Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Jubilant Jan Červený

 

JAN ČERVENÝ SLAVÍ 65. NAROZENINY

      Dne 9. června oslavuje významné životní jubileum, 65. narozeniny Jan Červený, držitel fotbalového ocenění Ceny Dr. Václava Jíry a Ceny Josefa Masopusta.

     Dlouholetého předsedu OFS Klatovy není třeba příznivcům nejen fotbalu, ani tělovýchovného hnutí v Pošumaví příliš představovat. Za jubilantem a jeho dosavadním životem jsou viditelné činy a dlouholetí obětavá práce. Jeho rukopis je hlavně vidět na činnosti Okresního fotbalového svazu, v jehož čele stojí od roku 2004 již páté volební období jako předseda. Stejně úspěšně si vede oslavenec ve funkci místopředsedy Pošumavského sportovního sdružení Klatovy, obdobně jako u populární Pošumavské dechovky Úhlavanka, kde u tohoto hudebního tělesa v roli kapelníka je již plných  dvacet let.

       Jan Červený v  minulosti působil jako velmi úspěšný fotbalový rozhodčí, po té byl dlouholetým delegátem  celostátní I. Gabrinus ligy a ještě nyní je aktivní jako člen komise rozhodčích Krajského fotbalového svazu.

     Našeho Honzu očarovala jako vášnivého myslivce také příroda a myslivost.

    Jubilant Jan Červený zanechal významnou stopu také v oddíle kopané TJ Klatovy (nynější SK Klatovy 1898). Sám si to sice nepřipouští, ale každý kdo v té době kolem fotbalu dělal moc dobře ví, že on byl jedním z významných článků řetězu složený z tehdejších funkcionářů klatovské kopané, který se podílel na jeho vzestupu od poloviny devadesátých let, kdy ve funkci manažera klubu TJ Klatovy se z postupně z OP probojovaly až do divize.

         Za to co Jan Červený pro sport, fotbal ale také pro svojí velkou lásku muziku udělal, mu všichni co ho známe a máme rádi při příležitosti jeho 65. narozenin děkujeme. 

   Aby v tom všem mohl pokračovat, tak k tomu mu přejeme všichni pevné zdraví, hodně štěstí, radosti a elánu do další této práce.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku