Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SLÁVISTÉ VYMĚNILI FOTBALOVÝ MÍČ ZA PÁLKY


KLATOVŠTÍ SLÁVISTÉ VYMĚNILI FOTBALOVÝ MÍČ ZA PÁLKY

Slávistický vánoční turnaj ve stolním tenisu uspořádala v Klatovech místní odbočka přátel Slávia Praha. Turnaj se konal v sobotu 26.12 2015 odpoledne v rekonstruované restauraci Pod Hůrkou. Majitel pan Nový za tímto účelem pronajal jeden sál a v něm dal k dispozici dva stoly na stolní tenis a připravil občerstvení ve formě rautu. Turnaje se zúčastnilo 23 hráčů, toho byly 3 statečné ženy. Ze skupin postoupilo 16 borců, kteří bojovali klasickým pavoukem o postup. Turnaj vyhrál pokladník pobočky Zdeněk Černý, který ve finále porazil příznivce SLAVIE Zdeňka Jozu. V boji o třetí místo zvítězil Martin Malán nad Karlem Burešem.

První slávistický vánoční turnaj ve stolním tenisu byl zakončen předáním diplomů, medailí a cen a společným fotem. Celkově měl turnaj pozitivní ohlas, proto již dnes vedení odbočky přemýšlí, jak další ročník rozšířit a vylepšit tak, aby se stal tradicí. Všichni hráči i fanoušci si zaslouží velký dík za fair play. Zvláštní poděkování patří pořadatelům a hlavně majiteli restaurace za přípravu sálu a ochotu, s jakou se nám věnoval.

 

V nastávajícím roce 2015 čeká OP SLAVIA Klatovy dvě hlavní akce. Tou první bude výroční schůze spojená s „UNIVERZITOU SLAVIA“, která se koná 12. února. Nejvýznamnější bude ta druhá akce v červenci. Klatovská odbočka Slávie byla pověřena uspořádáním 16. celostátního setkání slávistů. V rámci tohoto setkání se uskuteční turnaj v malé kopané, který proběhne 2. 7. 2015 na klatovském hřišti na Rozvoji.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku