Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Karel Krejčí přiveze ukázat mistrovský pohár

 SLAVNÁ FOTBALOVÁ OSOBNOST KAREL KREJČÍ,

RODÁK Z POŠUMAVÍ PŘIVEZE DOMŮ UKÁZAT POHÁR MISTRA LIGY

Fotbalisty Viktorie Plzeň dovedl na trůn pro mistra Synot ligy a brzy jej čekají povinnosti u reprezentačního týmu. Ještě než ale trenér Karel Krejčí odjede do Francie na mistrovství Evropy, přiveze ukázat mistrovskou trofej na Šumavu do rodných Dražovic(2 km od Žichovic). Přijít na besedu s ním můžete i vy!
Bylo krátce po rozhodujícím utkání s Baníkem Ostrava, v němž si Viktoria výhrou 2:0 zajistila, že už ji do konce ligy nikdo nepředstihne. Trenér Karel Krejčí měl o oslavách jasno: „S klukama možná někam zajdeme, ale jinak si to chci užít hlavně s rodinou. Určitě odvezu pohár na Šumavu k rodičům a přátelům,“ pravil na tiskové konferenci.
A svůj slib plní. V neděli 15. května bude možné od 11.00 vidět mistrovský pohár na vlastní oči na fotbalovém hřišti v Dražovicích, tedy vesničce nedaleko Sušice, odkud úspěšný trenér pochází a kam se ve volných chvílích rád vrací.
Připraveny budou podpisové kartičky, fanoušci se mohou s trenérem i trofejí vyfotit a dojde i na debatu. Řeč určitě přijde i na nadcházející mistrovství Evropy. „Rád si s fanoušky o fotbale popovídám. Pokud budou někde v okolí, jsou zváni,“ těší se na setkání Karel Krejčí. 

Upozornění : Místo původního oznámení  zveřejněném v tisku a v jiných mediích se mění začátek na 11:00 hodin a toho důvodu, neboť Karel Krejčí se od 17:00 hodin zúčastní  v Praze Galavečeru  Synot ligy  v jejím rámci proběhne také vyhlášení nejúspěšnějšího trenéra na závěr skončené ligy. 

 

 

 

  K POZVÁNÍ SE PŘIPOJUJE TAKÉ FOTBALOVÝ KLUB TJ ŽICHOVICE, ÚČASTNÍK 1.A třídy

jehož dres po skončení profesionální hráčské kariery oblékal Karel Krejčí  a dopomáhal , pokud mu to jeho trenérské povinnosti dovolily  k postupu z nejnižší soutěže v Pošumaví až do 1.B třídy. V té době také Karel Krejčí figuroval ve statistikách mezi nejlepšími střelci a za svojí střeleckou produktivitu byl oceněn také portálem Sumavanet.cz určené pro nejlepší střelce soutěžního ročníku . Ze statistik vybíráme pro připomenutí tu poslední, kdy TJ Žichovice v ročníku 2003/2004 vybojovaly za pomoci Karla Krejčího historický postup do krajské soutěže !! Pro zajímavost připomínáme, že Karel Krejčí je podle IS FAČR stále kmenovým hráčem TJ Žichovice, který může kdykoliv v tomto týmu nastoupit k jakémukoliv utkání ! 

 

 

 

 

 

 

TABULKA STŘELCŮ - OKRESNÍ PŘEBOR  ročník 2003/2004

Branky :

Čácha Zdeněk Žichovice 21

Poupa Michal Dešenice 20

Frous Michal Janovice 17

Vaněk Luděk Velké Hydčice 17

Tománek Vladimír Janovice 16

Göndör Alexander Železná Ruda 15

 Krejčí Karel Žichovice 15

Štěch Petr Nalžovské Hory 13

Kroupa Luboš Železná Ruda 12

Makovec Stanislav Svéradice 12

Slivoň Václav Janovice 12

Hájek Vítězslav Železná Ruda 11

Kopačka Josef Nezamyslice 11

Greiner David Železná Ruda 10

Korda Václav Pačejov 10

Šnour Karel Luby B 10  

  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku