Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Divize A 1. kolo 8.-9.8

 

DIVIZE MUŽI A     

 

 

HOŘOVICKO SE OPĚT VRÁTILO Z KLATOV S PRÁZDNOU

 

V premiéře nového ročníku divize hostily Klatovy pátý tým minulého ročníku této soutěže Hořovicko. Do zápasu šli domácí s lepší vzájemnou bilancí. Po tomto duelu přidali další , již šestou výhru a  dvěma góly v síti hostů  zaokrouhlili  vzájemné skóre na 20:13. Po jarní prohře 3:2 tak hosté z Hořovicka odjížděli podruhé letos domů z města pod Černou věží s prázdnou. Pro  fotbalisty Klatov byl tento zápas rovněž přípravou na utkání 3.kola Poháru FAČR s účastníkem České národní ligy Baníkem Most, který se bude hrát tuto středu v 17.00 hodin na hřišti v Klatovech.

 

KLATOVY – HOŘOVICKO 2:0 (0:0)

Martin Janda

Do Klatov přijel pátý celek z minulé sezóny a na hře to bylo vidět. První poločas byly k vidění šance na obou stranách. Klatovy hrály dobře po stranách, ale vždy chyběla lepší finální přihrávka nebo větší důraz ve vápně. Stejně jako při rohových kopech, kterých měli domácí v prvním poločase víc než dost. Vyloženější šance ale měli v prvním dějství hosté. Nejprve rozhodčí ponechal výhodu a hořovický útočník se řítil sám na Hermana. V tísni ale střílel pouze do dobře vyběhnutého a postaveného brankáře Klatov. Další šance hostů přišla ve třicáté minutě, kdy po individuální akci hořovického hráče následovala pouze střela do boční sítě.

V druhém poločase už se diváci dočkali i branek. První z nich padla v 72. minutě. Kotrba, který byl na hřišti jen pár minut vyslal Lukeše a ten křížnou střelou na zadní tyč překonal Herca. Druhá rána pro hosty přišla o čtyři minuty déle. Střídající Kadlec oslovil přihrávkou pod sebe Krejčího a ten i s pomocí teče stanovil konečný stav zápasu. Hosté se ještě snažili vyrovnat, ale v cestě jim stál skvělý Herman. A když už ho hráči Hořovicka dokázali překonat, zastoupila za něj jeho obrana. Klatovy tak slaví úspěšný vstup do nové sezóny, když výsledkově přehráli kvalitní tým z Hořovic

Branky: 72. Lukeš Marek, 76. Krejčí Karel . ŽK : 0:1; Diváků 220.

Rozhodčí: Svatík Martin - Melničuk Vladimír, Tvrdík Ivan

Sestava Klatovy : Herman Jan - Říský David (68. Kotrba Petr),  Žáček David , Pavlovič Daniel (86. Dolanský David) , Janda Martin , Mészáros Milan , György Tomáš (61. Kadlec Ondřej), Chirinciuc Denis (90. Cibulka Zdeněk), Lhotka Tomáš (88. Matějka Daniel), Krejčí Karel , Lukeš Michal

Sestava Hořovicko : Herco Milan - Rampa Antonín, Vaníček Jakub, Nademlejnský Martin 77. Štěpnička Jaroslav)  , Bežó Jan, Kaufman Luděk , Mojdl Jan , Srp Tomáš (61. Hájek Daniel ), Vrabec Ondřej, Březina Tomáš (86. Šmíd Jaroslav), Farkaš Dominik (Zítek Vojtěch).  

 

ROKYCANY - ARITMA PRAHA  0:1 (0:1)

Branky: 35. Pánek Ivan.

ŽK 1:1; Diváků 223.

Rozhodčí : Ginzel Ondřej - Šťastný Vít, Mrkáček Michal .

 

ZČE PLZEŇ - DOUBRAVKA  0:4 (0:1)

Branky: 27. Knakal Petr, 63. Róth Ferenc, 75. a 83.  Ungr Milan

ŽK: 1:1; Diváků : 100.

Rozhodčí: Pečenka Jiří - Hrkal Václav, Vrchota Jaroslav

 

JINDŘICHŮV HRADEC - MALŠE ROUDNÉ 1:1 (0:0) PK 3:5

Branky: 48. Císař Václav -  91. Jasanský Martin

ŽK: 3:3 ; Diváků 135.

Rozhodčí: Kastl Jan - Kubec Václav ,Cihlář František

 

NOVÉ STRAŠECÍ - MOTORLET PRAHA 2:0 (0:0)

Branky: 79. Kaválek Martin, 81. Mrázek Lukáš

ŽK 1:3 ; Diváků: 150.

Rozhodčí: Janeček Pavel - Kyncl Tomáš, Šimeček Libor

 

TŘEBOŇ - SEDLČANY  0:2 (0:1)

Branky: 2. Senft Tomáš, 67.Lípa Pavel

ŽK 2:3;  Diváků 350.

Sestava Třeboň : Skála Tomáš - Cahyna Ondřej(ŽK) ,Holý Hubert ,Šafránek Milan ,Holzepl Karel (77.Winkler Lukáš ), Rossmann Michal (82. Kodras Marek), Djurov Michael ,Kodras Dominik,Chromčák Marek (65.Franěk Miroslav ),  Gulaš Jan ,Maxa Tomáš (ŽK)                

Sestava Sedlčany: Capouch Pavel - Vystyd Jan , Kdolský Michal(92.Čejda Jakub) , Řehák Tomáš , Lípa Pavel (80.Sirotek Marek), Matoušek Petr (67.Dvořák Michael),  Senft Tomáš (90.Sůsa Vojtěch), Pešek Petr ,Kvěch Kryštof (ŽK) Brotánek Lukáš (ŽK), Soldát Luboš (ŽK)

Rozhodčí: Duda Miroslav - Szikszay Ladislav, Langmajer Lukáš

 

KARLOVY VARY - ČÍŽOVÁ  2:1 (0:1)

Branky: 49. Psohlavec Martin, 76. Oslovič Tomáš -  14.Mariotti Robert

ŽK: 5:5; Diváků  140. Rozhodčí: Baum Tomáš - Kapoun Michal, Teuber Ivan

Sestava K. Vary :  Strnad Daniel - Plachý Karel (ŽK), Oslovič Tomáš (K) ,Pěkný Martin, Polom Martin (ŽK), Dušek Jakub (63. Lhoták Zdeněk), Mestl Ladislav (ŽK), Staněk Jan(ŽK), Maňák Pavel ,Krlička Daniel - ŽK (72.            Csemer Robert ),Psohlavec Martin .

Sestava Čížová: Durov Kirill  -Brož Milan , Benetka Tomáš (ŽK), Mariotti Robert (ŽK), Borsuc Denis (ŽK), Jirouš Martin ,Hora Tomáš ,Zahrádka Roman (ŽK), Rozhoň Martin, Jašek David ,

Šťastný Filip (76. Müller Milan).      

           

MILEVSKO - ČESKÝ KRUMLOV   2:0 (0:0)

Branky: 67. a 83. Koutník František.

ŽK 2:4 ; ČK 0:1 (22. min. Beránek Václav - kopnutí soupeře zezadu do nohy v přerušené hře) Diváků 150.

Rozhodčí: Langmajer Lukáš - Duda Miroslav, Szikszay Ladislav

 

 

Výsledky utkání

 

Tabulky 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku