Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Pačejov podruhé za sebou v přípravě vyhrál – tentokrát porazil Mochtín

Pačejov podruhé za sebou v přípravě vyhrál – tentokrát porazil Mochtín

SOKOL MOCHTÍN - SOKOL PAČEJOV 0 : 2 (0 : 1)

 Přípravný zápas dvou účastníků I.A třídy přinesl kvalitní fotbal, vyrovnanou hru a zajímavé šance na obou stranách. V zakončení však byli úspěšnější hosté, kteří šli do vedení ve 25.minutě nádhernou brankou s ligovými parametry. Jejím autorem byl Josef Hlůžek, který ze 30 m trefil  šibenici domácí branky. Mochtín měl několik příležitostí na vyrovnání, ale výborného brankáře Kozlíka v brance hostů nikdo překonat nedokázal. Hosté pojistili své vítězství v 84.minutě. Centr Vítka Panušky nešťastně tečoval domácí kapitán Jiří Dolejš za gólmanova záda.

Trenéři obou týmů dali šanci zahrát si širšímu kádru hráčů, hrálo se s nasazením, ale slušně.

S přehledem rozhodoval  Roman Bína z Klatov.

Tomáš Cihlář předseda Sokola Pačejov :  " Po nedělní výhře ve Lhotě dokázal Pačejov zvítězit i ve středečním utkání v Mochtíně. V prvním poločase se hrál oboustranně dynamický fotbal. Domácím patřil úvod zápasu, ale postupem času se hra vyrovnala. Nejkrásnější moment přišel ve 25.minutě, kdy křížnou střelou z dálky Pepa Hlůžek doslova vymetl šibenici. Kuriozitou zápasu byla účast třech pačejovských brankářů na hrací ploše. Ve druhém poločase se v útoku objevila dvojice Ondra Štěpán a Kuba Kalčík. Ostrý start si odbyl  teprve šestnáctiletý Petr Hosnedl. Odehrál na pozici beka celých 90 minut a nezklamal."

V poslední přípravě před mistrovským podzimem 2015 bude hrát Sokol Pačejov v sobotu 1.8. od 16,00 hod.doma o místní pouti s SK Vacov, Sokol Mochtín pak v neděli 2.8. doma přivítá od 17,00 hod. SK Strážov.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku