Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.A TŘÍDA 3. kolo

 

1.A TŘÍDA 

 

 

NOVÝM LÍDREM TABULKY JE OKULA NÝRSKO  

HATTRICKEM SE BLÍSKL ŽICHOVICKÝ RADIM ŠIŠKA  

 

První vítězství v novém ročníku si připsali do tabulky fotbalisté Žichovic. Pod přesvědčivé vítězství nad dosud úspěšným nováčkem z plzeňské Košutky pro kterého je to první bodová ztráta se výrazným způsobem podepsal autor hattricku Radim Šiška.  Úspěšnější byl druhý nováček, Sokol Mochtín, který v okresním derby doma zvítězil v pošumavském derby nad FK Horažďovice. Tato výhra posunula svěřence trenéra Jiřího Tomana do horních pater tabulky. To co se spíše očekávalo po sestupu z krajského přeboru od Horažďovic, dosud zůstává jen na úrovni přání. Po úspěšném minulém ročníku 1.A třídy ve kterém patřil Pačejov v roli nováčka mezi největší překvapení soutěže  zůstává tento tým po té, kdy doma již ztratil pět bodů daleko za očekáváním. Nad očekávání si naopak   vedou dva kluby, Okula Nýrsko, který po třech kolech je na čele tabulky a nováček Sokol Mochtín , který je s dvoubodovým odstupem na místě třetím.  


 

ŽICHOVICE – KOŠUTKA PLZEŇ  4:0 (2:0)

Radim Šiška

V prvních dvou kolech jsme získali pouze bod, a proto jsme proti zatím stoprocentní Košutce chtěli bodovat naplno. To se nám po zodpovědném výkonu podařilo a do dalších zápasů tak můžeme jít s relativním klidem.

Do zápasu jsme vstoupili výborně a hned v první minutě šli do vedení. Šiška obral o míč váhajícího stopera hostů a skóroval do prázdné branky. Kombinačně hrající Košutka pak získala převahu, ale do šancí je pozorná obrana Žichovic nepouštěla. Více před brankou hostí se začalo hrát až v závěru poločasu a domácím to přineslo dvoubrankové vedení. Po přiťuknutí Musila střílel přesně k tyči opět Šiška.

V aktivitě jsme pokračovali i po přestávce a hned v úvodu jsme za ni byli odměněni dalším gólem. Po kombinaci Musila a Kuncla se potřetí trefil Šiška. Ani za tohoto stavu jsme hosty nepouštěli do šancí a Honza Landa si tak připsal zaslouženou nulu. V závěru se na hřišti trochu přiostřilo, ale rozhodčí Čermák vše zvládl bez problémů. Skóre mohl vylepšit Pavel Bálek, ale mířil jen do břevna, a Jirka Šimáček, ale jeho dorážku zastavila tyč. Povedlo se to tak až Martinu Linhartovi krásnou střelou z přímého kopu, který vybojovala žichovická legenda Olda Chod. Poprvé (a snad ne naposled) jsme tak potěšili nového trenéra Tomáše Čakrta i žichovické fanoušky.

Branky: 1.,38. a 50. Šiška Radim, 89. Linhart Martin

Rozhodčí Čermák Vladimír; ŽK 3:1; Diváků : 60.

Sestava TJ Žichovice: J. Landa – P. Bálek (78. J. Bálek), L. Mourek, R. Šiška (62. M. Špírek), O. Musil (87. J. Šimáček), P. Kuncl, R. Beneš, J. Frýzek, J. Malý (81. O. Chod (ŽK)), J. Benedikt (ŽK), J. Beneš (69. M. Linhart).

Zápis z utkání (sestavy, branky) ZDE

 

PAČEJOV – SLAVOJ ŽIHLE  1:1 (1:1) PK 2:4

Tomáš Cihlář

Lepší vstup do utkání si hosté ze Žihle ani nemohli přát. Po nedovoleném zákroku Filipa Peloucha dostali už ve 3.minutě možnost pokutového kopu, který kapitán Jan Najman proměnil. Domácím se naštěstí podařilo brzy vyrovnat, když v 11.minutě po centru Vítka Panušky poslal Jarda Kubaň hlavou míč do protipohybu brankáře Bláhy.  Ten dostal ve 35.minutě ČK po faulu mimo pokutové území a do branky musel hráč z pole Lukáš Rázek. Ten se stal v dalším průběhu žihelským hrdinou zápasu, když dokázal vyřešit několik ošemetných situací. Popravdě řečeno hra v oslabení více sedla Žihli, která si i v 10 dokázala vytvořit řadu příležitostí. Její hráči byli aktivnější a Kuba Kozlík musel několikrát hasit. Domácí si ve druhém poločasu vytvořili jen dvě šance, které volaly po gólu, ale Vítek Panuška těsně minul a střelu Jardy Kubaně z voleje bravurně vytáhl Rázek na roh. Do konce zápasu se už stav nezměnil, a tak Pačejov po týdnu opět kopal penalty. Bohužel stejně jako v předchozím kole ve Kdyni i tentokrát neúspěšně! Do černého se trefili jen první dva exekutoři Honza Dytrt a Filip Pelouch, zbylé střelce vychytal náhradní brankář Rázek.

Branky: 11. Kubáň Jaroslav - 3. Najman Jan(PK)

Rozhodčí Žák Ondřej - Kafka Václav, Komanec Petr.

Sestava Pačejov: Kozlík – Kubaň M., Šeba , Pelouch, Polena ,Ticháček ,Panuška ,Klásek, Hlůžek (75.Žák P.), Dytrt , Kubaň J.

Zápis z utkání (sestavy, branky) ZDE

 

MOCHTÍN – HORAŽĎOVICE  4:3 (2:2)

Karel Šot

Okresní derby této krajské soutěže přineslo hodně zajímavou podívanou, sedm branek a zasloužené vítězství domácího celku, který si vytvořil během 94. hracích minut více brankových příležitostí, než-li jeho soupeř. Především však v prvním poločase, ale hosty držel nad vodou skvělými zákroky mladý brankář Daniel Macoun. Brankou do šatny ve 44.min. ale hostující Nauš zápas zdramatizoval, začínalo se znovu. Mochtínu se však znovu povedl úvod druhého poločasu, v 55.min. již vedl 4:2 a kráčel za třemi body, Zkušení hosté bojovali, vsadili vše na ofenzivu, chtěli vyrovnat. Domácí poctivě bránili, ale měli nebezpečné brejkové akce, hosté byli nebezpeční především ze standardních situací. Podařilo se jim vsítit kontaktní gol střídajícím Bořem, těsnou výhru ale domácí uhájili.

Branky: 10. Toman Zbyněk, 31. Plánička Zdeněk, 49. Dolejš Jiří, 55. Staněk Pavel - 17. Forman Michael, 45. Nauš Josef, 72. Boř Miroslav.

Rozhodčí: Bína Roman; ŽK 2:2; Diváků 80.

Sestava  Sokol Mochtín: P. Reitmajer – J. Dolejš, Z. Toman (ŽK), J. Žiak, J. Flodr, T. Babka, J. Cihlář, P. Švátora, Z. Plánička (73. P. Zahálka), P. Staněk (ŽK) (81. J. Šťastný), Z. Smolík (60. J. Čeleda).

Sestava FK Horažďovice: D. Macoun – M. Šedivý (ŽK), T. Greger, Květoň, T. Jůda, J. Sova (58. M. Boř), J. Boček, M. Šašek (7. L. Zdichynec), J. Nauš, O. Koc, M. Forman (ŽK).

Zápis z utkání (sestavy, branky) ZDE

 

NÝRSKO – KDYNĚ 1920  4:1 (1:0)

Stanislav Steiner

Domácí mužstvo v úvodu utkání získávalo herní převahu kterou, ale nedokázalo brankově zúročit. Postupně se do střeleckých příležitostí dostávali I. György , Krásný, Kalivoda , ale brankář hostů Horáček jejich střely likvidoval. Největší šanci  měl po přihrávce T. Györgyho, Výtisk, kdy sám v před brankářem nestačil zpracovat míč a dobře zakončit. V 36' utkání se do brankové příležitosti dostal kdyňský Džugan,ale Moravec jeho šanci zmařil.Ve 40' utkání zakončil přesnou přihrávku Kohouta, střelou k tyči, T.György a domácí se dostali do vedení. Veb 41' se do velké šance dostal Krásný,přestřelil branku. Na začátku druhého poločasu po akci Krásného ,zakončoval Kohout, ale opět bezúspěšně. Hosté vyrovnali ve 49'.když Peglova střela skončila v síti nýrské branky. Hosté měli ještě jednu příležitost v 53' utkání ,kdy K.Šmejkal postupoval po chybě nýrské obrany, na domácího brankáře, ale ten ho vychytal. V 60' rozehrával T.György trestný kop, jeho střelu tečoval Antonovics a poslal domácí do vedení. Vedoucí branka hráče Nýrska uklidnila ,mužstvo postupně získávalo herní převahu a výsledkem byly další dvě branky v síti hostů, které vstřelili 67' Šnour,a velmi dobře hrající Výtisk. Z domácího mužstva je třeba pochválit za dobrý výkon Koláře a střídajícího Šnoura.

Ještě jedna zajímavost z nýrského mužstva a to , že poprvé spolu v jednom mistrovském utkání nastoupili bratři Tomáš a Ivo Györgyové. Vítězství domácího mužstva je zcela zasloužené ,hosty podržel svým výkonem brankář Horáček.

Branky: 40. György Tomáš, 61. Anatovics Andrei, 68. Šnour  Karel, 79. Výtisk Petr.  Rozhodčí : Doksanský Tomáš; ŽK 2:2; Diváků 100.

Sestava SKP Okula Nýrsko: J. Moravec – T. Kohout, A. Antonovics, K. Kalivoda (68. M. Bastl), Z. Cibulka, I. György (76. M. Trefanec (ŽK)), F. Kolář, L. Krásný (ŽK) (52. D. Šnour), J. Lužný, T. György, P. Výtisk.Trenér : Kalivoda Karel

Sestava Kdyně: Horáček Vladimír-Iha Vladimír,Šmejkal Jiří,Blažek Petr,Výškrabka Lukáš,Forst Petr/46'Dufek Tomáš/,Výškrabka Martin,Šmejkal Karel/60' Mikič Martin/,Pergl Tomáš/68'Janeček Milan/,DžuganMichael/72'Forst Karel/ ,Hamor Kolja. Trenér:Trumpeš Vladimír

Zápis z utkání (sestavy, branky) ZDE

 

Ostatní výsledky :

TJ SOKOL KŘIMICE  - SK HORNÍ BŘÍZA  3:2 (0:2)

Branky: 47.Kovačič Josef, 49. Klement Martin, 79. Klement Zdeněk – 32. Chocholatý Pavel, 37. Čermák Václav . Rozhodčí Petržilka Jiří; ŽK 1:1; Diváků 100.

Zápis z utkání (sestavy, branky) ZDE

 

TJ BANÍK STŘÍBRO  - TJ SOKOL RAKOVÁ   4:1 (2:1)

Branky: 11. Bůžek Tomáš, 31. Ulčík Lukáš, 68. Tůma Dominik, 87. Blažek Karel -  10. Vrba Alois. Rozhodčí Kohout Miroslav; ŽK 0:3; diváků 100

Zápis z utkání (sestavy, branky) ZDE

 

FK NEPOMUK  - TJ SOKOL PLZEŇ - ČERNICE 2:1 (1:0)

Branky: 6. Voráček Tomáš, 64. Kalabuza Josef – 59. Táborský Lukáš.

Rozhodčí Jílek Aleš; ŽK 2:4; Diváků 150.

Zápis z utkání (sestavy, branky) ZDE

 

TJ SOKOL KRALOVICE  - TJ CHODSKÝ ÚJEZD 5:2 (1:1)

Zápis z utkání (sestavy, branky) ZDE

 

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

-

Skóre

Body

Penalty +

Penalty -

1

SKP Okula Nýrsko

3

3

0

0

10:2

9

1

0

2

TJ Sokol Kralovice

3

2

0

1

9:5

7

0

1

3

TJ Sokol Mochtín

3

2

0

1

8:7

7

0

1

4

TJ Slavoj Žihle

3

3

0

0

8:4

7

2

0

5

SK Horní Bříza

3

2

0

1

5:3

6

0

0

6

TJ Sokol Křimice

3

2

0

1

11:10

6

1

1

7

TJ Košutka Plzeň

3

2

0

1

4:5

6

0

0

8

SK Kdyně 1920

3

2

0

1

4:5

5

1

0

9

TJ Žichovice

3

1

0

2

7:5

4

0

1

10

TJ Chodský Újezd

3

2

0

1

12:13

4

2

0

11

TJ Baník Stříbro

3

1

0

2

4:5

3

0

0

12

FK Nepomuk

3

1

0

2

4:7

3

0

0

13

TJ Sokol Plzeň - Černice

3

1

0

2

5:6

2

1

0

14

FK Horažďovice

3

0

0

3

5:9

1

0

1

15

TJ Sokol Raková

3

0

0

3

3:8

1

0

1

16

TJ Sokol Pačejov

3

0

0

3

1:6

2

0

2





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku