Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor mužů 1 . kolo 27.-28.8.2016

HRADEŠICE VYSTRKUJÍ RŮŽKY -  BOLEŠINY VYSTŘÍDALY V  ČELE TABULKY VRHAVEČ -  MALÝ BOR POSLAL KE DNU HARTAMICE A POSKOČIL NA DRUHÉ MÍSTO -  BUDĚTICE STÁLE BEZ BODŮ

Po dvou předehrávaných posledních dvou kolech najeli účastníky okresního přeboru na jízdní řád, kterým je pro ně rozlosování soutěží. Na programu bylo první kolo a v něm jsme byli svědky již několika překvapení. Tím asi největším je dosavadní způsob, jakým odehráli první tři kola Sokol Malý Bor. Tento tým společně s SK Bolešiny tvoří dvojici, která se může pochlubit tím, že dosavadní kola absolvovala bez ztráty kytičky. To je také důvod, proč se usadili na čele tabulky.


  
 

HARTMANICE

MALÝ BOR 

0:3

(0:1)

  

  

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0


      

Branky: 21. Kalčík Jakub, 66. a 74. Sládek Ladislav, ŽK 3:1, diváků 80.
Rozhodčí Bureš Jiří, Jakš, Panušková.

Sokol Malý  Bor společně s  SK Bolešiny tvoří dvojici, která se může pochlubit tím, že dosavadní kola absolvovala bez ztráty kytičky. To je také důvod, proč se oba usadili na čele tabulky, M.Bor na místě druhém. 

 
 

 BUDĚTICE

 SK BOLEŠINY 

1:3

(0:2)

  

  

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

 Branky: 60. Janečka Petr - 3. Martínek Aleš, 18. Hodl Petr, 50. Šmolc Jiří. Rozhodčí: Bína Roman - Panušková Aneta, Špindlerová Zuzana. ŽK 3:1, 115 diváků.
Ani ve druhém domácím zápase se nováček bodově neprosadil a ztrátou bodů přispěl hostům k tomu, že se usadili na čele tabulky.

     
 

VRHAVEČ

S.HRADEŠICE

1:1

(0:0)

  PK 4:5  

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

    Branky: 51. Krýsl Alois - 55. Melka Jakub
Rozhodčí: Špindlerová Zuzana - Hessová Tereza, Petličarovský Ivan. ŽK 2:1, 100 diváků.
Dosud vedoucí Vrhaveč po impozantním začátku vyklidila, alespoň pro toto kolo pozici na čele tabulky. Důvodem je ztráta bodů doma remízou se Sokolem Hradešice, které podruhé venku vyhrály na pokutové kopy a drží krok s čelem tabulky.  

    

 

V.BOR

MĚCHOLUPY  

1:3

(0:0)

  

  

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

 Branky: 81. Nováček František - 47. Zedník Martin, 52. Rašek Josef, 85. Bálek Dušan
 
Rozhodčí: Mazanec Marek - Rubáš Jakub, Bína Roman. ŽK 3:1, 70 diváků.
Hosté po té kdy vyhráli v Buděticích a doma přišli o body s Vrhavčí tentokráte opět rabovali na hřišti předposledního týmu minulého ročníku OP ve Velkém Boru a to věrné místní příznivce příliš nepotěšilo.

    

 

NEZAMYSLICE

 SUŠICE B 

2:1

(1:1)

  

  

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

 Branky: 21. Jiřík Josef, 84. Kubovec Josef - 16. Farták Josef
Rozhodčí: Simbartl Václav. ŽK 2:2, 40 diváků . Do třetice všeho dobrého i zlého, v tomto případě se to týká Nezamyslic.. Tu první část ve zlém prožili, jako domácí v prvních dvou kolech kdy přenechali body na SK Bolešiny a Startu Luby B. Do třetice již to doma vyšlo a tři body tentokráte zůstali po vítězství nad sušickou rezervou doma.    

  
 

DEŠENICE

LUBY B 

1:2

(0:1)

  

  

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

 Branky: 86. Kajínek Luboš - 22. Johánek Marek, 46. Pivoňka Michal
Rozhodčí: Stach Vladislav - Petrželka František, Petrželková Kateřina. ŽK 3:0, 52 diváků.
Domácí nováček tentokráte tahal v tomto duelu s kvalitním soupeřem za kratší konec. Podařilo se mu pouze korigovat dvoubrankové vedení hostů, nicméně na zisk bodů, které viselo hodně nízko  to nestačilo.

     
 

S.BĚŠINY

D.JANOVICE 

2:2 

(2:0)

  

 PK 4:5 

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

 Branky: 6. Petrželka František (pen.), 12. Vališ Miroslav - 52. Urban Miroslav, 64. Šlegl Jan
Rozhodčí: Duda Miroslav - Rubáš Jakub, Hofmeisterová Marie,ŽK 0:1,  30 diváků .

(převzato z web.stránek D.Janovice)V neděli za velmi horkého počasí jsme zajížděli do Běšin. Sestava doznala oproti normálu několik změn i s tím , že hned pět hráčů okusilo slunečné počasí již podruhé o tomto víkendu ( Venca , David , Pepa , Petr a Roland ). Chyběl Viktor pro bolest zad , také na marodku usednul střelec z minulého kola  Patrik Šveňha . Další Patrik ( Petruška ) byl na rodinném výletu .První místo v nespolehlivosti obsadil Mejla - omluvenku neposlal ( stane se ) , nicméně by mohl mít aspoň v neděli zapnutý mobil. To jest hrající trenérská dvojice  David s Matesem měli k dispozici 12 lidí , na poslední chvíli vypomohli kluci z Béčka - Petr Šveňha a na druhý poločas to stihnul Roland – oběma je třeba poděkovat za rychlou reakci .
Do zápasu jsme vstoupili bohužel velmi špatně. Naši hru provázely nepřesnosti v kombinacích , v soubojích jsme byli ti druzí . Už v 6.minutě domácí udeřili. To běšinský útočník dostal balon do vápna , s kterým do souboje šel Venca . Vencův zákrok, tak jako v sobotu, byl kupodivu posouzen hlavním arbitrem jako nedovolený a tak se kopala pentle . A aby byl scénář naprosto stejný , následně F. Petrželka s přehledem penaltu proměnil 1 : 0 . Po obdrženém gólu jsme se snažili hecnout a začít hrát. Povedlo se nám dostat do střeleckých příležitostí . Jmenovitě  Míra , Mates a David zahrozili , ale chyběla přesnost v zakončení . Největší naši šanci v prvním poločase měl David , který po centru Šimpiho do vápna se dostal k vyraženému balonu ( nechme stranou , že tento obranný zákrok domácího hráče byl díky jasné ruce a o brankáře se nejednalo ) a z dobrých 20 metrů vyslal pumelici , kterou vyrazil bravurně domácí brankář . Bohužel zmíněná ruka odvedla od hry všechny naše hráče ve vápně ( lidově řečeno kecali s rozhodčím ) . Kdyby tomu tak nebylo, mohli jsme v klidu vyražený balon po Davidově jedovce vrátit do brány . Na kdyby se ale fotbal nehraje . Výživný úvod utkání nepočetné skupince domácích fandů zpestřila 12.minuta . To tak nějak již tradičně ( bohužel ) se Láďovi vloudila na kopačky hrubka jako Brno . Láďa vyběhnul na balon za obranu , ideálně sestřihnul nohou běšinský trávník , tj. minela jako prase , a tak domácí Vališ naprosto pohodlně zavěsil do prázdné 2 : 0 . Domácí po velmi dobrém začátku se snažili vycházet ze zabezpečené obrany a hrozit z brejků . Naše hra letmým pohledem nepostrádala snahu , co ale hodně postrádala , byla fotbalovost . A tak celkem nudná druhá část první půle směřovala do poločasové přestávky . Aktuální stav domácím více než vyhovoval . Naše barvy , jak již bylo zmíněno , se tak říkajíc fotbalově hledaly . Asi nejpřesnější vyjádření by bylo, že mezi 20 - 45 minutou utkání si podávala ruku bída s nouzí. Určitým zpříjemněním pro domácí fanoušky přispěla 30 min. V hlavní roli byl Láďa, který opět zahrál na nervovou soustavu všem našim hráčům , když ideálně namazal domácímu Vališovi . Domácímu útočníkovi tak byl náš mladý brankář jeho nejlepším nahrávačem a tak možná proto mu to chtěl Vališ vrátit , protože nechal Láďu vyniknout při zmaření jasné tutovky .Po první pětačtyřiceti minutovce jsme odcházeli do šaten s pocitem velmi podobným , jaký jsme měli pře 14 dny  v nedaleké Vrhavči .
O poločase trenérská dvojka se snažila tým vyhecovat , protože byť domácí jasně vedli , rozhodně to nebylo zásluhou jejich velkých fotbalových kvalit .
Slova padla na úrodnou půdu a do druhého poločasu nastoupilo v dukláckých dresech tak říkajíc jiné mužstvo . Od prvních minut druhého dějství jsme měli taktovku hry pevně v rukou . Jako první zahrozil Mára Švůgr po ideální přihrávce za obranu od Davida. Mára neseřídil úplně přesně mířidla a trefil domácího brankáře . Jako  přes kopírák byla další šance , v roli neúspěšného střelce po Mírovo přihrávce byl David . Akce střídala akci a v 50 min měl opět dobrou příležitost ke skórování David . Jeho hlavička po Matesově centru měla bohužel 10 cm navíc , než by bylo potřeba . Domácí  tým najednou nevěděl , kde má dříve být . V 52. minutě jsme se konečně dočkali . To doslova po obléhání domácí svatyně protlačil balón do sítě Míra 2 : 1 .  Vstřelená branka ještě více okysličila naši hru a hrálo se tak říkajíc na jednu bránu .  V 64. minutě jsme srovnali skóre utkání . Propadnutý balón z rohu vrátil před branku pěkným centrem Pepa . Před bránou se nejvýše vyšplhal Šimpi a jeho hlavička měla dostatečnou razanci i přesnost 2 : 2 . Následující minuty byla naše hra o tom , jestli dovršíme obrat v utkání . Bohužel k nátlakové hře se už nepřidaly přesná zakončení . Asi největší šanci parádně vylapal domácí gólman , to Davidova střela mířila k tyči . A tak po devadesáti minutách se již značně vysílení domácí dobrali aspoň k remíze.
David s Mírou určili hráče na pentle . První šel Hagi a nemýlil se , domácí odpověděli stejnou mincí .  Druhé kolo bylo stejné-  domácí proměnili a za nás byl úspěšný Roland. Třetí kolo selhal domácí Madera,  Láďa vystihnul směr a připsal si úspěšný zákrok. Macek nepohrdnul nabídnutou příležitostí a zavěsil . Čtvrté kolo byli střelci úspěšní ( za nás se trefil David ). V páté sérii dal razítko na druhý bod Míra. Po zápase v šatnách jsme si plácli. Dva body mají svou cenu hlavně s ohledem na hodně bídný první poločas . Nicméně před zápasem jsme měli určitě ambice na tři body , ke kterým hlavně díky parádnímu  druhému poločasu nebylo daleko . Tři kola jsou za námi a start do nové sezony můžeme vyjádřit školním hodnocením 2 -  . Máme 5 bodů a jsme na 7 místě . V následujícím kole jedeme v neděli do Malého Boru . Tento tým doslova udivuje všechny v OP . Po třech kolech spolu s Bolešinami je 100% a tak nás nečeká určitě nic snadného . Velkou komplikací je počet omluvenek na tento víkend a tak již s předstihem řeší výbor posunutí začátku na 14 hod . Důvod je prostý – ve stejný den hraje naše Béčko v Mochtíně od 17 hod a vypadá to vypadá , že na neděli budou mít oba mančafty k dispozici 17 - 18 lidí .

 

    





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku