Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Favorit rozstřílel divizní Klatovy

 

POHÁR FAČR - MOL Cup

LIGOVÁ JIHLAVA SI V KLATOVECH ZASTŘÍLELA

Cesta divizních Klatovy letošním pohárem FAČR Mol Cup ukončila ve druhém kole ligová FC Vysočina Jihlava, která si na hřišti v Klatovech udělala střelnici a domácí rozstřílela  vysoko 1:9. Jediný úspěch domácích dal za stavu 0:5 Michal Lukeš. 


 

 

  KLATOVY

FC Vysočina JIHLAVA

1:9

(0:5)

  

  

 
Branky  domácí:

64. Lukeš Michal

Branky hosté : 5.,13. a 69. Harba Hars, 16. a 23. Dvořák Pavel, 41. a 81.  Šamánek Rostislav, 80. Urblík Josef, 89. Fulnek Jakub.
Rozhodčí : Franek Pavel, Blažej Petr, Mokrusch Tomáš
 ŽK :  -  ČK :  -  Diváků:  610

 Termín :

 10.8.  17:00  

Sestava Klatovy : Rojík Jaroslav - Krásný Lukáš (78,Herman Jan), Rybák Petr ,Pavlovič Daniel, Janda Martin ,Mészáros Milan (K), Vojtko Ivo ,Chirinciuc Denis (63.Matějka Daniel), Kotrba Petr (69.Dolanský David ), Lucák Milan, Lukeš Michal . Trenér : Lepeška Martin
Jihlava : Rakovan Matěj- Blaič Zvonimír , Krejčí Jiří (K) , Hronek Petr (67.Urblík Jozef),Šamánek Rostislav ,Štěpánek David ,Harba Haris ,Fulnek Jakub , Mišun Milan , Rosa Antonín(46.Rabušic Michael), Dvořák Pavel (46.Urdinov Yani). Trenér:  Hipp Michal. 

"Ráz utkání výrazně ovlivnil náš velmi dobrý vstup do utkání, kdy jsme rychle eliminovali elán a odhodlání domácího celku tím, že už v 5. minutě jsme vstřelili vedoucí branku a poměrně brzy druhou. Prosazovali jsme se průnikovými přihrávkami, zejména v první půli jsme dominovali a po vydařených kombinacích jsme stříleli branky. A to jsme řadu dalších příležitostí spálili. Těší mne, že se slušnými výkony na svých postech prezentovali fotbalisté, kteří toho v aktuálním  ligovém ročníku moc neodehráli. Jsem rád, že se v Klatovech nikdo nezranil a utkání se proměnilo ve velmi dobrý herní trénink našeho týmu. Rád bych ocenil i výkon domácího mužstva, které nebetonovalo a snažilo se hrát otevřený fotbal. Myslím, že diváci si přišli na své a viděli řadu pěkných akcí a gólů," okomentoval pohárový duel kouč Michal Hipp  

 

Foto Mgr. Pavel Hladký. Další foto najdete ve fotogalerii  www.sumavanet.cz   a nebo ZDE 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku