Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Za hvězdným fotbalovým rokem udělali tu nejlepší tečku

Za hvězdným fotbalovým rokem udělali tu nejlepší tečku

KLATOVŠÍ MLADŠÍ ŽÁCI ZVÍTĚZILI VE FOTBALOVÉM TURNAJI AXA CUP

Miroslav Sedlmaier

Tým mladších žáků SK Klatovy, po podzimní části  lídr fotbalového  krajského přeboru  zakončil sezónu na kvalitně obsazeném halovém turnaji ve Stříbře, ze kterého přivezl domů první místo.

      Velice dobře obsazený a zorganizovaný turnaj mladších žáků uspořádal FC Viktoria Plzeň ve Stříbře. "Původně se mělo hrát na hřišti s umělou trávou, ale nakonec pořadatelé využili hřiště s přírodní trávou, čímž všem účastníkům udělali velkou radost", pochvaloval si rozhodnutí trenér Klatov Petr Ulrych, a to i přestože nebylo počasí úplně ideální, bylo poměrně chladno a nepříjemný byl i občasný déšť.  Hrálo se systémem každý s každým s délkou zápasu 20 minut.

Výsledky SK Klatovy 1898 :   TJ Jiskra Domažlice   0 : 0,  SK Slavia Vejprnice   2 : 0,  TJ Baník Stříbro  3 : 1,  FC Viktoria Plzeň (roč.nar. 2005)  5 : 1,  SK Senco Doubravka    2 : 0,  FC Rokycany 3 : 0,   FK Tachov   1 : 1

      Dosažené výsledky stačili klatovským mladším žákům na poměrně jasné celkové  vítězství, neboť jejich soupeři zaznamenali v průběhu  daleko větší bodové ztráty . Vítězný kolektiv z Klatov absolvoval turnaj bez porážky , kdy šestkrát vyhrál a pouze s Tachovem se o body musel dělit.   

Celkové pořadí turnaje:

      1. SK Klatovy 1898, 2. TJ Jiskra Domažlice, 3.  FC Rokycany, 4.  FK Tachov,  5.  TJ Baník Stříbro, 6.   SK Senco Doubravka, 7.   FC Viktoria Plzeň 2005, 8.   SK Slavia Vejprnice

      Sestava SK Klatovy : Šedivec, Burcal, Jánský, Hais, Šťastný, Rajtmajer, Kutka, Sojka, Doubek, Herz, Cupl, Kovářík, Fiala, Šlechta.

„Byla to velmi dobrá konfrontace  s nejlepšími  týmy krajského přeboru a dvěma ligovými mužstvy. Kluci turnaj odehráli bez větších výkyvů a zaslouženě vyhráli. Zvlášť poslední dva zápasy s Rokycany a s Tachovem snesly nejpřísnější měřítka věkové kategorie mladších žáků" řekl k průběhu turnaje trenér Petr Ulrych , který nešetřil na adresu svých svěřenců slovy chvály : „ Všichni kluci zaslouží velikou pochvalu za předvedené výkony. Zvláštní uznání je ale třeba vyjádřit brankáři Martinu Šedivcovi za vynikající výkon, který zachránil nebývalé množství šancí soupeřů. Gratulace pak patří i Lukáši Šlechtovi, který se stal s pěti góly a vítězným dodatečným penaltovým rozstřelem králem střelců celého turnaje. Díky a jen tak dál kluci".

         Turnajové vítězství bylo pro mladší žáky tou nejlepší tečkou  za hvězdným fotbalovým rokem 2015. V něm prohráli z 30 zápasu jeden jediný, stali se přeborníky kraje a po podzimu mají našlápnuto k úspěšné obhajobě tohoto vítězství i v rozehraném ročníku 2015/2016.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku