Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
XXVIII. ročník turnaje mužů Memoriál Jana Haase a Karla Křížka

XXVIII. ročník turnaje mužů Memoriál Jana Haase a Karla Křížka

MEMORIÁL JANA HAASE A KARLA KŘÍŽKA V LUBECH ZNOVU OVLÁDLA OKULA NÝRSKO

Populární fotbalový turnaj v Lubech, kterým domácí pořadatelé uctívají památku svých obětavých funkcionářů a bývalých dlouholetých hráčů Startu Luby Jana Haase a Karla Křížka, nechyběl ve fotbalovém kalendáři ani tento rok. Na místním hřišti v Lubech se hrál letos již 28. ročník.

Při pohledu na konečné výsledky nepřinesl nic nového. Turnaji, kterému přálo počasí  i potřebné sportovní štěstí fotbalistům Okuly Nýrsko, kterým se na tomto turnaji tradičně daří . Z Lub si téměř  pravidelně od roku 2010 odvážejí n nejcennější pohár určený pro celkového vítěze. Letos v Lubech vyhráli potřetí za sebou a navázali tak úspěšné období 2010-2012, kdy vyhráli 22.,23. a 24.ročník. Okula na tomto populárním turnaji od roku 2010 vyhořela pouze ve 24. ročníku v červenci 2013, kdy na turnaji nedala ani branku a skončila na posledním místě.

Domácí celek Start Luby na svojí pomyslnou třešničku na dortu v podobě celkového prvenství na tomto turnaji čeká od roku 2007, kdy naposledy převzal pohár za 1. místo. Letos jim tuto radost pokazil nováček krajského přeboru, který byl ve finálovém vzájemném souboji o jednu branku šťastnější. Tak snad udělají svým příznivcům, kteří byli i tentokrát v ochozech hřiště jednoznačně v početní převaze radost po deseti letech v příštím 29. ročníku. Ten lze označit po stránce organizační i sportovní za velmi vydařený. To ocenili i diváci i hráči potleskem při závěrečném vyhlašování výsledků.

Cenu pro vítěze turnaje si odvezl FK Okula Nýrsko, 2. místo získal Start Luby, na třetím místě skončil účastník 1.B třídy Sokol Měčín a 4.místo obsadil účastník 1.A třídy SK Kdyně 1920.

Po skončení turnaje byly rozděleny poháry pro startující mužstva, individuální ceny si odnesl nejlepší hráč z každého družstva.

Turnaj s přehledem odřídila čtveřice rozhodčích Miloš Harmady, Václav Pressl, Radim Koura a Marek Mazanec.

   

 

Výsledky :

 

LUBY -  MĚČÍN   3 : 0 (2 : 0)

Branky Koželuh, Křížek a Voráč

 

NÝRSKO  -  KDYNĚ   1 : 0 (0 : 0)

Střelcem  branky byl Výtisk

 

Utkání o 3.-4.místo:

 

MĚČÍN – KDYNĚ  1:0 (0:0)

Branku vítězů dal Vonda.

 

Utkání o 1.-2.místo:

 

LUBY – NÝRSKO 1:2 (1:0)

Branky: Šleis - Trefanec, Výtisk

 

Konečné pořadí:

 

1. FK OKULA NÝRSKO

2. TJ START LUBY

3. TJ SOKOL MĚČÍN

4. SK KDYNĚ 1920





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku