Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Fotbalový ročník 2016/2017 soutěží v Pošumaví byl rozlosován

V Klatovech proběhl tradiční fotbalový letní aktiv     

Bez účasti zástupců třech klubů Sokola Neznašovy, TJ Soběšice a ARBO Velhartice proběhl  v Klatovech v pondělí 4.7.2016 pravidelné letní aktiv OFS Klatovy se zástupci klubů . V rámci tohoto aktivu byl ukončen předáním cen, diplomů a  krásných pohárů stávající soutěžní ročník okresních fotbalových soutěží 2015/2016. Aktiv zahájil a řídil člen VV OFS Klatovy pan Miloš Harmady.

Výkonný výbor OFS využil této akce a slavnostní atmosféry k tomu, aby ocenil funkcionáře, kteří  tomto kalendářním roce slavili a nebo je ještě čekají oslavy při jejich vyznaných životních jubileí.

U příležitosti konání  dnešního aktivu se rozhodl výkonný výbor OFS Klatovy předat při příležitosti významných osobních životních jubileí  jako výraz ocenění jejich celoživotní, dobrovolné práce  ve prospěch fotbalu .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto M. Sedlmaier

Více foto  zde  

 85 let

- člen revizní komise OFS pan František Malát (Sokol Vrhaveč)

- bývalý dlouholetý člen předsednictva Okresního fotbalového svazu Klatovy Alois Pták (Start Luby),

 

70 let

-  dlouholetý bývalý sekretář klubu, člen RK OFS Václav Javorský (Svatobor Hrádek)

- obětavý funkcionář, hráč, trenér a rozhodčí Václav Vondráček(Start Luby)

-  mimo osobního jubilea životního jubilea  v tomto roce  oslavil i  30 let činnosti ve funkci sekretáře OFS , kterou zastává s přerušením 1993-  2003 ze zdravotních důvodů od roku 1975 Miroslav Sedlmaier (SK Strážov)

- kulaté jubileum oslavuje v roce 2016  jeden z nejobětavějších funkcionářů z klubů z Pošumaví, bývalý, dvouletý člen VV OFS Klatovy, bývalý rozhodčí, a velice úspěšný  sekretář SK Klatovy 1898 , předseda KR OFS  pan Václav Kopřiva (SK Klatovy)

 - 31. října oslaví 70. narozeniny bývalý dlouholetý člen VV OFS a sekretář svazu, hybná páka a spoluzakladatel fotbalového klubu Sokola Mochtín Karel Šot za kterého ocenění převzal z důvodu omluvené neúčasti (lázně) sekretář klubu pan Bejvl.

 

65 let

  - 9. června oslavil své životní jubileum Jan Červený, který po té kdy skončil úspěšnou kariéru rozhodčího národních soutěží  následoval bohatou funkcionářskou činnost ve vyšších fotbalových orgánech v ČR, kraji a již páté volební období za sebou stojí v čele OFS Klatovy

- v říjnu bude slavit 65.narozeniny bývalý hráč Startu Luby, trenér, funkcionář tohoto klubu, bývalý člen VV OFS Klatovy a ještě dosud aktivní člen STK Karel Janda

- dne10.10. čeká oslava  65. narozenin předsedu Sokola Měčín, dlouholetý člen disciplinární komise KFS v Plzni a člen DK OFS Klatovy pan Evžen Veselý (Měčín)

 

60 let

 oslaví 15.9. dlouholetý předseda , sekretář  a hybná páka Sokola Pačejov, člen VV Pošumavského sportovního sdružení v Klatovech (Pačejov)pan Mgr. Tomáš Cihlář

VV  dále udělil za dlouholetou a úspěšnou funkcionářskou činnost a osobní přínos k rozvoji fotbalu v Pošumaví při příležitosti životního jubilea:

70 narozenin Panu  KARLU ŠIMOVI  ze Sokola Zavlekov,

65. narozenin panu  FRANTIŠKU MAREŠOVI  ze Sokola Hradešice

60. narozenin  sekretáře FK Svéradice pana   VÁCLAVA DUŠKA . 

Po této slavností části bylo provedeno rozlosování nového soutěžního ročníku, které řídil předseda STK pan Vratislav Krulich, a rozlosování soutěží mládeže proběhlo  za řízení předsedy KM pana Václava Zahradníka. V soutěžním ročníku 2016/2017 bude v okresních soutěžích startovat celkem 102 družstev, z toho 50 týmů dospělých a 52 družstev mládeže. Po krátké diskuzi ve které měl hlavní slovo předseda STK pak provedl závěr aktivu předseda OFS pan Jan Červený. Ten ve svém vystoupení poděkoval všem klubům za spolupráci, která je až na drobné výjimky na velmi dobré úrovni. Úspěšným týmům poblahopřál k jejich umístění v minulém ročníku a do nového všem popřál hodně úspěchů a ještě před tím co nejpříjemnější letní dny a krásnou dovolenou.

Rozlosování soutěží : 

Okresní přebor 

III. třída

IV. třída - skupina A

IV. třída - skupina B

OP žáků

OP mladších žáků


 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku