Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Pomůžeme Janině zpět do života

 

Upoutávka na sportovně zábavnou akci, jejíž výtěžek věnují organizátoři její naší kamarádce a bývalé spoluhráčce, šestatřicetileté mamince dvou malých dětí, Janě Bendové z Klatov.

 

Lékaři jí nejdříve nedávali vůbec šanci, ale Janina, která je skvělý člověk a výborná kamarádka, je také velká bojovnice, což už prokazovala, když s námi hrála malou kopanou, a dělá velké pokroky. Jenomže rehabilitace jsou dost nákladnou záležitostí a rodina už vyčerpala své finanční možnosti. A tak i my, z týmu a klubu, za který Janina kopala, chceme nějakým způsobem Janinu podpořit a vymysleli jsme jakési sportovně zábavné odpoledne, při němž by se lidé měli pobavit a zároveň pomoci dobré věci.  

Sportovně zábavnou akci pořádáme v neděli 30. srpna od 15 hodin na hřišti na Rozvoji v Klatovech. Akce bude plná fotbalu, sportování a soutěžení. Nejdříve se utkají ženy PS Křeč a muži PS Křeč, pak bude asi největším tahákem utkání výběrů fotbalistů Plzeňského kraje. V doprovodném programu jsou soutěže pro děti, ukázky karatistů a parkouristů. Bude i tombola, v níž budou mít zájemci šanci vyhrát dresy sportovních hvězd. Ale vše je v letáčku!

                                za pořádající PS Křeč Mochtín (amatérský fotbalový klub) Yvetta Chmelová (Musílková), telefon - 604 943 948, 725 179 303

 


 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku