Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.A TŘÍDA 2. kolo : 15.-16.8.2015

 

1.A TŘÍDA 

 

 

V ÚVODNÍCH DVOU KOLECH OBSTÁLO NEJLÉPE NÝRSKO

 

Po prvních dvou odehraných kolech nového ročníku 1.A třídy  zavládla největší spokojenost v Nýrsku. Přestože fotbalistům místní Okuly los přisoudil odehrát obě úvodní utkání na hřištích soupeřů ,byli velmi úspěšní , získali pět z šesti možných bodů a třetí místo v tabulce na úvod je pro tým velkým povzbuzením. Zisk bodů ze hřiště ambiciózního nováčka je pro hráče Okuly zasloužený a jenom škoda, že nedokázali proměnit vypracované šance, mohli mít ještě bodově úspěšnější.

      

PAČEJOV  ZE KDYNĚ KDE SAHAL PO VÝHŘE  ODJÍŽĎEL SE SMÍŠENÝMI POCITY

Pačejov, který byl prvním obětním beránkem Nýrska podal ve druhém kole na hřišti nováčka ve Kdyni, který zvítězil v prvním kole nečekaně v Nepomuku zlepšený výkon, sahal zde po třech bodech, nakonec si ale odvezl alespoň jeden.

 

MOCHTÍN NAPRAVIL DOMÁCÍ ZAVÁHÁNÍ, PŘIVEZL TŘI BODY Z PŘEDMĚSTÍ PLZNĚ

 

Mochtín napravil domácí zaváhání , kdy získal pouze jeden bod  v úvodním kole se Slavojem Žihle na hřišti exúčastníka KP v Černicích, odkud si přivezl cenné , ale naprosto zasloužené tři body!

DOMÁCÍ HŘIŠTĚ SE STÁVÁ PRO HORAŽĎOVICE ČERNOU MŮROU

Jedním z příčin sestupu Horažďovic z krajského přeboru neúspěšnost na domácím hřišti. Horažďovičtí na něm prohospodařili dvě třetiny bodů . Jak se zdá, domácí hřiště se pro hráče stává černou můrou. Prohra se se soupeřem, které ještě na jaře dělil rozdíl dvou tříd, nováčkem z Kralovic to jen potvrzuje.

ŽICHOVICKÝ GÓLMAN LANDA SVŮJ TÝM DRŽEL NA PŮDĚ FAVORITA V NADĚJI           

Na hřišti exúčastníka krajského přeboru v Horní Bříze jsme za domácími zaostávali ve většině činností, ale při troše štěstí jsme mohli v závěru dosáhnout na remízu. Ta by však asi nebyla úplně spravedlivá, protože domácí si výhru zasloužili.

 

TJ SOKOL PLZEŇ ČERNICE - TJ SOKOL MOCHTÍN  1:2 (0:2)

Karel Šot

Cenné, ale naprosto zasloužené tři body si přivezl Mochtín ze hřiště soupeře, který ještě na jaře hrál krajský přebor. Domácím sice v sestavě  chyběl kanonýr Stoilov, ale hosté svého soupeře překvapili hodně aktivní, útočnou hrou, dobře jim zahrála i obrana v čele s golmanem Rajtmajerem. Mochtín šel do vedení v 15.minutě, kdy se trefil Zbyněk Toman, na 2:0 pak zvyšoval ve 28.min. kapitán Jiří Dolejš. Domácí po přestávce přidali, chtěli vyrovnat, riskovali. Mochtín poctivě bránil, využil však každou příležitost k rychlému brejku. Měl další šance na skorování, ale domácí golman Daněk se již překonat nenechal. Kontaktního golu docílil domácí Sokol v 67.minutě, kdy se po přesně rozehraném VPK hlavou trefil Lukáš Táborský. Vyrovnání mohl zařídit zkušený domácí matador Mur v 79.min., ale jeho VPK z 18 m mu tentokráte nevyšel podle představ. Závěr utkání byl hodně dramatický, více šancí na další gol měli ale překvapivě hosté, domácí golman však byl neprůstřelný.

Branky: 68. Táborský Lukáš - 16. Toman Zbyněk, 29. Dolejš Jiří

Rozhodčí: Fillinger Miloš - Kafka Václav, Maroušek Karel . ŽK 0:2 ; Diváků 70.

Sestava Mochtín :Rajtmajer Petr - Dolejš Jiří,Toman Zbyněk, ,Bejvl Jakub (27.Švátora Petr),

,Žiak Jan,Flodr Jiří,Babka Tomáš,Cihlář Jaroslav,Plánička Zdeněk(72.Čeleda Jiří), ,Staněk Pavel, Smolík Zbyněk (46. Zahálka Pavel ,  87.Rašek Josef)

 

SK KDYNĚ 1920 - TJ SOKOL PAČEJOV  0:0 (0:0) PK 5:4    

Tomáš Cihlář

Utkání dvou rozdílných poločasů. V tom prvním byli jednoznačně lepší domácí. Ti vstoupili do zápasu aktivně a už v 8.minutě reflexivně nohou zmařil Kuba Kozlík první šanci Kdyně. Hosté nepřesnou rozehrávkou nabídli domácím další nadějné příležitosti. Až ve 30.minutě musel domácí brankář Horáček poprvé vážněji zasahovat při střele Vítka Panuška. Ve 39.minutě dostala Kdyně možnost zahrávat pokutový kop po střetu Kozlíka s pronikajícím útočníkem. Exekutor Milan Janeček však přestřelil.

    Po poločasové bouřce v kabině vstoupili pačejovští hráči do 2.poločasu o poznání aktivněji. Už ve 47.minutě po Ticháčkově přiťuknutí Honza Dytrt sám před brankářem přestřelil. V 60.minutě Kozlík bravurně kryl střelu zblízka po průniku nejnebezpečnějšího kdyňského hráče Karla Šmejkala. Poté však domácí začali fyzicky odcházet a otěže zápasu převzali do svých rukou hosté. V 76.minutě Jarda Kubaň krásnou střelou ze střední vzdálenosti orazítkoval tyč. O dvě minuty později po Kláskově centru Pepa Hlůžek trefil břevno.  Branka byla na spadnutí. V 89.minutě Pačejov vstřelil po závaru v pokutovém území gól, jehož autorem byl dobíhající Jarda Kubaň. Radost hráčů však překazil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Tato situace budila velké emoce ještě dlouho po zápase!

    Ve střelbě pokutových kopů byla úspěšnější Kdyně, když její střelci byli 100% úspěšní. Za hosty se trefili Dytrt, Kubaň J., Pelouch, a Polena, nedal Ticháček.

Rozhodčí: Maroušek Karel - Schneider Josef, Krauz Jan. ŽK 3:2; Diváků 160.

Sokol Pačejov: J. Kozlík (ŽK) – M. Kubáň (ŽK), P. Žák (64. J. Hosnedl), F. Pelouch, J. Ticháček, J. Dytrt, J. Kubáň, V. Klásek, P. Polena, J. Hlůžek, V. Panuška.

 

SK HORNÍ BŘÍZA - TJ ŽICHOVICE  1:0 (1:0)

Radim Šiška

„V prvním poločase jsme předvedli pasivní výkon a nechali domácím mnoho prostoru ke kombinaci. Horní Bříza toho využívala především v situacích, kdy jsme neudrželi dobré obranné postavení a pouštěli tak domácí do šancí. V 17.minutě toho využil Macháček a skóroval. Během první půle nás dvakrát zachránila tyč a několikrát výborný Landa v naší brance. My se dostali do zakončení jen po standartních situacích, ale bez úspěchu.

Ve druhém poločase jsme domácí zlepšeným napadáním donutili k nakopávaní dlouhých míčů a hra se tak opticky vyrovnala. Přesto se do šancí dostávali hlavně domácí, ale díky své nepřesnosti, Landovi či postavení mimo hru vedení nenavýšili. Zápas byl tak dramatický až do konce. Několik nadějných akcí nedotáhl Honza Beneš, klid v zakončení chyběl Šiškovi, nad hlavičkoval Benedikt a z přímého kopu přestřelil i Malý. Body tak zůstaly v Horní Bříze.“

Branky: 18. Macháček Martin

Rozhodčí: Ruda Daniel - Hodek Jakub, Žák Ondřej . ŽK 1:3; Diváků 140.

TJ Žichovice: J. Landa – P. Bálek, L. Mourek, R. Šiška, J. Bálek (ŽK), O. Musil, P. Kuncl (ŽK), M. Špírek, J. Frýzek, J. Benedikt, J. Beneš (ŽK).

 

FK HORAŽĎOVICE - TJ SOKOL KRALOVICE  0:2 (0:2)

Branky: 29.Lavička Jan, 32. Purkar Jan

Rozhodčí: Plzák Martin - Pohančeník Pavel, Rubáš Jaroslav . ŽK 5:2; Diváků ???.

FK Horažďovice: J. Rybár – M. Šedivý (ŽK), M. Greger, J. Janouškovec, T. Pikeš (46. Květoň), O. Stulík, T. Jůda (ŽK), J. Sova, M. Šašek, J. Boček (70. M. Boř), L. Zdichynec (46. J. Nauš).

 

Foto z utkání Horažďovice - Kralovice  Klatovský deník Milan Kilián

 

TJ SOKOL RAKOVÁ - SKP OKULA NÝRSKO 1:1 (0:0) PK 1:3

Stanislav Steiner

Mužstvo  Nýrska sehrálo druhé mistrovské utkání na hřišti soupeře a opět se vrátilo  s bodovým ziskem.V pěkném fotbalovém prostředí a na kvalitním trávníku patřil začátek utkání hráčům hostujícího mužstva,kteří se během prvních dvaceti minut dostávali k několika střelám,kterými ohrozili domácí branku.  V 25' se k míč po chybné rozehrávce hráčů Nýrska dostal Řepka,ale  nýrského brankáře nepřekonal.Ve 30'utkání se do šance dostal Krásnýale jeho střelu vyrazil  domácí brankář na roh .Obrovskou šanci ke vstřelení branky měl v 31' Brož,když střelu Györgyho domácí obrana špatně odvrátila a následnou dorážku zlikvidoval domácí brankář.Do konce poločasu hráči Nýrska kontrolovali hru a nepustili domácí k ohrožení branky.

Na začátku druhého poločasu ,ve 48', zahráli domácí obranci v pokutovém území rukou,ale rozhodčí PK neodpískal.V 58' zahrával domácí hráč Břicháček trestný kop a jeho centr proměnil po zaváhání nýrských obránců Silovovský ve vedoucí branku.V následujících minutách se hra domácího mužstva přiostřila ,což odnesl zraněním nýrský Kolář. V 70' střídající Kalivoda uvolnil kolmou přihrávkou Kohouta a ten svou šanci proměnil,když prostřelil vybíhajícího brankáře a srovnal tak stav utkání na konečných 1:1.V 73' utkání byl po přihrávce Krásného v pokutovém území faulován Kohout , ale opět se nic nepískalo.Závěr zápasu hráči Nýrska hru kontrolovali a nedovolili domácím změnit stav utkání.

V  následujícím rozstřelu PK byli úspěšnější hráči hostujícího mužstva, když domácí první tři penalty doslova zahodili. První skončila vedle nýrské branky, druhou zlikvidoval Moravec a třetí skončila na břevně branky.

Branky: 59. Silovský Jaroslav – 70. Kohout Tadeáš.

Pokutové kopy:  za domácí proměnil  Bůcha Ladislav  , nedali  Břicháček Jaroslav,Kašpar David,Silovský Jaroslav; za hosty byli úspěšní Krásný Lukáš,Výtisk Petr,Lužný Jakub, nedal Wágner Martin

Rozhodčí: Valenta Martin - Čermák Vladimír, Hudeček Pavel

SKP Okula Nýrsko: J. Moravec – A. Antonovics, L. Krásný, D. Šnour (49. M. Bastl), P. Výtisk, T. Kohout, F. Kolář (ŽK) (69. K. Kalivoda), M. Wágner, I. György (63. M. Trefanec), I. Lužný, M. Brož (80. L. Korschinský).

 

TJ Slavoj Žihle - FK Nepomuk  4:1 (3:1) 

Branky: 25. a 37.  Otcovský Robert, 31. a 75. Masopust Jiří – 30. Kalabza Pavel

Rozhodčí: Kostelník Lumír - Duda Václav, Hucl Lukáš . ŽK 2:3; Diváků 100.

 

TJ Košutka Plzeň - TJ Baník Stříbro   2:0 (0)

Branky: Branky : 75. Kalaš Pavel, 86. Primas Milan

Rozhodčí: Sladký Stanislav - König Michal, Picek Lukáš. ŽK 3:1, Diváků: 150

 

TJ Chodský Újezd - TJ Sokol Křimice  5:5 (3:2) PK 5:3 

Branky: 17. , 42. a 49. Pikl Petr, 17.Chval Pavel, 66. Pikl Josef - 28.Kuneš Václav35. a 68.

Rozhodčí: Říha Zdeněk - Bína Roman, Brůha Radek.. ŽK 5:4; Diváků 15. 

 

Rk.

Družstvo

Záp.

+

0

-

Skóre

Body

PK+

PK -

1

TJ Košutka Plzeň

2

2

0

0

4:1

6

0

0

2

SK Horní Bříza

2

2

0

0

3:0

6

0

0

3

SKP OKULA NÝRSKO

2

2

0

0

6:1

5

1

0

4

TJ Slavoj Žihle

2

2

0

0

7:3

5

1

0

5

SK Kdyně 1920

2

2

0

0

3:1

5

1

0

6

TJ Chodský Újezd

2

2

0

0

10:8

4

2

0

7

TJ Sokol Mochtín

2

1

0

1

4:4

4

0

1

8

TJ Sokol Kralovice

2

1

0

1

4:3

3

0

1

9

TJ Sokol Křimice

2

1

0

1

8:8

3

1

1

10

TJ Sokol Plzeň - Černice

2

1

0

1

4:4

2

1

0

11

FK Horažďovice

2

0

0

2

2:5

1

0

1

12

TJ Žichovice

2

0

0

2

3:5

1

0

1

13

TJ Sokol Raková

2

0

0

2

2:4

1

0

1

14

TJ Sokol Pačejov

2

0

0

2

0:5

1

0

1

15

FK Nepomuk

2

0

0

2

2:6

0

0

0

16

TJ Baník Stříbro

2

0

0

2

0:4

0

0

0

 

Výsledky utkání

 

Tabulky 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku