Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Baráže 2015_2016 VŠE ZŮSTÁVÁ PŘI STARÉM

 

VŠE ZŮSTÁVÁ PŘI STARÉM

MOCHTÍN SI V BARÁŽI PORADIL S OSLABENÍM I SE SOUPEŘEM

MOCHTÍN - TLUČNÁ  5:4(2:2)

            Do domácí odvety barážového zápasu o udržení v 1. A třídě nastupovali domácí v klidu, který jim dávala drtivá výhra 7:1. Také tento zápas byl bohatý na branky . tentokráte měla Tlučná výhody již od 16.minuty  početní převahu, když domácím  byl vyloučen  Cihlář. Tato opora domácích zatáhla  při gólové šanci hostů za záchranou brzdu a po změření této šance faulem  musela předčasně do kabin. Přesto tato situace neposlala domácí do kolen a jejich snahu rozloučit se se svými příznivci vítězstvím: ta byla nakonec korunována šest minut před koncem pátou a pro Mochtín vítěznou brankou střídajícího, mladičkého sedmnáctiletého Tomáše Veleka. Mochtín  opakovanou výhrou nad druhým týmem 1.B třídy sk.C   dostatečně přesvědčil o tom, že do 1.A třídy po právu patří a také nebude chybět tento  čtvrtek v losovacím koši při rozlosování nového ročníku druhé nejvyšší krajské soutěže. K tomuto úspěchu Mochtínu blahopřejeme.

Branky: 38.,77.  Žiak Jan, 40. Dolejš Jiří, 50. Smolík Zbyněk, 84. Velek Tomáš  - 9.,66.,73.  Schejbal Stanislav, 26. Štěpán Robin.

Rozhodčí: Šiška Pavel, Kohout Miroslav, Rubáš Jan, Lukáš Kamil , DS Mudra Zdeněk. ŽK 1:2, ČK 1:0 (Cihlář Jar.- zmaření zjevné brankové příležitosti), 160 diváků.

Sestava Mochtín : Kodeš Petr - Dolejš Jiří , Toman Zbyněk(ŽK), Šlechta Karel (46.Šafránek Jan), Žiak Karel, Babka Tomáš, Cihlář Jaroslav (16.ČK ), Švátora Petr, Novák Zdeněk, Staněk Pavel , Smolík Zbyněk

 

HRÁDKU POKUS O DALŠÍ POSTUP NEVYŠEL

Svatobor nedal v baráži ani branku a v baráži neuspěl

Rok po té kdy Svatobor Hrádek slavil po skončení okresního přeboru postup do 1. B třídy po zisku druhého místa v 1. B třídě měl další šanci bojovat o postup do 1.A třídy. Po odehrání prvního barážového utkání, které Svatobor prohrál na hřišti domácího Slavoje Žihle 1:0 šel do domácí odvety se ztrátou, která se zdála být v silách tohoto kolektivu zlikvidovat a vybojovat si vytoužený postup. Zůstalo bohužel pouze u přání, neboť svému barážovému soupeři ani doma branku Hrádečtí nevstřelili a hosté po součtu skóre 4:0 a dvou výhrách na Hrádkem zůstávají v 1. A třídě, zatím co Hrádek , který půjde do nového ročníku 1.B třídy v roli favorita a bude mít další šanci si postup do vyšší soutěže vybojovat.

HRÁDEK – ŽIHLE 0 : 3 (0:2)

Branky: 37. Masopust Jiří, 41. Otcovský Robert, 75, Brož Jiří.

Rozhodčí : Šálková Helena, Pohančeník Pavel, Plzák Martin, Rada Jiří, DS : Svoboda Miroslav. ŽK 4:1, ČK 1:0 (84. Kolář Miroslav -2x ŽK)´, 200 diváků.

Sestava Hrádek : Ryba – Brabec Milan(ŽK), Kodýdek Zdeněk (ŽK), Kolář Zdeněk (ČK po 2 ŽK), Brabec Jiří ml.(79.Adamec Tomáš), Skála Václav (77.Rada Jan), Matějka Tomáš, Štěpán Antonín(68.Šoural Luboš)


 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku