Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída B 1. kolo 27.-28.8.2016

                                               
ÚSPĚŠNÝ VSTUP KLATOVSKÉ REZERVY

Pozornost úvodního kola nového ročníku 1.B třídy byla upřena k tomu, jak dopadnou výsledky zápasů , které se hrály jako  derby mezi týmy z Pošumaví . První se hrálo v sobotu v Chanovicích a výsledek tohoto zápasu skončil jako přes kopírák , prohrou Měčína  brankou, kterou vstřelil syn prezidenta domácího klubu.

Zlepšenou formou se na jaře prezentovalo Spálené Poříčí a z tohoto pohledu se očekávalo, že druhý tým tabulky minulého ročníku Hrádek to zde nebude mít lehké. Neměl a vrátil se domů s prázdnou. Nic nového pod sluncem za předpokladu, že Svatobor v dalších kolech opakovat stejný sled výsledků zápasů jako před rokem. Tehdy také první duel venku prohrál a pak následovala jeho série pěti výher za sebou .

Vedle Hrádku je třeba hledat také jiné favority jak např. sestupující Černice, nebo Plzenec, kteří si to v prvním kole rozdali mezi sebou. Z ostatních výsledků asi nejvíce překvapila vysoká prohra domácích Štěnovic v derby s přeštickou rezervou .

Přesto i další naše pozornost se ubírala k výsledkům dalších třech týmů. Strážov doma rozptýlil obavy z neúspěšných úvodních zápasů v předcházejících soutěžních ročnících. Přestože nastoupil v kombinované sestavě ve které se objevili o dva i dva sedmnáctiletí hráči (a oba se zapsali mezi střelce branek) poradil si doma s hratelným nováčkem a bezpečně zvítězil.

Poslední dva celky z Pošumaví na sebe narazily v Klatovech v derby. Domácí nováček potvrdil proti hostům z D.Vsi, že bude konkurovat v tabulce těm nejlepším a své vysoké vítězství si osladil vedením v tabulce.


   Spálené Poříčí - Svatobor Hrádek 2:0 (0:0)

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VŠECHNY VÝSL. TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

 

SVATOBOR NECHAL BODY VE SPÁLENÉM POŘÍČÍ

Hosté šli do tohoto zápasu v roli mírného favorita a také působili kompaktnějším dojmem.  Jejich iniciativa byla na hřišti znát, ale domácí   na čele s dobře chytajícím Prantnerem stále drželi krok a také proto  skončil první poločas bez branek.

Herní projev domácích se po přestávce zlepšil a v končící hodině kdy šli gólem Jiřího Šefla do vedení. Když v 64.minutě uviděl jejich spoluhráč F.Bruda druhou žlutou kartu a následně byl vyloučen,  jako by je toto oslabení více semknulo a obětavou hrou své těsné vedení  hájilo, což se jim dařilo  a v 78.minutě svým druhým gólem v tomto duelu Šefl přidal pojistku cenného a překvapivého vítězství. Ani hosté nedohrávali v plném počtu, v 89. minutě opustil hřiště po druhé ŽK  Jiří Brabec.

TJ Svatobor Hrádek: V. Ryba  - V. Jech  , V. Skála (68. R. Holeček ) , J. Rada , M. Brabec  - L. Šoural  , A. Štěpán  (78. M. Drahoš  ) , M. Kolář , T. Matějka - T. Harant  , J. Brabec .

Branky: 59. a 78. Šefl Jiří. ŽK 7:4, ČK 1:1 (64. Brudna - 89. Brabec)

Rozhodčí: Picek Lukáš - Šauflová Jana, Havránek Martin. Delegát: Mareška Ladislav, 150 diváků.

 

  Haas Chanovice - Sokol Měčín 1:0 (1:0)

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VŠECHNY VÝSL. TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0
 web . chanovice    





 

DERBY SKONČILO VÝSLEDKEM JAKO PŘES KOPÍRÁK

 

Domácí měli utkání ve své režii, získali 16.minutě gólem J.Šebka  jednobrankové vedení , které si pak v dalším průběhu zápasu pohlídali. Když v jejich úsilí své vedení navýšit stála ve třech případech vždy tyč Jarolímovy branky, skóre se do konce zápasu již nezměnilo a zůstalo shodné s tím, se kterým skončilo i poslední jarní měření sil mezi oběma celky na tomto hřišti.

TJ HAAS Chanovice: I. Hermanchak  , J. Prýmas  (57. M. Klásek , D. Pavlovský (46. V. Zoubek , J. Polena  - J. Chalupný  , J. Petřík  , J. Šebek (84. L. Rada  ) , M. Šlehubr  - M. Polena  , L. Černohorský

TJ Sokol Měčín: F. Jarolím  - J. Štampach  , D. Vondra  (57. P. Hlavatý ) , J. Duchek (66. D. Kubík ) , J. Benda , P. Duchek , D. Němec  , J. Krotký (46. K. Bureš ) , J. Vlček (84. J. Touš ) , R. Kojan  , O. Jareš

Branky: 16. Šebek Jan. Rozhodčí: Hudeček Pavel - Žák Adam, Marek Pavel, ŽK 0:2, 85 diváků. 

 

Foto z utkání Chanovice - Měčín, Milan Kilián (Klatovský deník)

 

         

     Kovodružstvo Strážov - TJ Chotěšov 4:0 (2:0)

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VŠECHNY VÝSL. TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

        web:      strážov     město    facebook                       

web:     CHOTĚŠOV     facebook 

  

STRÁŽOV ROPTÝLIL OBAVY A PORADIL SI S NOVÁČKEM
Domácí i když ne v nejsilnější sestavě  se se vstupem do nového ročníku vyrovnali ke spokojenosti jejich příznivců. Těm připravili dárek v podobě čtyř branek. Dvě , první a poslední padly z rychlých protiútoků, kdy nejprve v 7.minutě svůj brejk do otevřené obrany úspěšně zakončil Ondra Poruba, který si pohrál obráncem hostů ve stylu „pojď sem, kam jdeš „ a střelou k tyči dal vedoucí branku. Na 2:0 ve 29.minutě zvýšil umístěnou střelou z přímého kopu  podél ne příliš dobře postavené zdi hostů Jirka Flodr. Po přestávce začali lépe hosté a kdyby v prvních sedmi minutách využili nabídnuté šance nekoncentrovaných domácích, mohlo být vyrovnáno. Nestalo se tak a nepřesnost v obraně hostů trestal kuriózním gólem na 3:0 sedmnáctiletý Tomáš Volf. Skóre zápasu uzavřel z rychlého protiútoku přes osu Jirka Flodr, Tomáš Volf další sedmnáctiletý hráč domácích Ondra Schwarz. Pro tohoto hráče to debut v týmu Strážova, když přišel na ko střídající hráč a po necelých čtyřech minutách svého pobytu na hřišti dal svůj premiérový gól na muže. Inu byl to první start v 1.B třídě z galerie snů. Vítězství domácích i přes zlepšenou hru hostů po přestávce bylo zcela zasloužené . Ke klidnému průběhu utkání, které narušil pouze hostující Adam Štökl svými zbytečnými protesty a následným vyloučením, které přišlo v 65.minutě.

Branky: 7. Uruba Ondřej, 28. Flodr Jiří, 55. Volf Tomáš, 82. Schwarz Ondřej

Rozhodčí: Komanec Petr - Brůha Radek, Schveinert Radek, ŽK 0:4, ČK 0:1 (65. Štökl Adam), 80 diváků.

SK Kovodružstvo Strážov: J. Franc  -  J. Hosnedl  , L. Janka, V. Čížek ,M. Denk , O. Uruba ,   M. Plíhal , J. Flodr  , M. Chaluš  ,  T. Volf ,D. Kotlan (80. O. Schwarz)                                                              

  

 

 SK KLATOVY B - Tatran Dlouhá Ves 5:0 (2:0)

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VŠECHNY VÝSL. TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0
web:  .   klatovy           FACEBOOK     web :       dlouhá ves 
  

NOVÁČEK ANI VE SNU TAK TAK RYCHLOU BRANKOU NEČELAL

Pro domácí začátek utkání radostný, pro hosty smolný. Od úvodního hvizdu HR uplynula necelá čtvrt minuta a hosté poprvé zásluhou Tomáše Rendla lovili míč  ze své branky 1:0.  Hosté v průběhu zápasu se nevyvarovali dalších chyb a tak brankové konto domácích narůstalo a zastavilo se až na skóre 5:0. Tento stav nakonec domácím vynesl po prvním kole vedení v tabulce !

Branky: 1. Rendl Tomáš, 20. Bilíček Štěpín, 47. Sojka Jindřich, 61. Dolanský David, 72. Kotrba Petr. Rozhodčí:  Fanfule Ladislav,ŽK 3:3, 65 diváků  .

SK Klatovy 1898 B: J. Herman (46. J. Sojka ) - Š. Bilíček  (60. J. Pitel  ) , D. Dolanský  , L. Urs  , T. Rendl  (75. J. Kozák ) , P. Kotrba , M. Skala , P. Zahálka , J. Lysek (15. F. Bláha ) , Z. Cibulka (46. V. Sklenář ) , L. Homolka

TJ Tatran Dlouhá Ves: J. Kodýdek - S. Valvoda , V. Hrach , F. Matějka  (80. R. Hanzl ) , P. Beránek  , P. Švec , J. Hubený , P. Pechek , J. Mirvald , P. Sperl (61. P. Švajka ) , O. Goby

 

 

Ostatní výsledky:

 

FK Žákava - SK PETŘÍN PLZEŇ B  3:2 (1:2)

Branky: 49. Šimeček Jan, 63. Nekola Tomáš, 76. Šimeček Jan - 14. Gita Tomáš, 19. Mičan Bohumír. Rozhodčí: Brůha Radek. ŽK 0:2, 80 diváků.

 

TJ Sokol Štěnovice - TJ Přeštice B 1:4 (1:3)

Branky: 13. Haišman Radek - 20. Brada Michal, 31. Klokan Václav, 36. Viktora Jan, 59. Čížek Vladimír

ŽK 1:2, ČK 0:1 (82. Čížek), 120 diváků . Rozhodčí: Homr Michal.

 

SK Starý Plzenec - Sokol Plzeň - Černice  2:1 (2:0)

Branky: 17. Brejcha Pavel, 32. Brejcha Pavel - 66. Stoilov Petr (pen.)

ŽK 3:4, ČK 1:0 (20. Staněk), 100 diváků.

Rozhodčí: Šálková Helena - Lejsek Pavel, Kořan Josef.

 

Tabulka celková

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

-

Skóre

Body

Penalty +

Penalty -

1

SK KLATOVY B

1

1

0

0

5:0

3

0

0

2

Kovodružstvo Strážov

1

1

0

0

4:0

3

0

0

3

TJ Přeštice B

1

1

0

0

4:1

3

0

0

4

Spálené Poříčí

1

1

0

0

2:0

3

0

0

5

FK Žákava

1

1

0

0

3:2

3

0

0

6

SK Starý Plzenec

1

1

0

0

2:1

3

0

0

7

Haas Chanovice

1

1

0

0

1:0

3

0

0

8

SK PETŘÍN PLZEŇ B

1

0

0

1

2:3

0

0

0

9

Sokol Plzeň - Černice

1

0

0

1

1:2

0

0

0

10

Sokol Měčín

1

0

0

1

0:1

0

0

0

11

Svatobor Hrádek

1

0

0

1

0:2

0

0

0

12

TJ Sokol Štěnovice

1

0

0

1

1:4

0

0

0

13

TJ Chotěšov

1

0

0

1

0:4

0

0

0

14

Tatran Dlouhá Ves

1

0

0

1

0:5

0

0

0

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku