října se dožívá významného životního jubilea 70 let pan Karel Šot z Těšetin (na snímku).
Dalo by se říci, že sportu zasvětil celý svůj život. Dlouhá léta pracoval na Okresním výboru ČSTV Klatovy a po roce 1989 pak v nástupnickém Pošumavském sportovním sdružení Klatovy, kde zastával různé posty až do odchodu do důchodu. Sportu se věnoval i mimo zaměstnání, a to jak aktivně, tak také jako funkcionář.

Karel Šot je jedním ze zakladatelů fotbalového oddílu v Mochtíně, kde je již od začátku svého působení duší nejen fotbalu, ale veškerého sportu.

Pro sportovní veřejnost pořádá každoročně Mochtínský přespolní běh, pro mládež turnaje v sálové kopané, ve florbale apod. Koncem roku organizuje turnaj ve stolním tenise a rozlučkový turnaj v „sálovce“, ve které nezapomíná ani na staré gardy.

Nejčastěji je však na fotbalovém hřišti, kde se stará o zázemí mochtínských fotbalistů. Za svoji dlouholetou činnost pro fotbal byl oceněn od fotbalového svazu cenou Dr. Václava Jíry. Léta také přispívá sportovními články do Klatovského deníku.

Poděkování za jeho práci a přání hodně štěstí, zdraví a životního elánu do dalších let posílají Karlu Šotovi členové TJ Sokol Mochtín, OFS Klatovy a redakce Klatovského deníku a k přání k významnému jubileu se připojují také naše webové stránky www.sumavanet.cz/fotbal  .    

   

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku