Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KP muži 1. kolo 8.-9.8.

 

KRAJSKÝ PŘEBOR  MUŽI 

 

 

ÚSPĚŠNÉ VYKROČENÍ TÝMŮ Z POŠUMAVÍ V KRAJI

 

Trojlístek týmů z Pošumaví Sušice, Luby a Svéradice má za sebou úspěšné vykročení do nového ročníku krajského přeboru mužů. Zisk osmi bodů s devíti možných to jen potvrzuje.  Z obou nováčků byl úspěšnější Start Luby, který zaskočil v Plzni domácí Bolevec překvapivou výhrou 0:2. Roli favorita naplnila rovněž exdivizní Sušice, který nenechala v Rozvadově nikoho na pochybách, kdo získá z tohoto duelu tři body. Druhý nováček FK Svéradice splnil svůj těžký úkol, bodovat doma se silným soupeřem, pátým týmem minulého ročníku KP FC Chotíkov.

 

TJ ROZVADOV - TJ SUŠICE  1:5 (0:3)

Branky: 87. Žemlička Jaroslav – 5. a 82.  Kočí Radek, 28. Kalný Martin, 44. Vrhel Miroslav, 84. Jech Václav  

ŽK : 1:0 . Diváků : 80

Rozhodčí: Červený Václav - Plzák Martin, Štökl Jiří

Sestava Rozvadov :  Pták Jan - Kabourek Tomáš ,Bronec Martin , Čížek Lukáš ,Šácha Martin(ŽK) ,Hutta Tomáš , Kořínek Pavel, Ruda Marek ,Hána Patrik ,Trejbal Tomáš (64.Dlagonski Ilja Nikolov)  ,Žemlička Jaroslav

Sestava Sušice : Gill Karel - Kalný Martin, Vrhel Miroslav ,Kočí Radek , Szedmák Jakub , Králík Jaromír ,Kysilka Jiří (85. Bachroň Miroslav) , Matějka Petr, Skála Jan (76. Jech Václav), Skrbek Ondřej ,Skuhra Jiří (85. Krejčí Martin)  

                       

SSC BOLEVEC - START LUBY  0:2(0:0)

Radek Pikhart

 Obnovená premiéra v KP se odehrála v nám dobře známém prostředí - na plzeňském Bolevci, kde jsme před více třemi lety zvítězili v barážovém utkání 3:0 a potřetí v historii klubu postoupili do nejvyšší krajské soutěže. V horkém sobotní odpoledni jsme vstoupili počtvrté v historii do KP a na Bolevci se nám opět dařilo. Hřiště bylo značně zdevastované panujícími vedry, tvrdé se sluncem spálenou trávou.

Samotný zápas byl vyrovnaný, hraný ve vysokém tempu. Obě mužstva vstoupila do zápasu opatrně, Luby se postupem času stále více tlačili na polovinu domácích a v 33. minutě se ujali vedení - po rohovém kopu Voráče střílel z hranice šestnáctky Čipera, jehož střelu bolevecký brankář jen s námahou vyrazil před dobíhajícího Křížka, pro kterého už nebyl problém uklidit míč do branky. Do konce poločasu Bolevec přidal, ale naši branku ohrozil jen z několika standartních situací. I do druhého poločasu vstoupili Luby aktivně, v 59. minutě se dokázal prosadit po centru z levé strany hlavou stoper Pivoňka. Bolevec poté přeskupil sestavou, stoper Bublík se posunul do středu hřiště a na obrazu hry to bylo znát. Bolevec získal převahu, ale obrana Lub odolala. Když už byl v největší šanci domácích brankář Kalaš překonán, zastoupil ho na brankové čáře hlavičkující Pivoňka. Na druhé straně hřiště zahrozil dalekonosnou střelou Čipera. Lubům se podařilo po brejku v závěru utkání vstřelit ještě jednu branku, když střídající Čížek našel před prázdnou brankou Lyska. Tato branka ale pro údajný ofsajd uznána nebyla.

Branky: 33. Křížek Karel, 59. Pivoňka Marek

ŽK :2:3 . Diváků : 100. Rozhodčí: Havránek Martin - Ruda Daniel, Bogdan Gabriel

Sestava Bolevec : Körner Jakub - Kadeřábek Tomáš ,Hibler Jan (ŽK),Humpál David ,Fryček Jan ,Soukup Marek(ŽK - 46.Matoušek Lukáš ), Bublík Michal , Zelenka Michal , Šnaider Ondřej , Pelnář Michal , Zítek Martin(82.Haišman Radek )

Sestava Luby : Kalaš Jan  -Voráč Jan- ŽK (72.Kvítek Patrik ) ,Křížek Karel (76.Čížek Aleš ), Sýkora Filip , Koželuh Vojtěch(ŽK) , Vejskal Martin , Čipera Pavel (ŽK), Sysel Marek (82. Šleis Karel ) , Cole Jerome(89. Lysek Jakub ) , Pivoňka Marek , Lávička Michal

 

FK SVÉRADICE - FC CHOTÍKOV 1932  1:1 (0:0) PK 6:5

Václav Dušek

Zápas probíhal za úmorného vedra (tak jako všude) a přesto se hrál celých devadesát minut rychlý, dynamický fotbal, plný dramatických okamžiků. Zkušení hosté začali lépe, dobře kombinovali a dlouhé minuty se hrálo na polovině domácích. Největší šanci měli hráči Chotíkova ve 22.minutě, ale domácího brankáře Rojíka zachránilo břevno.O pár minut mohli jít do vedení Svéradice, to když  Chaloupka prošel kolem nedůrazného obránce a jeho centr skoro z brankové čáry v plném běhu trefil na úrovni malého vápna Kába, ale bohužel trefil i bezmocného gólmana. Do konce první půle byli hosté i nadále aktivnější, ale výraznější šanci si nevypracovali. Úvod druhé půle vyšel parádně  domácím a hned v jeho první minutě utekl po pravé straně Kába, ideálně přihrál zcela volnému Beránkovi a ten se nemýlil 1:0. V dalších minutách se diváci nestačili divit, následoval festival vyložených šancích domácích fotbalistů, ale bohužel vše se stejným výsledkem - neproměněno. Minutu po vstřeleném gólu se podařilo nádherně vyšachovat obranu hostů, ale Makovec místo střely přihrával ještě lépe postavenému Beránkovi, ale stoper balon v poslední chvíli zablokoval. Pak se řítil sám na brankáře Kába, ale trefil gólmana. O chvilku později byl sám před brankářem Krejčík a dopadl stejně. Další velkou šanci spálil Chaloupka, i on z několika kroků  zblízka brankáře neprostřelil. V 67. minutě nádherným pasem poslal Beránek do úniku Heřmana, ale i on ztroskotal na gólmanovi Chotíkova.  Po této neúspěšné domácí "smršti" přišlo na řadu opět známé pravidlo nedáš-dostaneš. Na domácí polovině došlo k nevybíravému kontaktu domácího Heřmana s hostujícím záložníkem po kterém zůstal svéradický fotbalista ležet otřesený na trávníku. Čekalo se, že rozhodčí přeruší hru, popřípadě že hosté sportovně zakopnou balon; ani jedno se však nestalo a fotbalisté Chotíkova "využili" nesoustředěnost domácí obrany a zcela volný Chotěborský střelou k tyči vyrovnal. Domácí pak ještě nastřelili břevno, nápor hostů se v závěru nedostavil a tak velice kvalitní utkání skončilo nerozhodným výsledkem. V napínavém penaltovém rozstřelu se zaskvěl brankář Rojík, který dvě penalty chytil a jednu sám vstřelil a tím  pomohl k zisku cenných dvou bodů. Rozhodující penaltu pak v osmé sérii proměnil Standa Makovec. 

Branky: 46. Beránek Vlastimil - 69. Chotěborský Dominik

ŽK: 1:3  ; Diváků 160.

Rozhodčí: Pálek Ondřej - Kříž Lukáš, Hodek Jakub

Sestava Svéradice : Rojík Jan - Škyrta Martin ,Jiřinec Michal ,Beránek Vlastimil,Chaloupka Martin (87.Herout Miroslav) ,Krejčík Stanislav (77.Klas Martin),Heřman Miloš ,Makovec Stanislav ,Klíma Tomáš ,Brůha Václav ,Kába Roman

Soukup Michal,

Sestava Chotíkov : Krásl Jiří - Kellner Jiří ,Feiferlík David (74. Kluska Jaroslav -ŽK), Míka Martin ,Míka David (ŽK), Pechler Jiří -ŽK(61.Hruška Tomáš ), Prais Martin ,Chotěborský Dominik ,Lopata Miroslav 78.Vacek David ) ,Hartl Jiří

 

PŘEŠTICE - VEJPRNICE  4:1 (1:0)

Branky: 12. Lambor Patrik , 63. Blahoudek Ivan , 80. Bešta Pavel 80., Turek Stanislav - 60. Milota Zdeněk      

Rozhodčí : Burda-černý , Sladký; Diváků 140; ŽK 1:4.

 

JISKRA DOMAŽLICE B - SK RAPID PLZEŇ  1:1 (0:1) na PK 2:4

Branky: 50. Černý Ondřej – 29. Trojanec Matěj 4:4

ŽK :4:4 . Diváků : 70.

Rozhodčí: Mazanec Marek - Pressl Václav, Hájek Zdeněk

 

SLAVOJ MÝTO  - FC DYNAMO H.TÝN  1:3 (0:1)

Branky: 53. Šťastný Ladislav - 18. Pinc Michal, 58. Doležal Jan, 78. Novák Tomáš

ŽK : 2:1 . Diváků : 240. Rozhodčí: Lego Jan - Šiška Pavel, Vocelka Milan

 

FC ROKYCANY B - TJ ZRUČ 2:1 (1:0)

Branky: 40. Černý Michal , 73. Pfeifer Patrik  - 82. Korelus František

ŽK : 0:1 . Diváků : 100. Rozhodčí: Šlajs Jakub - Šimek František, Lhoták Luděk

 

FK HOLÝŠOV - TJ SOKOL LHOTA 2:2 (2:2) PK 3:1

Branky: 3. Šobr Martin, 29. Valachovič Jan - 34. Hrdlička Jiří, 36. Kohout Jakub

ŽK : 1:0. Diváků :200. 5Rozhodčí: Křen Jiří - Volf Michal, Šauflová Jana

 

 

Výsledky utkání

 

Tabulky 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku