Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.A TŘÍDA 2. kolo 20.-21.8.2016

SKVĚLÝ START OBOU TÝMŮ Z HORAŽĎOVICKA 

        Start do nového soutěžního ročníku 1. A třídy ze čtyřlístku účastníků z Pošumaví vyšel, co se týče úspěšnosti na padesát procent. Na lepší efektivitě dvojici má ale bohužel vliv rozlosování, neboť prvních dvou kolech narazila vždy dvojice na sebe ve vzájemném derby. V obou případech v tom byly namočené oba celky z Horažďovicka Pačejov a Horažďovice, kterým vstup do podzimních bojů v druhé nejvyšší krajské soutěži vyšel skvěle.

      Pačejov v prvním kole vzal body venku Mochtína a Horažďovice ve druhém kole si odvezly hody ze Žichovic. Když Pačejovští dokázali přetavit také druhé utkání na hřišti soupeře, tentokráte ve Kdyni ve druhé vítězství pak právě v tomto kluby může zavládnout velká spokojenost. Pačejov o své úspěšnosti na hřištích soupeřů v zisku bodů již dokázal přesvědčit v předcházejících dvou ročnících této soutěže. Visí tu ale velký otazník na tím, zda se dokáže vypořádat s mizérií výsledků dosažených doma, které celkovou lepší úspěšnost v tabulce v průběhu soutěže výrazně znehodnocoval.

      To byl i v minulém ročníku problém rovněž u Horažďovic, které naznačily kanonádou v prvním duelu doma, že by se mohlo jejich hřiště stát opět jako v minulosti nedobytnou tvrzí.

     Další dva týmy z Pošumaví, Mochtín a Žichovic po dvou kolech  kdy narazily na velmi zdatné soupeře jsou bez bodů. Již v následujícím kole , kdy oba mají hratelné soupeře to může být už jinak. Mochtín hostí doma Žihle, které dostaly v úvodním kole nakládačku v Horažďovicích a Žichovice vyzkouší v duelu týmů, které jsou zatím bez bodů hřiště nováčka v Tlučné. 


   

 

SK KDYNĚ

S.PAČEJOV

1:2

(0:1)

  

  

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

DVA VENKOVNÍ  ÚVODNÍ  ZÁPASY  DOKÁZAL PAČEJOV PŘETAVIT VE DVĚ  VÍTĚZSTVÍ !!!

Tomáš Cihlář

      První dva zápasy nového soutěžního ročníku 1.A třídy museli odehrát pačejovští hráči na hřištích svých soupeřů. Málokdo čekal, že oba venkovní zápasy vyhrají a připíší si plný bodový zisk. Sobotní zápas ve Kdyni vůbec nebyl jednoduchý. Trenér Luboš Vašica měl starosti se sestavou. K dlouhodobě zraněnému Polenovi přibyl během předzápasové rozcvičky i Choun. Se zdravotními potížemi nastoupil k utkání Hlůžek a Panuška. 

     Samotný zápas začal oboustranně opatrně. Postupně se začali více prosazovat hosté. Ve 24.minutě pěkně uvolnil kapitán Vašek Klásek mladého Davida Milforta, ten v souboji o míč přetlačil špatně vyběhnuvšího kdyňského brankáře Kamila Weissera a střelou do prázdné branky poslal Pačejov do vedení. To mohli hosté ještě zvýraznit, ale tři dobré příležitosti Ládi Klimenta zůstaly bohužel nevyužity. Domácí během úvodního poločasu Kozlíkovu branku prakticky neohrozili.

    Klíčový moment zápasu nastal krátce po změně stran. Hned ve 46.minutě Kuba Kozlík zázračně vychytal nepokrytého kdyňského Martina Trumpeše, jehož střelu z malého vápna reflexivně vyrazil na roh.  V 64.minutě nebezpečně hlavičkoval Tomáš Dufek, o minutu později pěkně zakončoval hostující Josef Hlůžek. Nejhezčí akce zápasu přišla v 65.minutě. Patrik Žák vyvezl míč z obranného pásma, zakombinoval s Láďou Klimentem a na konci akce stál kanonýr Jarda Kubaň, který poslal Pačejov do dvoubrankového vedení.  To mohl ještě zvýraznit v 75.minutě Milfort, který zatočil svůj trestňák do břevna Weisserovy svatyně. Kdyně už jen v poslední minutě zkorigovala šestnáctiletým Trumpešem. Domácí tak pokazili Kozlíkovi radost z čistého konta, ne však Pačejovu z tříbodového vítězství!

Sestava Pačejov:Kozlík  – Žák – Kubáň M. -  Štětina -  Panuška – Ticháček – Klásek – Hlůžek /87.Hosnedl/ -  Milfort -  Kubaň J.  -  Kliment /81. Štěpán/

    Hráči i vedení pačejovského týmu děkují všem fanouškům, kteří je do Kdyně přijeli povzbudit.

 Branky: 90. Trumpeš Martin - 23. Milfort David, 67. Kubaň Jaroslav
Rozhodčí: Čermák Vladimír - Šálková Helena, Sladký Stanislav. Delegát: Cihlář František.
ŽK 1:1, 100 diváků

 

 

ŽICHOVICE

HORAŽĎOVICE

2:3

(1:2)

  

  

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

 (převzato z web.stránek TJ Žichovice)

Náš první domácí mistrovský zápas přinesl oboustranně ofenzivní fotbal. Vyložené příležitosti se střídaly na obou stranách hřiště a diváci se občas divili, co všechno se dá zahodit. Zápas měl skončit 8:8, ale na to se historie neptá. Stejně jako v posledním zápase proti Horažďovicím jsme i dnes prohospodařili vedení a nakonec odešli bez bodů.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a snažili se využít okénka v obraně hostí, ale Horažďovice zjevně měly stejný záměr, a tak od úvodních minut měli šance k vyniknutí domácí Landa i hostující Macoun. Do vedení se dostali domácí, když rychlou akci přesně zakončil Honza Beneš. Vedení nám však dlouho nevydrželo, protože po individuální akci vyrovnal Nauš. Sám před Macounem pak neuspěl Honza Beneš a sám před prázdnou brankou ani jeho bratr Robert. Hosté na tom nebyli o nic lépe a míč do branky nedostali ani z brankové čáry. Přesto šli do kabin s náskokem, protože těsně před poločasem se prosadil Michael Forman.

V úvodu druhé půle využili horaždovičtí naší ztráty míče k rychlému protiútoku, který zastavil až Landa za cenu penalty, kterou se štěstím proměnil Juda. Z tohoto úderu jsme se chvilku vzpamatovávali, ale pak jsme hosty zatlačili a začali si vytvářet šance. Hlavičky Jiříka či Bálka však gólem neskončily a na druhé straně hřiště několikrát vychytal Nauše Landa. Závěrečná půlhodina přinesla tlak domácích a snížení skóre. Faul na Jiříka potrestal z penalty Marek Špírek. Závěr zápasu poznamenala nepříjemná srážka Honzy Beneše s Markem Šafandou, kterou odnesl domácí hráč krvavým zraněním. Po dlouhé pauze a odjezdu záchranky se dohrávalo zbývajících cca 5 minut. V nich hosté výhru ubránili, ale při hlavičce Bálka měli notnou dávku štěstí, protože ji zastavili až na brankové čáře.

Sestava Žichovic: Landa J. – Mourek L., Šimáček J., Bálek P., Beneš R. – Musil O., Benedikt J., Šiška R., Chod O. (41. Jiřík J.), Špírek M. – Beneš J. (87. Stulík L.)

Branky: 6. Beneš Jan, 78. Špírek Marek (pen.) - 11. Nauš Josef, 42. Forman Michael, 48. Jůda Tomáš (pen.)
Rozhodčí: Schneider Josef - Duspiva Václav, Pressl Václav. Delegát: Lecjaks Ladislav.
ŽK 6:3, 100 diváků

 

 

S.KŘIMICE

S.MOCHTÍN

4:1

(3:0)

  

  

 

SESTAVY

Zápisy

VÝSL. KOLa VÝSL. -SOUHRN TABULKY  STATISTIKA DALŠÍ KOL0

 

 Branky: 5. Kovačič Josef, 9. Dytrt Jan, 20. Kovačič Josef, 72. Škoda Martin - 90. Smolík Zbyněk
Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - Duda Václav, Doksanský Tomáš. Delegát: Rauch Pavel.
 ŽK 1:3, 85 diváků

 Ostatní výsledky:

Košutka Plzeň - Sokol Kralovice 1:3 (1:0) 
Branky: 37. Kalaš Pavel - 64. Řenč Martin, 77. Purkar Jan, 87. Růžek Ondřej
Rozhodčí: Hájek Zdeněk - Jílek Aleš, Kanta Vlastimil. Delegát: Harmady Miloš.
 
Slavoj Žihle - T.J. Tlučná 4:0 (1:0)
Branky: 12. Romanovskyy Markiyan, 64. Peterka Stanislav, 70. Peterka Stanislav (pen.), 87. Brož Jiří

SK Horní Bříza - Slavoj Mýto 1:1 (1:1) PK 2:3 
Branky: 38. Macháček Martin - 29. Švejda Martin   

Start Tlumačov - FK Nepomuk  2:1 (1:0)

Branky: 42. Wolf Martin, 51. Wolf Martin (pen.) - 60. Rous Radek

 

Keramika Chlumčany - Město Touškov  0:1 (0:1)

Branky: 11. Voith Roman 

TABULKA

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

-

Skóre

Body

Penalty +

Penalty -

1

Sokol Křimice

2

2

0

0

12:3

6

0

0

2

FK Horažďovice

2

2

0

0

11:3

6

0

0

3

Start Tlumačov

2

2

0

0

6:1

6

0

0

4

Sokol Kralovice

2

2

0

0

5:1

6

0

0

5

Sokol Pačejov

2

2

0

0

4:2

6

0

0

6

Slavoj Mýto

2

2

0

0

5:3

5

1

0

7

SK Horní Bříza

2

1

0

1

6:4

4

0

1

8

Košutka Plzeň

2

1

0

1

5:5

3

0

0

9

Město Touškov

2

1

0

1

3:4

3

0

0

10

Slavoj Žihle

2

1

0

1

5:8

3

0

0

11

FK Nepomuk

2

0

0

2

4:7

0

0

0

12

TJ Žichovice

2

0

0

2

2:5

0

0

0

13

Keramika Chlumčany

2

0

0

2

2:5

0

0

0

14

Sokol Mochtín

2

0

0

2

2:6

0

0

0

15

SK Kdyně 1920

2

0

0

2

1:6

0

0

0

16

T.J. Tlučná

2

0

0

2

2:12

0

0

0

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku