Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
VÝROČNÍ SCHŮZE OP SLAVIE V KLATOVECH

VÝROČNÍ SCHŮZE OP SLAVIE V KLATOVECH

Restaurace Pod Hůrkou byla v pátek 12. 2. 2016 místem konání výroční členské schůze odboru přátel SK SLAVIA Praha. P. Strnad v 17.15 hod. schůzi zahájil, pozdravil všechny přítomné, hlavně naše spřátelené odbočky z Příbrami a ze Žilova, které nás svou účastí potěšily.

Po seznámení s programem schůze shrnul předseda p. Junek činnost odbočky za minulý rok a zavzpomínal na autobusový zájezd na ligové utkání se Slováckem, který byl spojený s komentovanou procházkou Prahy po stopách SLAVIE. Procházku vedl a komentoval výborným způsobem p. Pomikal. Dále připomněl účast našeho fotbalového mužstva na celostátním setkání v Hodoníně a nedávný první vánoční turnaj ve stolním tenise za účasti 23 členů.

Bezesporu největším úkolem naší odbočky v r. 2016 je uspořádání celostátního setkání a turnaj v malé kopané. Do Klatov přijedou odbočky z celé republiky, čeká nás dost práce s organizací, zajištění ubytování, stravování a tak dále. Přivítáme každou pomoc našich členů s realizací této akce.

Dalším bodem schůze bylo chválení nových stanov našeho spolku. P. Strnad přítomné se stanovami seznámil a poté o nich dal hlasovat. Z přítomných 37 členů nikdo nebyl proti, ani se nezdržel hlasování, a tak byly stanovy schváleny. P. Černý přítomné seznámil se stavem financí spolku. Následovaly gratulace jubilantům a novým členům, byli odměněni malým dárkem a pamětním listem.

Před 18. hod. se dostavili hlavní protagonisté večera s „UNIVERZITOU SLAVIA“, předseda celostátního výboru odboru přátel SK SLAVIA Praha p. Krob, člen výboru p. Pomikal, historik a spisovatel p. Zápotocký a dlouholetý brankář SLAVIE Boby Zlámal, p. Čapek, který je naším pravidelným hostem a p. Donner.

Hosté přijeli s univerzitou do Klatov už potřetí, tentokrát přivezli úplnou premiéru „Brankáři SLAVIE“. Univerzita začala představením historicky prvního brankáře SLAVIE až po současnost. Promítání doprovázeli komentářem a fakty p. Zápotocký a p. Krob, program obohatil různými historkami ze své kariery p. Zlámal. Po cca 2 hodinách univerzity schůze skončila poděkováním členům a hostům za účast, poté ještě následovalo focení s hosty večera a diskuze v malých kroužcích.

Zajímavý a poučný večer se všem přítomným líbil. Věříme, že příště se naše řady ještě o pár členů rozšíří.

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku