Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.A TŘÍDA 9. kolo 3.-4.10.2015

 

1.A TŘÍDA 

 

 

MIMO POČASÍ ZAHŘÁLA POUZE VÝHRA HORAŽĎOVIC 

 

Při pohledu na sobotní výsledky 9. kola týmů z Pošumaví v 1.A třídě napadá je to, že pokud se na průběh poslední epizody soutěžních duelů v této soutěži něco povedlo, tak to bylo počasí.

Varování o kvalitách soupeřů asi doma nevzali příliš vážně ani Nýrsko ani Pačejov, když k tomu přidáme tak trochu předpokládanou prohru Žichovice v Nepomuku, pak mimo hřejivé obloze určitě zahřálo příznivce horažďovické kopané důležité vítězství o šest bodů jejich barev pro které si zajeli Horažďovičtí do  předměstí Plzně do Černic.

Na druhé straně je pravdou, že vyhrát chce každý a ne vždy bývá posvícení . Také víme co se říká další možná ještě přiléhavější přísloví o tom co přijde po hodech… To platí v případě lídra tabulky Okule Nýrsko. Každá  série někdy skončí a bylo by velice nespravedlivé nevyzdvihnout, že ta nýrská trvala na poměry tohoto klubu proklatě dlouhá a úspěšná! V osmi zápasech sedmkrát vyhrát a pouze jednou remizovat , k takové vyrovnané soutěži jakou 1.A třídě je úspěch sakra krásný a ani první neúspěch v podobě prohry s nováčkem soutěže to nemůže zastínit. Nicméně je pravdou, že doma je to nepříjemné, ale na druhé straně, oni si již o to hráči Okuly již právě doma opakovaně koledovali.

Firmu na import bodů z našeho regionu by si mohl založit Baník Stříbro, když po výhře v Mochtíně si domů odvezl o body z Pačejova. Na tuto prohru musí hráči Pačejova rychle zapomenout, neboť je čeká již v příštím kole utkání  v Žichovicích. Přestože  se jedná o body mající do tabulky stejnou hodnotu, má výsledek tohoto pošumavského derby mezi fanoušky obou táborů daleko vyšší hodnotu.

Mochtín na domácím hřišti hostil dosud neporažený tým Sokola Křimice. Spokojenější z tohoto duelu vyšli hosté, kteří o svém vítězství rozhodli dvěma slepenými góly v závěrečné čtvrthodině . Pro Mochtín  je to již druhá prohra doma za sebou .

 

 

NEPOMUK - ŽICHOVICE   3:0 (0:1)

Radim Šiška

Ani v Nepomuku se nám nepodařilo navázat na dobré výkony z počátku soutěže. Již několik kol nehrajeme dobře a pokud bodujeme, tak jen díky bojovnosti a štěstí. Obojí nám v Nepomuku chybělo, a proto jsme odjeli s prázdnou.

V prvním poločase viděli diváci mizerný výkon od obou týmů. Míč byl neustále v oblacích a na nějakou fotbalovou akci se nezmohli domácí, ani my. Výjimkou byla přihrávka P.Bálka na rozběhnutého Kuncla, který však kromě brankáře přehodil i bránu. Více šancí měli domácí, ale buď minuli branku nebo nás zachránil Landa. Rozhodující moment zápasu přišel v nastavení první půle, Po jedné z našich mnoha ztrát míčů domácí zaútočili do otevřené obrany a Michal Baran skóroval do prázdné branky.

Po přestávce se hra mírně zlepšila, ale těžko jsme mohli myslet na vyrovnání, když poměr šancí byl cca 8:1 pro domácí. V jediné naší příležitosti pálil bohužel nad Robert Beneš. Naše křeč pokračovala až do konce, výborný Landa chytil několik čistých gólů, ale přesto nedokázal zabránit domácímu Baranovi, aby zkompletoval hattrick. Domácí nepředvedli žádný velký výkon, ale vyhráli naprosto zaslouženě, my máme na čem pracovat, protože těžko si představit, že bychom mohli hrát ještě hůř.

Branky: 45.81. a 90.  Baran Michal

Rozhodčí: Žák Ondřej - Fillinger Miloš, Ruda Daniel. ŽK 2:4.Diváků 100.

Sestava Žichovic: J.Landa – L.Mourek, J.Šimáček, J.Benedikt, J.Frýzek – P.Kuncl, J.Bálek, R.Beneš, P.Bálek, M.Linhart – R.Šiška

Zápis (sestavy) ZDE

 

PAČEJOV - STŘÍBRO  1:3 (1:2)

Tomáš Cihlář

    Lepší vstup do utkání si domácí nemohli přát. Už ve 2.minutě parádně uvolnil Honza Dytrt Jardu Kubaně, který přehodil vybíhajícího Kostelníčka a poslal domácí do vedení. Bohužel v 9.minutě přišla první minela v domácí obraně o Tomáš Bůžek pohodlně vyrovnal. Týž hráč využil ve 29.minutě dalšího zaváhání a dostal Stříbro do vedení. Ve 35.minutě se Pačejov marně dovolával odpískání pokutového kopu po zákroku na pronikajícího Jardu Kubaně.

    Do druhého poločasu vstoupili domácí s úsilím otočit nepříznivý vývoj zápasu na svou stranu. V 54.minutě se po přihrávce Vaška Kláska dostal za obranu Milan Kubaň, ale Kostelníček jeho zakončení zlikvidoval. Domácí dále pokračovali v aktivní hře, hráčům nelze upřít maximální snahu a nasazení. Stříbro se ve druhém poločase převážně bránilo. Od 70.minuty hrál Pačejov na tři obránce a tři útočníky. Největší šance na vyrovnání přišla v 86.minutě. Obranou hostů se prodral Jarda Kubaň, ale jeho tutovku opět zlikvidoval brankář Kostelníček. V samotném závěru hrál Pačejov vabank, čehož využil zkušený Lukáš Pleško v 90.minutě ke vstřelení třetí branky.

    Hosté vyučovali z produktivity – tři příležitosti – tři střely na branku – tři góly. Nutno však zdůraznit, že domácí jim vítězství svými chybami doslova darovali.

     Utkání  řídil  jako hlavní Vladimír Čermák, na čarách mu  asistovali Aleš Jílek  a Milan Kulhánek. Delegátem zápasu byl Josef Vyhnálek. ŽK  0 : 1

Branky: 2. Kubáň Jaroslav – 9.,29. Bůžek Tomáš, 89.Pleško Lukáš.

Rozhodčí: Čermák Vladimír - Jílek Aleš, Kulhánek Milan. ŽK 0:1.Diváků 120.

Sestava Sokol Pačejov: J. Kozlík – M. Kubáň, V. Šeba (69. F. Pelouch), J. Ticháček, J. Dytrt, J. Kubáň, V. Klásek, L. Šmrha, P. Polena, J. Hlůžek, V. Panuška.

Zápis (sestavy) ZDE

 

NÝRSKO - KOŠUTKA PLZEŇ   0:3 (0:1)

Stanislav Steiner

Domácí mužstvo v tomto utkání předvedlo špatný výkon. Většina hráčů se v průběhu utkání nedokázala přinutit k nasazení a podle toho to dopadlo, první porážkou v soutěži. Když už se hráči domácího mužstva dostávali před soupeřovu branku, tak ani neohrozili brankáře Košutky. Hosté se dostali do vedení ve 24' utkání , kdy Pekník překonal nýrského brankáře.VE 38' se po samostatné akci dostal do dobré příležitosti Lukáš Krásný, ale bez zakončení. Ve 43' po akci György I.- Kohout, to byl opět Krásný, který nedosáhl na míč, který přešel po brankové čáře celou branku,

V nástupu do druhého poločasu domácí pokračovali v nevýrazném výkonu a hosté se snažili rychlými protiútoky upravit stav utkání,což se jim podařilo v 55' utkání ,kdy Forejt,svou akci zakončil střelou z úhlu ,která skončila v nýrské brance.Trenér, domácího mužstva, se snažil na tento nepříznivý stav reagovat střídáním, ale ani to nepomohlo. V 76' utkání domácí obrana se snažila vystavovat útočící hráče do ofsajdu, ale to se moc nepovedlo, protože kolmou přihrávku Kalaše , za obranu domácího mužstva převzal Blažejovský, který spolu s Kovaříkem postupoval na nýrskou branku a ten se nemýlil. Vítězství hostujícího mužstva je zcela zasloužené a hráče Okuly čeká velmi těžké utkání v sobotu ve Stříbře, kde si mohou pošramocenou reputaci napravit, ale musí změnit svůj přístup k utkáním

Zápis (sestavy) ZDE

 

PLZEŇ - ČERNICE -HORAŽĎOVICE  1:2 (0:1)

Branky: 65. Minařík Petr – 9. Boček Jan, 85. Forman Michael.

Rozhodčí: Maroušek Karel - Valenta Martin, Sirový Václav. ŽK 4:3.Diváků 80.

Sestava  FK Horažďovice: J. Rybár (ŽK) – T. Greger (ŽK), M. Greger, J. Janouškovec, V. Vrzal (23. M. Šašek), J. Nauš (69. A. Vachuška), R. Květoň (ŽK), J. Boček (89. M. Kovář), T. Jůda, J. Forman (69. M. Forman), J. Sova.

Zápis (sestavy) ZDE

 

Neděle :

MOCHTÍN - KŘIMICE  1:2 (0:0)

Branky: 82. Dolejš Jiří – 77. Adam Augustin, 80. Kovačič Josef.  

Rozhodčí: Valenta Martin - Plzák Martin, Pena Miroslav. Delegát: Lecjaks Ladislav. ŽK 2:3. Diváků 80.

Sestava Sokol Mochtín: P. Reitmajer – T. Dolejš, J. Dolejš (ŽK), Z. Toman, J. Žiak, J. Flodr (44. P. Cihlář), J. Čeleda, J. Cihlář, J. Šťastný (68. P. Zahálka), P. Staněk (ŽK), Z. Smolík.

Zápis (sestavy) ZDE

 

OSTATNÍ VÝSLEDKY:

Žihle - Chodský Újezd  4:2 (1:1)

Zápis (sestavy) ZDE

Kdyně  - Horní Bříza  4:2 (1:0)

Zápis (sestavy) ZDE

Kralovice - Raková  0:0 (0:0) PK 4:3

Zápis (sestavy) ZDE

 

Tabulka celková

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

-

Skóre

Body

Penalty +

Penalty -

1

SKP OKULA NÝRSKO

9

8

0

1

22:11

23

1

0

2

TJ Sokol Křimice

9

7

0

2

32:17

21

2

2

3

TJ Baník Stříbro

9

7

0

2

18:13

19

2

0

4

SK Kdyně 1920

9

6

0

3

18:14

17

1

0

5

TJ Slavoj Žihle

9

6

0

3

18:17

16

2

0

6

TJ Košutka Plzeň

9

5

0

4

17:14

15

1

1

7

TJ Sokol Kralovice

9

5

0

4

18:19

15

1

1

8

FK Horažďovice

9

4

0

5

16:17

13

0

1

9

TJ Žichovice

9

3

0

6

16:16

12

0

3

10

TJ Sokol Mochtín

9

4

0

5

15:19

12

1

1

11

FK Nepomuk

9

4

0

5

18:22

12

0

0

12

TJ Sokol Pačejov

9

3

0

6

11:17

11

1

3

13

TJ Chodský Újezd

9

4

0

5

26:30

10

2

0

14

SK Horní Bříza

9

3

0

6

17:20

9

0

0

15

TJ Sokol Raková

9

2

0

7

11:20

8

0

2

16

TJ Sokol Plzeň - Černice

9

1

0

8

12:19

3

1

1

Výsledky utkání

Tabulky

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku