Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 1. – 2. 8. 2015

Přípravný fotbal  1. – 2. 8. 2015

 

TJ SUŠICE  - TJ OSEK 2:4 (0:1)

Vratislav Krulich

Sušičtí si pozvali na generálku před podzimními boji v krajském přeboru druhý tým jihočeského přeboru fotbalisty z Oseka. A tato generálka nedopadla podle představ sušických fandů. Domácí byli sice po celý zápas lepším týmem, ale doplatili na špatnou koncovku a chyby v defenzívě.

Branky:  68´ Vrhel, 73´ Kočí  -  7´ Uher, 62´ Schánělec, 65´ Hoslender, 73´ Carda

Rozhodčí: Josef Abraham; ŽK 2:0; diváků 60.

Diváků:  60

Sestava TJ Sušice: Jan Volák, Ondřej Skrbek, Jakub Melka, Václav Jech, Tomáš Fuchs (46´ Jakub Szedmák), Jan Skála (30´ Pavel Hubáček), Martin Krejčí, Jiří Skuhra, Jaromír Králík, Miroslav Vrhel, Radek Kočí

Foto z utkání Sušice - Osek Milan Kilián - KD

 

KDYNĚ – LUBY   0:1 (0:0)

Přípravné utkání mužů.

Branka: 49. Cole Jerome.

 

PAČEJOV - VACOV 1:2 (1:1)

Tomáš Cihlář

Po dvou výhrách v přípravných zápasech, které Pačejov hrál na hřištích soupeřů, přišla porážka v pouťovém zápase od účastníka jihočeské 1.A třídy SK Vacov.

Před slušnou návštěvou se hrál vyrovnaný zápas. Hosté do něj vstoupili aktivněji a odměnou jim byla vedoucí branka, kterou ve 13.minutě vstřelil Švihel. Odpověď domácích přišla ve 25.minutě, kdy po centru Pepy Ticháčka z první vyrovnal Filip Pelouch.

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. V 65.minutě šel Vacov opět do vedení po brance Ketzera. Domácí ve snaze o vyrovnání si vytvořili několik slibných příležitostí, ale střely Vítka Panušky, Vaška Kláska nebo hlavička Filipa Peloucha jen těsně minuly branku. V 90.minutě vstřelili domácí regulérní vyrovnávací branku. Honza Dytrt našel ve vápně neobsazeného Peloucha, jeho střelu brankář jen vyrazil a dobíhající Panuška dorazil do prázné branky. K údivu všech však pomezní rozhodčí /střídající vacovský hráč/ zvedl praporek a odmával nesmyslný ofsajd. Škoda. Pohodovému pouťovému zápasu by po vyrovnaném průběhu určitě slušela spravedlivá remiza. Zápas jako hlavní řídil rozhodčí Marek.

 

LUBY - SUŠICE 4:1 (2:1)

Přípravné utkání dorostu na hřišti v Lubech .

Branky: 3. a 43. Šleis Karel, 68. Plánička Václav, 79. Svoboda Martin - 8. Hubáček Daniel.

Rozhodčí Vondráček Václav,      diváků 30.

 

OKULA NÝRSKO - JISKRA DOMAŽLICE "B" 2:3 (1:1)

Stanislav Steiner

Do posledního přípravného utkání nastoupilo domácí mužstvo bez možných posil z Klatov se kterou pro nový  soutěžní ročník  uzavřelo Nýrsko farmu.

Ve 13' utkání po nedorozumění brankáře a domácího stopera se hosté dostali do vedení, ze kterého se, ale dlouho neradovali.Kdy  akci ,György - Bastl ,úspěšně zakončil Kohout a vyrovnal stav utkání.Do další dobré příležitosti se dostal v 26' Bastl,ale jeho slabou střelu brankář chytil.Do konce prvího poločasu se hosté dostali do dvou brankových příležitostí, ale střely Vojtka a Štěpána, skončily na tyči a břevně nýrské branky

V nástupu do druhého poločasu se ve sto procentní šance dostal Výtisk, snažil se prostřelit brankáře, ale to se mu nepovedlo. Hosté se dostali do vedení v 63' utkání, když centr Lucáka, hlavou úspěšně zakončil Korelus. V 78' utkání hosté kopali roh, který Vojtko zakončil hlavou do domácí branky. V 79' po akci György se do slibné příležitosti dostal Trefanec,ale jeho slabou střelu po zemi brankář hostů zneškodnil.V 84' rozehrál Šnour z vlastní poloviny balon Györgymu a ten samostatnou akci úspěšně zakončil,upravil tak stav utkání na konečných 2:3.

Sestavy  :

SKP OKULA NÝRSKO  - Moravec-Trefanec, Šnour, Hvězda, Kohout, Kolář, Korschinský, Kalivoda ml., György, Janovský, Výtisk, Lužný, Antonovics, Bastl

JISKRA DOMAŽLICE "B" :Bratanič-Korelus,Černý,Bláha,Štěpán, Vojtko,Pavlíček, Hojda, Šimůnek, Lucák,Kubr,Kalný,Cupák,Dufek,Krutina

Branky: 16' Kohout,84' György - 13' Štěpán,63' Korelus,78' Vojtko . Rozhodčí:  Hájek.

 

FK TACHOV - SK KLATOVY 1898 2:0 (1:0)

V přípravném utkání  s nováčkem české fotbalové ligy podledly Klatovy 2:0.

Branky: Hrdlička Vít 2

 

MOCHTÍN - STRÁŽOV  0:0

Karel Šot

Přípravný zápas dvou dlouholetých soupeřů přinesl spoustu brankových příleřitostí na obou stranách, ale žádný gol diváci neviděli. Mochtín, pro který to byla generálka před vstupem do mistrovského podzimu v I.A třídě, měl převahu i mnoho brankových příležitostí, ale ty jeho hráči trestuhodně zahazovali, nebo je pochytal skvělým způsobem golman hostů Michal Javorský. Hosté se soustředili především na pozorné bránění, ale využili každé příležitosti k rychlým a nebezpečným brejkům. Hlavně ve II.poločase měli také několik golovek, ale i oni byli v zakončení bezzubí, zbytek pochytali domácí golmani Rajtmajer a Kodeš.

 

TJ BLATNÁ - FK SVÉRADICE 3:3 (2:1)

Václav Dušek

Poslední přípravný zápas před začátkem mistrovské sezóny sehráli Svéradice na hřišti účastníka jihočeské 1.A třídy. Po špatném začátku, kdy šli domácí do dvojbrankového vedení se postupem času utkání vyrovnalo a vyrovnané bylo nakonec i celkové skóre. V dobré střelecké pohodě se představil kanonýr Beránek, autor hatricku. Utkání splnilo svůj účel a trenéra Míru Rambouska mrzelo jen to, že neměl k dispozici kompletní kádr. 

Branky Svéradic: Beránek 3

 


POHÁR URČENÝ PRO VÍTĚZE SI ODVEZLY Z VELKÉHO BORU BUDĚTICE

Miloslav Kolář

V sobotu 1.8.2015 se ve Velkém Boru uskutečnil již XXV. Ročník Memoriálu Karla Hlavatého s těmito výsledky:

 

SVÉRADICE – BUDĚTICE  1 : 4 (0:0)

Branky : Koutenský – Korda,Novotný, Kryppel, Štěch

 

VELKÝ BOR – BUDĚTICE  1 : 2 (0:0)

Branky:  Kliment – Tušinovský, Sekera

 

VELKÝ BOR – SVÉRADICE 0 : 3 (0:0)

Branky:  Petřík, Fišer, Klas

 

Pořadí :

1. Budětice

2. Svéradice

3. Velký Bor

 

Nejlepším hráčem organizátoři vyhlásili Václava Hozmana z Budětic, nejlepším střelcem Ladislava Klimenta z Velkého Boru a brankařem Michala Soukupa ze Svéradic.

Turnaj spolehlivě odřídil r. Josef Košina.


MEMORIÁL JIŘÍHO KODEŠE  VYHRÁL V DLAŽOVĚ ST SMRK

Duda Eduard

Za velmi pěkného fotbalového počasí se konal 1.8. 2015  XXI. ročník memoriálu Jiřího Kodeše. V  šesti utkání padlo 17 golů . Stínem turnaje byla neúčast přihlášených družstev TJ Bezděkov a TJ Pocinovice, což narušilo přípravu  turnaje  i celý turnaj .

Přesto všechna utkání přinesla zajímavé momenty a i hezké goly. 

Předseda Sokola Dlažov Eduard Duda : Musím poděkovat  mužstvu Dukly Janovice, které i přes velkou marodku  přijelo a tím přispělo k tomu, že se turnaj uskutečnil. 

Hrálo se  systémem každý s každým 1 x 25 minut a to dvoukolově - výsledky  se  sčítaly do konečného umístění.

VÝSLEDKY :

Dlažov - Janovice   3 : 1 ,  1 : 2  =  4 : 3

TJ Smrk - Dlažov    1 : 1,   1 : 0   =  2 : 1

Janovice - TJ Smrk  2 : 1 ,  1 : 3  =  3 : 4

 

POŘADÍ TURNAJE :

1.  ST SMRK

2.  TJ SOKOL DLAŽOV

3.  DUKLA JANOVICE  B

Foto z utkání Dlažov - Janovice Milan Kilián - KD

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku