Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KP muži 2. kolo 20.-21.8. 2016

  

NÝRSKU CHUTNÁ VYHRÁVAT I V KRAJI A VEDE TABULKU

I PODRUHÉ BYL LUBSKÝ START VE SVÉRADICÍCH ÚSPĚŠNÝ

 

         Krajský přebor má za sebou teprve dvě kola, nicméně i za tento čas musela krajská elita týmů, která v něm startuje vzít na vědomí fakt, že je mezi nimi nováček, kterému zachutnalo po postupu vyhrávat také v krajském přeboru. A nejen to museli soupeři Okuly Nýrsko skousnout, museli vzít na vědomí také to, že po dvou kolech je v tabulce nejvýše tento nováček  z Pošumaví!  

       Dva měsíce po té, kdy ve Svéradicích lubský Start úspěšně výhrou 4:2 zakončil minulý ročník krajského přeboru se na stejné bojiště opět vrátil, a byl to návrat znova úspěšný.  Ve druhém kole nového ročníku zde, přestože od 41. minuty dohrával o deseti bez vyloučeného Švátory, dokázal uhrát remízu a další bod si z derby odvezl za úspěšnější střelbu pokutových kopů.

     Je pravda, jak úvádíme v úvodu, že máme za sebou pouze první dvě kola. Týmy z KP čeká dlouhá pouť v podobě v podobě dalších 28 zápasů. Vše může a asi bude nakonec jinak, ale není to při pohledu na tabulku : 1.Nýrsko, 4.Luby a 5.Svéradice krásný začátek ?

 

 

SVÉRADICE

LUBY

1:1 

 (0:1)

  

PK 2:4

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VŠECHNY VÝSL. TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

I PODRUHÉ BYL LUBSKÝ START VE SVÉRADICÍCH ÚSPĚŠNÝ

(převzato z klubových stránek Startu Luby)

První poločas přinesl množství lubských šancí, z pozorné defenzivy přecházeli naši hráči do rychlých protiútoků - vypracované gólové šance ale nedokázali proměnit. Ujala se pouze bomba Honzy Voráče z přímého kopu po přiťuknutí Čipery. V 41. minutě byl po 2 ŽK (obě zbytečné) vyloučen Švátora, což vrátilo domácí do zápasu. Druhý poločas přinesl očekávanou územní převahu Svéradic, podepřenou nepřesným HR, který přehlížel některé hrubé fauly domácích, jejichž vrcholem byl brutální faul na Coleho, který poté musel pro zranění střídat. V 61. minutě se podařilo Svéradicím srovnat skóre, zcela volný Beránek s přehledem proměnil. Penalty nám naštěstí vyšli, brankář Kalaš dokázal vychytat 2 domácí střelce. 

Václav Dušek (Svéradice)

První minuty utkání byly vyrovnané a ani jedno mužstev se nedostávalo na dostřel soupeřovo branky. Postupem času se začala projevovat rychlost lubských hráčů a z bleskových protiútoků často přečíslovali domácí obranu a vytvářeli si zajímavé příležitosti, ale zatím bez gólového efektu. Nakonec ale udeřilo ze standartky. Po přiťuknutí Čipery vypálil tvrdě z pravé strany Vokáč a prostřelil vše co mu stálo v cestě, včetně gólmana Soukupa. O pár minut později měl stejnou příležitost Beránek, ale  gólové střele stála ve zdi v cestě hlava jednoho z obránců Lub. V 37. minutě se dostal do brejku Švátora, jeho šanci však zmařil brankář Michal Soukup a dorážka hlavou skončila na břevně domácí branky. V závěru poločasu se ale  nejlepší  hostující hráč Švátora vyfauloval a  po druhé žluté a následné červené musel předčasně pod sprchy. Přesilovou hru využili Svéradice v 61. minutě, kdy si na přesný pas Heřmana naběhl Beránek a levou nohou nekompromisně zavěsil. V dalším průběhu pokračoval tlak domácích ale všechny akce buď končily před pokutovým území Startu Luby a nebo když už  hráči do vápna pronikli, místo zakončení se začali utápět v kličkách a brankář  Kalaš byl prakticky bez práce. Je třeba připomenout, že Luby po celý zápas hráli velmi tvrdě a jejich zákroky byly často za hranicí únosnosti. Do konce zápasu se na skóre již nic nezměnilo a v následných penaltách byli úspěšnější hráči hostujících Lub, kteří zaváhali pouze jednou.

Branky: 61. Beránek Vlastimil - 20. Voráč Jan

ŽK 4:6, ČK: 0:1 (41.Švátora), 100 diváků .

Rozhodčí: Žák Ondřej - Svatík Martin, Mazán Jan. Delegát: Havlík Václav.

Sestavy:

FK Svéradice: M. Soukup - J. Sova  , D. Klas  (46. L. Petřík ) - R. Kába  (70. S. Krejčík [-] ) , V. Brůha  , S. Makovec  , M. Klas  , M. Heřman , M. Chaloupka  (80. M. Mikeš , V. Beránek , Z. Prokopec

TJ Start Luby: J. Kalaš - F. Sýkora  , M. Pivoňka , A. Čížek  , K. Křížek , M. Vejskal - M. Havlovic (63. V. Koželuh  , J. Cole (73. M. Mašek ) , P. Čipera  , J. Voráč  - K. Švátora (41. ČK)

 VIDEO

 

NÝRSKO

HOLÝŠOV

3:1

(3:0)

  

  

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VŠECHNY VÝSL. TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

NÝRSKU CHUTNÁ VYHRÁVAT I V KRAJI A VEDE TABULKU

Stanislav Steiner

K prvnímu domácímu utkání nastupovalo mužstvo domácí Okuly s odhodláním potvrdit zisk tří bodů z minulého kola. Utkání lepé začali hosté, kteří měli velkou brankovou příležitost v 8.minutě  utkání, když J. Valachovič ve stoprocentní šanci trefil pouze tyč domácí branky. V 15.minutě  utkání se na vlastní polovině hřiště dostal k míči P.Výtisk, prošel obranou soupeře, přihrál T.Györgymu a ten   akci zakončil přesnou střelou do sítě branky hostů. Vstřelená branka domácí mužstvo uklidnila a jeho hráči předváděli výborný výkon a hosty prakticky nepustili k ohrožení nýrské branky.

Ve 22.minutě  se dostal k míči T.György postupoval na branku soupeře, ale byl sražen zezadu bránícím obráncem V.Kaasem, který za tento zákrok dostal ČK.

V 26.minutě  se po pravé straně hřiště uvolnil I.György ,jeho přihrávku usměrnil T.Rubáš na P.Výtiska a ten se nemýlil.

Domácí mužstvo se dostalo do herní pohody a výsledkem byla akce kdy I.György přihrál P.Výtiskovi, ten vybíhal z vlastní poloviny hřiště a akci přesně zakončil. Ve 41.minutě  po akci M. Trefance, se do šance dostal T.Rubáš, ale nastačil zakončit. Domácí mužstvo v prvním poločase předvádělo výborný výkon a divákům se takový fotbal musel líbit.

V nástupu do druhého poločasu měli brankovou příležitost hosté, když po trestném kopu, který zahrával M.Černohorský, T.Levička netrefil hlavou nýrskou branku.

V 62.minutě  fauloval v pokutovém území domácího mužstva V.Eliáš hráče hostů  V.Moura, rozhodčí  za faul nařídil pokutový kop , který M.Černohorský bezpečně proměnil a snížil tak stav utkání na konečných 3 : 1.

Vstřelená branka hosty nabudila, jeho hráči, ač v deseti získali herní převahu. Jejich akce končily na dobře bránící obraně domácích. V 76.minutě  se ke střele dostal M Černohorký, ale přestřelil nýrskou branku.

Do konce utkání domácí mužstvo kontrolovalo hru, velice dobře bránilo a nedovolilo hostům zkorigovat výsledek utkání. Vítězství domácího mužstva je zasloužené, zvláště za výkon ,který podalo v prvním poločase .

Branky: 15. György Tomáš, 26. Výtisk Petr, 36. Výtisk Petr - 64. Černohorský Miroslav (PK)

Rozhodčí: König Michal - Lhoták Luděk, Havránek Martin. Delegát: Mudra Zdeněk. ŽK 3:1,ČK 0:1(22.min.Kaas), diváků 100.

                                                                      VIDEO

Foto z utkání Nýrsko Holýšov Milan Kilián - Klatovský deník.

 Ostatní výsledky: 

TJ Rozvadov - TJ Přeštice  0:2 (0:0) 

Branky: 56. Přibáň Tadeáš, 69. Ornet Josef

 

Sokol Lhota - FC Chotíkov 1932 1:0 (1:0) 

Branky: 35. Peroutka František

 

Jiskra Domažlice B - SK Slavia Vejprnice 2:1 (0:0)

Branky: 78. Falout Marek, 81. Sova Tomáš - 51. Paul Lukáš

 

SSC Bolevec - SK RAPID PLZEŇ 1:2 (1:1)

Branky: 36. Klečka Jaroslav - 16. Pavlíček Lukáš, 60. Davídek Tomáš

 

TJ Zruč - FC Rokycany B 2:1 (1:0)

Branky: 43. Karpíšek Petr, 48. Jelínek Tomáš - 52. Lev Jiří

ČK: Šafář

 

Baník Stříbro - SK PETŘÍN PLZEŇ  0:2 ((0:1)

Branky:  26. Hartl Jiří, 58. Zoubek Lukáš

 

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

-

Skóre

Body

Penalty +

Penalty -

1

FK Okula Nýrsko

2

2

0

0

5:2

6

0

0

2

TJ Zruč

2

2

0

0

4:1

6

0

0

3

SK PETŘÍN PLZEŇ

2

1

0

0

4:1

6

0

0

4

TJ START LUBY

2

2

0

0

2:1

5

1

0

5

FK Svéradice

2

1

0

1

4:2

4

0

1

6

Sokol Lhota

2

1

0

1

6:5

4

0

1

7

Baník Stříbro

1

1

0

0

1:0

3

0

0

8

Jiskra Domažlice B

2

1

0

1

2:2

3

0

0

9

TJ Přeštice

2

1

0

1

2:2

3

0

0

10

SK RAPID PLZEŇ

2

1

0

1

3:4

3

0

0

11

FC Chotíkov 1932

2

1

0

1

1:2

2

1

0

12

TJ Rozvadov

2

1

0

1

5:7

2

1

0

13

FK Holýšov

2

0

0

2

2:4

1

0

1

14

SK Slavia Vejprnice

2

0

0

2

2:4

0

0

0

15

SSC Bolevec

2

0

0

2

2:4

0

0

0

16

FC Rokycany B

2

0

0

2

1:3

0

0

0





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku