Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Bacha na černochy

BACHA NA NEOPRÁVNĚNÉ STARTY HRÁČŮ – PODLE FOTBALOVÝCH NOREM VYJDE TATO „SRANDA „ DOST DRAZE

 

Za každé provinění se pyká, alespoň v nižších soutěžích tomu tak je. Svědčí o tom poslední případy, které si vynutily projednání v disciplinárních komisích Krajského a Okresního fotbalového svazu. Jelikož ne každý ví kde se oficinální závěry z jednání KFS Plzeň  a OFS Klatovy zveřejňují a nebo ani nemá čas brouzdat za účelem těchto informací, s těmi posledními návštěvníky našich  web. stránek alespoň ve stručnosti  nyní seznámíme.

 

·         V utkání  I.B. třídy B Starý Smolivec - Strážov byl konfrontací zjištěn neoprávněné nastoupení k utkání v týmu domácích hráče Jana Strejce, který podle karty tohoto hráče působí od 20.07.2014 v zahraničním klubu.

·         Disciplinární komise KFS v Plzni na svém jednání dne 18.5. vynesla tyto tresty pro TJ Sokol Starý Smolivec  :

·         Kapitán týmu Tupý Josef byl potrestán  zákazem  výkonu funkce kapitána na 3 měsíce nepodmíněně do 24.10.2016 s přerušením a pokutou  2.000,- Kč !!!!

·         Strejc Jan (hráč startují neoprávněně na jiného hráče ) zastavení činnosti  nepodmíněně na 12 utkání + pokuta 5.000,- Kč

·         Spour Jan( vedoucí družstva )- zastavená činnost nepodmíněně na  měsíce  do 24.10.2016 s přerušením + pokuta 5.000,- Kč.  

·         Sokol Starý Smolivec za umožnění neoprávěného nastoupení hráče  byl potrestán pokutou ve výši 10.000,- Kč a kontumací výsledku v utkání 20.kola 1.B třídy Starý Smolivec - Strážov  0:3 (na hřišti skončil zápas 1:1 a na PK vyhrál Strážov) .  

·         Celkem tedy vyšla tato "sranda" ve věci  neoprávněného  nastoupení hráče  Sokol Starý Smolivec na  22.000 Kč + poplatky za řízení v DK 800 Kč.


·         Hráč dorostu TJ Nezamyslice , který byl v posledním kole v utkání Nezamyslice- H.Týn v 81.minutě vyloučen pro druhou druhou žlutou kartu a byl na následné schůzi DK Plzeňského KFS potrestán zastavením činnosti  dnem 9.5. na jedno utkání nepodmíněně nastoupil  po té v dalším soutěžním utkání  Nýrsko - Nezamyslice v neděli 15.5. v Nýrsku. Následující tresty byly pro TJ Nezamyslice i hráče tvrdé, ale v souladu s platným DŘ FAČR .

·         Vedoucí družstva Jiřík Jan dostal  důtku + 2.000 Kč pokuta, že vykonával funkci vedoucího družstva v utkání, ve kterém došlo k neoprávněnému nastoupení hráče .

·         Hozman Lukáš  (hráč TJ Nezamyslice) byl potrestán  zastavením závodní činnosti na 6 utkání nepodmíněně za neoprávněné nastoupení v utkání v době zastavené činnosti.

·         Klub TJ Nezamyslice byl potrestán : a)pokutou  5.000,- Kč (podle §69/1e/ za porušení soutěžního řádu - umožnění neoprávněného nastoupení hráče a kontumace utkání ; b) kontumace utkání  O.Nýrsko- Nezamyslice 3:0 (výsledek na hřišti 1:3 pro Nezamyslice).


·         Aby toho nebylo málo v utkání krajského přeboru starších žáků Klatovy - Nýrsko  za hrubé urážky hlavního rozhodčího byl potrestán Jarko Josef (1972).rozhodčí laik za hosty, podle DŘ § 45/2 zákazem výkonu všech funkcí spojených s klubem + pokutou  3.000,- Kč!


·         Rušno i na poslední schůzi disciplinární komise Okresního fotbalového svazu v Klatovech. Přestože byl v tomto kole vyloučen pouze jediný hráč, o další práci DK se postaraly události uvedené v zápise o utkání IV.třídy sk. A SK Ježovy - TJ Spůle. Provedenou konfrontací hráčů domácích  na podnět vedoucího hostů bylo prokázáno, že v tomto zápase nastoupili na domácí tým dva hráči FC Švihov na jiné hráče týmu domácích.

·         Disciplinární komise OFS Klatovy potrestala hráče FC Švihov Voráčka Davida  a Macha Tomáše  zastavení činnosti nepodmíněně na tři utkání , vedoucího  družstva SK Ježovy Makulu Miroslava  zákazem výkonu všech funkcí při fotbalových utkáních na 4 utkání +  uložila pokuta 1000 Kč.

·         Na návrh STK disciplinární komise rozhodla podle DŘ, Díl 4, §36 o kontumaci utkání  17.kola IV. třídy-sk. A SK Ježovy – TJ Spůle 0:3 a zisku třech bodů ve prospěch J Spůle.

·         Disciplinární komise dále potrestala SK Ježovy  za neoprávněné nastoupení k utkání dvou hráčů utkání 17.kola peněžitou pokutou  4000 Kč .

 

Takže bacha na  tak zvané "černochy", tedy na hráče, kteří  nastupují za jiné týmy na cizí  jména a nebo na hráče, kteří současně s tím, že byli uvolněni k registraci v zahraničí (viz utkání 1.B třídy Starý Smolivec - Strážova )  !





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku