Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.A třída 6. kolo 17.-18.9.2016

PAČEJOVSKÝ PŘEDSEDA KLUBU TOMÁŠ CIHLÁŘ DOSTAL OD HRÁČŮ K ŽIVOTNÍMU JUBILEU KRÁSNÝ DÁREK

MOCHTÍN PŘIVEZL BODY Z CHLUMČAN

HORAŽĎOVICE NEUDRŽELY VEDENÍ NA HŘIŠTI NOVÁČKA

 

      Krásný dárek dostal ve stejný den, kdy slaví se svými přáteli životní jubileum , kulatou „60“ pačejovský předseda klubu, místní patriot a hybná páka místního sportu a fotbalu Tomáš Cihlář. Pačejovští svému předsedovi přivezli ze hřiště plzeňské Košutky cenné, v pořadí v tomto ročníku již třetí vítězství z venku ! Není dárek jako dárek, ale pro Tomáše Cihláře to byl dárek nejkrásnější ! takže i my se k tomuto dárku připojujeme s blahopřáním všeho nejlepšího !!!

    Blahopřát zasluhují také hráči TJ Žichovice, kteří dokázali v šestém kole 1.A třídy na svém hřišti jako první, se kterými dosud stoprocentně bodově úspěšný lídr tabulky Sokol Křimice ztratil první bod.

    V neděli čekaly další dva týmy z Pošumaví důležité souboje na hřištích nováčků soutěže. Zatím co Mochtín po domácí výhře před týdnem nad Košutkou namlsaný tímto vysokým vítězstvím5:0 si dovolil další pamlsek, vyhrál v Chlumčanech rozdílem třídy a již v druhé zápase za sebou uhájil čistou nulu.

    Pro Horažďovice jejich cesta za obhajobou druhého místa na Chodsko nedopadla podle představ tohoto týmu. Ze hřiště nováčka , který se na ně v tabulce dotáhl na rozdíl jednoho bodu se horažďovičtí vrátili s prázdnou a klesli na třetí místo.     

 


   

 

Košutka Plzeň - Sokol Pačejov 1:3 (0:1)

 Zdeněk Voska
  Začátek zápasu patřil hostům. Hned v úvodu se mohl trefit Žák, ale jen přestřelil. Další šanci vypracoval Klásek, který naservíroval přihrávku na volného Panušku, který nejprve trefil před sebou stojícího brankáře a následnou dorážku poslal nad branku. Domácí se bránili pouze odkopy a dopředu byli neškodní. Šanci, která volala po gólu, zakončoval Jarda Kubaň, ale domácí brankář Frémund střelu z úhlu vychytal. Psala se asi 15. minuta, když i domácí dokázali přehrát hosty a dostat se do zakončení. Bylo to díky trestnému kopu, který přinesl velký zmatek v naší obraně. Naštěstí brankář Kozlík byl na místě. Postupem času se domácí osmělovali a hra byla najednou vyrovnaná. Hosté se nakonec zasloužené branky dočkali. Po dvou zápasových půstech se 29. minutě zahrával trestný kop. K míči se postavil Panuška a přesně ho posadil na hlavu Kláska, který ho posunul k tyči za bezmocného brankáře Frémunda. Bohužel hosté po vstřeleném gólu polevili a následně mohli ve 33. minutě být potrestáni. Krásně k tyči se trefil Triner, ale brankář Kozlík reflexivně vytáhl na roh. Závěr poločasu patřil domácím, kteří byli lepším týmem, ale vyrovnat se jim nepodařilo.

    Po změně stran se hrál od úvodu vyrovnaný fotbal. Mírně se přitvrdilo, k čemuž bezesporu napomohl mokrý terén, ale zápasu to neuškodilo. Na gól jsme v druhém poločase nečekali dlouho. V 54. minutě skóroval Panuška, který se trefil po přízemní přihrávce do vápna od Jardy Kubaně. Další gólová radost přišla v 63. minutě, kdy se prosadil ve vápně Jarda Kubaň a nekompromisní střelou prostřelil domácího brankáře.  V této fázi zápasu se zdálo, že je zápas rozhodnutý, ale domácí si svou aktivitou snížení zasloužili. V 74. minutě se trefil Triner po pěkné kombinační akci. Domácí svůj tlak zvyšovali, ale ten nakonec vyzněl naprázdno.

    Pačejovští hráči  zaslouží velkou pochvalu. Zápas odjezdili a konečně se i prosadili v koncovce. Teď bude velmi důležité tento výsledek potvrdit doma příští týden proti Chlumčanům.      

Sestava:  Kozlík – Kubáň M. – Žák – Pavelec – Choun – Klásek – Hlůžek (K) /ŽK/ - Hosnedl P. /85.min. Sedláček/ – Štětina – Kubaň J. /90.min. Štěpán F./– Panuška V. 

Branky: 74. Triner Daniel - 29. Klásek Václav, 54. Panuška Vítek, 63. Kubaň Jaroslav. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - Ruda Daniel, Frgal Lukáš. Delegát: Mareška Ladislav. 95 diváků, ŽK 3:1.

Zápisy

VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA


 


TJ Žichovice - Sokol Křimice 2:2 (0:0) PK 4:5

 JAK LÍDR TABULKY POPRVÉ NĚCO V ŽICHOVICÍCH ZTRATIL
(převzato z web.stránek TJ Žichovice)
Zápasy s Křimicemi nám v poslední době moc nevycházejí a dnes se nám to podařilo zlomit jen částečně. Velkým nasazením a napadáním jsme eliminovali kombinační vyspělost soupeře a tři body jsme měli na dosah. O naší ztrátě rozhodla poslední střela zápasu, ale výkon jsme rozhodně špatný nepředvedli, to samé platí i pro soupeře.

Od úvodního hvizdu přesného rozhodčího Havránka jsme si vynutili převahu a dostávali se do střeleckých příležitostí. Ty jsme bohužel nevyužívali, protože všechny střely mířily mimo branku hostí. Hosté hrozili z rychlých protiútoků a v závěru poločasu nás zatlačili, ale vyloženou příležitost si nevytvořili.

Po poločase neudržel nervy na uzdě Kovačič a daroval nám půlhodinovou přesilovku. Hosty to však spíše povzbudilo k odvážnějšímu výkonu. Do vedení jsme se však dostali my díky Benediktovi, který se prosadil po rohovém kopu Chalupy. Jedinou chybu naší defenzivy však potrestal Bezdička, který se tváří v tvář Landovi nemýlil. Pět minut před koncem jsme si vzali vedení zpět díky pohotovému zakončení Šišky. V nastaveném čase už byla s prohrou smířena i hostující lavička, nikoli však kanonýr Bezdička. Precizním přímým kopem poslal zápas do penalt. I v těch jsme měli hosty na lopatě, ale nakonec jsme rozstřel do vítězného konce nedotáhli.

Branky: J.Benedikt, R.Šiška – V.Bezdička 2, penalty za Žichovice proměnili R.Šiška, O.Musil, J.Jiřík, J.Beneš, nedali P.Bálek, R.Beneš, J.Šimáček, rozhodčí Havránek, ŽK 5:5, ČK 0:1, diváků 100

Sestava Žichovic:  J. Landa  - P. Bálek , J. Benedikt , O. Musil  , J. Jiřík ,  M. Špírek (67.J. Beneš) , R. Beneš , O. Chod (74. J. Šimáček , O. Chalupa (90. M. Linhart  ,R. Šiška  , L. Mourek  

 

Zápisy

VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA


 


Start Tlumačov - FK Horažďovice 2:1(1:1)

 

Trenér Jiří Mazuch FK Horažďovice
Ve srovnání s minulým vítězným zápasem v domácím prostředí tým FK Horažďovice nastoupil v Tlumačově v silně zredukované sestavě pouze s jedním náhradním hráčem. Bez ohledu na tuto skutečnost v první části utkání měli převahu horažďovičtí hráči, kterou mohl již v 8. minutě brankou zúročit T. Jůda. Téměř „hokejovým blafákem“ si nejdříve posadil na zem obránce i brankáře, ale bohužel míčem trefil pouze břevno tlumačovské branky. V 17. minutě následovala akce po ose Hnídek-Jůda-Šafanda. Posledně jmenovaný Marek Šafanda se nemýlil  - 1:0 pro FK Horažďovice. Bohužel stále přibývaly chyby v obraně horažďovického týmu (špatné obsazování tlumačovských útočníků), které vyvrcholily ve 28. minutě nejdříve neproměněnou penaltou Tlumačova a následně pak brankou L. Leitla ve  44. minutě tzv. „do šatny“ – 1:1. Ve druhém poločase tým  FK Horažďovice opět neproměnil několik gólových šancí, navíc chyby v horažďovické obraně pokračovaly, z nichž jednu  v 56. minutě domácí fotbalista M. Wolf zužitkoval ve vítěznou branku domácích 2:1. Závěrečný nápor Horažďovic Tlumačov s úporným úsilím ubránil. V brance Horažďovic podal i přes dva obdržené góly výborný výkon Miloš Boř.  
Branky: 44. L. Leitl , 56. M. Wolf - 17. M. Šafanda
Počet diváků: 150 .Rozhodčí: Duda Václav - Schneider Josef, Fillinger Miloš.
Sestava FK Horažďovice: Boř Miloš, Zdichynec Lukáš,  Janouškovec Jiří,  Šafanda Marek (K), Šašek Martin, Forman Jakub, Sova Jan,  Jůda Tomáš, Greger Tomáš, Nauš Josef, Hnídek Tomáš /61. min. Šafránek Stanislav/


Zápisy

VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA


 


Keramika Chlumčany - Sokol Mochtín 3:4 (0:3)

 V dalším kole, tentokráte na hřišti v Chlumčanech, zabodovali naplno !.
Do tabulky I.A třídy si připsali další tři cenné body - blahopřejeme !
(převzato z web.stránek S.Mochtín - autor Karel Šot)
Domácí Keramika vyhrála suveréně I.B třídu, je staronovým účastníkem I.A třídy a před tímto duelem měla 5 bodů, což jí pasovalo do role favorita. Náš tým ale byl odhodlán neprodat svoji kůži lacino, chtěl znovu bodovat. A povedlo se mu to, i když to byla pěkná šichta a velké drama. Mochtínu i tentokráte vyšel výborně úvod utkání. Již v 7.minutě otevřel skore náš Tomáš Velek, který těžil z nebojácného průniku J.Žiaka a šikovného uvolnění od Zb.Smolíka - 0:1. Náš tým vedoucí branka "nakopla", byl při chuti, dařilo se mu. V 15. min. to bylo již 0:2 ! To byl faulován T.Babka, k VPK se postavil Jarda Cihlář, který svojí levačkou zakroutil míč přesně k tyči, domácí golman na něj nedosáhnul. O pouhé tři minuty později dal náš tým další gol, ale ten nebyl pro ofsajd uznán. Chlumčany pak přidaly, snažily se o vyrovnání, ale do šancí je naše obrana nepouštěla. Náš tým pozorně bránil, při každé vhodné příležitosti se pokusil o brejkovou akci. Jedna z nich se mu povedla ve 37.minutě, kdy po rychlém průniku přihrál do šance T.Babkovi Jarda Cihlář a ten se nemýlil - zvýšil na 0:3 pro Mochtín ! Domácí hráči to nevzdali, snažili se, kopali několik rohových kopů, ale kýženého golu se nedočkali. Naopak, ve 42. min. mohli znovu inkasovat. To se Mochtínu opět povedl rychlý brejk, z přečíslení a velké šance však gol nakonec nebyl. Minutu před přestávkou měli velkou příležitost na gol i domácí hráči, ale hlavičku k tyči vyráží náš golman na rohový kop. Po přestávce ale přišel velký obrat. Domácím pomohla laciná branka již ve 49.minutě, kterou vsítil po chybě našeho stopera P.Staňka domácí útočník Dušek, snížil na 1:3. Tlak Keramiky sílil, přicházely i její šance na gol. V 70.min. zachránilo Mochtín břevno, ale v 72.min. již naše obrana nepohlídala v dorážce střídajícího Nohavu a ten střílí kontaktní gol na 2:3 ! Vyrovnání měli domácí na dosah již v 80.min., ale v cestě jim stál náš "Kody", který střelu zblíska sráží, z brankové čáry pak míč do bezpečí odkopává Zdeněk Novák. Mochtín v této části hry již není schopen udržet míč na svých kopačkách, jen ho odkopává a to je málo. Domácí z toho těží, chtějí vyrovnat. A to se jim i podařilo. V 87.min. přichází faul ve vápně Zd. Nováka, domácí mají výhodu pokutového kopu. Ten proměňuje  Lukáš Tomášek, srovnává na 3:3, Keramika je na koni. Ne však dlouho. Mochtín bojuje, nechce se smířit s bodovou ztrátou. Již v nastaveném čase (rozhodčí nastavuje 4 minuty), je v 91.min v průniku před vápnem sražen Tomáš Babka, Mochtín bude mít výhodu VPK - poslední naděje. K němu se znovu postavil Jarda Cihlář, mazácky obstřelil zeď, umístěný míč domácí golman jen vyráží k našemu J.Bejvlovi, který ho posílá do sítě - zajšťuje Mochtínu znovu vedení na 4:3 ! Poslední tři minuty byly hektické, ale na výsledku se již nic nezměnilo, náš tým si z Chlumčan odváží všechny tři body ! Rozhodčí Petr Schwarz, AR Václav Duspiva a Antonín Liškutin, ŽK 1:5, 80 diváků. Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Jan Žiak, Jakub Bejvl, Pavel Staněk, Zdeněk Novák, Jiří Dolejš, Jiří Čeleda (90.Petr Švátora), Tomáš Velek (78. Strejc Stanislav), Babka Tomáš, Cihlář Jaroslav,  Smolík Zbyněk (53. Šafránek Jan), branky : VELEK Tomáš, CIHLÁŘ Jaroslav, BABKA Tomáš, BEJVL Jakub - po 1Branky: 49. Dušek Václav, 72. Nohava Lukáš, 87. Tomášek Lukáš (pen.) - 7. Velek Tomáš, 15. Cihlář Jaroslav, 37. Babka Tomáš, 91. Bejvl Jakub

Rozhodčí: Schwarz Petr - Duspiva Václav, Liškutín Antonín. Delegát: Cihlář František, 80 diváků 


Zápisy

VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA


 


 

Ostatní výsledky:

SK Kdyně 1920 - Slavoj Žihle nehráno

SK Horní Bříza - T.J. Tlučná 7:0 (4:0)

Nepomuk – Kralovice nehráno

Slavoj Mýto - Město Touškov 3:1(1:0)

Tabulka celková

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

-

Skóre

Body

Penalty +

Penalty -

1

Sokol Křimice

6

6

0

0

20:7

17

1

0

2

Slavoj Mýto

6

5

0

1

16:7

14

1

0

3

FK Horažďovice

6

4

0

2

21:7

13

0

1

4

SK Horní Bříza

6

4

0

2

17:7

12

1

1

5

Start Tlumačov

6

4

0

2

12:7

12

0

0

6

Sokol Kralovice

5

4

0

1

11:8

12

0

0

7

TJ Žichovice

6

3

0

3

13:8

10

0

1

8

Slavoj Žihle

5

3

0

2

13:10

9

0

0

9

Sokol Pačejov

6

3

0

3

8:12

9

0

0

10

Město Touškov

6

2

0

4

8:10

7

0

1

11

FK Nepomuk

5

2

0

3

14:12

6

0

0

12

Sokol Mochtín

6

2

0

4

11:15

6

0

0

13

Košutka Plzeň

6

2

0

4

10:19

6

0

0

14

Keramika Chlumčany

6

2

0

4

11:15

5

1

0

15

SK Kdyně 1920

5

0

0

5

2:19

0

0

0

16

T.J. Tlučná

6

0

0

6

5:29

0

0

0





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku